Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε πρόσφατα  από τις Θεατρικές Σκηνές στο Θέατρο Παλλάς, για την  παράσταση “ΩΝΑΣΗΣ, ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ”.

Το παρών έδωσαν όλοι οι ηθοποιοί και συντελεστές, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι, ενώ τα κανάλια πολιόρκησαν τους συντελεστές για δηλώσεις. Στις 11 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης παράστασης, παραγωγής «Θεατρικών Σκηνών», που θα σημάνει την εκκίνηση της θεατρικής σεζόν 2019-20.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ

Οι Θεατρικές Σκηνές θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά παγκοσμίως στο Θέατρο Παλλάς, ένα πρωτότυπο έργο με θέμα τη ζωή ενός Έλληνα που σφράγισε με την διεθνή του πορεία το 2ο μισό του 20ου αιώνα, του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο Σταμάτης Φασουλής υπογράφει και σκηνοθετείτην παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω Όλα», που θα αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας. Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, δεν θα αποτελέσει μια απλή εξιστόρηση των γεγονότων, αλλά μια θεατρική απόδοση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου, δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση. Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤ ΝΤΕΝΗ ΒΑΧΛΙΩΤΗ

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά: Ευγενία Δημητροπούλου Δήμητρα Ματσούκα Μέμος Μπεγνής Κατερίνα Παπουτσάκη Παίζουν αλφαβητικά: Μανώλης Γεραπετρίτης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δημήτρης Καραμπέτσης, Τατιάνα Μελίδου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Τζένη Σκαρλάτου, Κοραλία Τσόγκα, Κώστας Φαλελάκης και 15 ακόμα ηθοποιοί.

Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση στα πρώτα χρόνια της ζωής του, ο Αγησίλαος Μικελάτος.

Συντελεστές: Κείμενο – Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής Μουσική: Κωστής Μαραβέγιας Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος Β. Σκηνοθέτη: Παύλος Σαχπεκίδης Φωτογραφίες: Γιώργος Καβαλλιεράκης Διεύθυνση Επικοινωνίας-Προβολή: Μαργαρίτα Δρούτσα mail: [email protected] Διευθ: Αμερικής 9, Αθήνα 

ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ ΠΕΝΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΜΙΚΕΛΑΤΟΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΝΤΕΜΗ ΒΑΧΛΙΩΤΗ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΜΙΚΕΛΑΤΟΣ

ΠΗΓΗ:papadakis press