Απόλυτα ταιριαστό με την αρχοντιά της ιδιοκτήτριας του Κλέλιας Χατζηιωάννου, το απαράμιλλης αισθητικής εμβληματικό αρχοντικό της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη στη Κηφισιά, που φέρει την υπογραφή του Γερμανού αρχιτέκτονα Τσίλερ και του Δανού Χάνσεν , φιλοξένησε πρόσφατα ένα λαμπερό πάρτυ που ταίριαζε απόλυτα στην αισθητική του και στη μεγαλοπρεπειά του!
Ένα πάρτυ όπου δεν κυριαρχούσαν η ψεύτικη γκλαμουριά, η μπανάλ χλιδή και το νεοπλουτίστικο κιτς, αλλά θύμιζε τα ωραία καλέσματα άλλων εποχών με φινέτσα, υψηλή γαστρονομία και αυθεντική διάθεση για διασκέδαση. Τελικά είδες τι γίνεται όταν… τα «κακά κορίτσια» κάνουν πάρτυ σε πύργους; Μεταμορφώνονται σε νεράιδες και άψογες οίκοδέσποινες!
ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ
 
 
γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Λεμονιά λοιπόν, στον Πύργο του 1866 που κάποτε ήταν η κατοικία του Χαρίλαου Τρικούπη και τώρα είναι τα γραφεία του Ιδρύματος «Κλέλιας Χατζηιωάννου» με την πλούσια φιλανθρωπική δράση, γιόρτασε τα γενέθλια της με 20 αγαπημένους της φίλους, οι οποίοι διαπίστωσαν πως τελικά δεν είναι και τόσο «κακό κορίτσι», αλλά αντίθετα μια εξαιρετικά περιποιητική εορτάζουσα που είχε φροντισμένα τα πάντα ως την τελευταία λεπτομέρεια!
Ο ιστορικός πύργος της Κηφισιάς, που αξίζει να τον επισκεφθεί κανείς στο πλαίσιο του open house του Δήμου της Αθήνας, φωταγωγήθηκε και οι δύο φίλες, Μαρία Λεμονιά και Κλέλια Χατζηιωάννου, θύμισαν με το κάλεσμά τους τα υπέροχα events της Γαλλικής και Ιταλικής Ριβιέρας. Σερβιτόροι υποδεχόντουσαν τον κόσμο με κολονάτα ποτήρια που ξεχείλιζαν σαμπάνια συνοδεύοντάς τα με ρολά προσούτο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΟΡΑ, ΝΤΟΡΑ ΠΑΛΛΗ
 
 
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία παράλληλα, ν απολαύσουν στο ισογειο που ειναι κατασκευασμενο απο πανακριβο μαρμαρο, την τραπεζαρια, ενα εργο τεχνηs που εχει ολο τον ζωδιακο κυκλο ,φιλοτεχνημενη απο τον γνωστο καλλιτεχνη Παναγιωτη Τανιμανιδη, τα τεράστια πορτραίτα τηs πριγκίπισσας Γκρέης Κέλλυ και τηs ιδιοκτήτριας ,που έχει ζωγραφίσει ο γνωστός ζωγράφος Χάρης Λαμπέρτ, ένς πανάκριβο πίνακα του Πικασο, πίνακες του Φασιανού, του Τσαρούχη, του Εγγονόπουλου και του Μυταρά και ανεκτίμητα γλυπτά πάνω στο τζάκι του Νταλί και του Ροντέν.
ΜΑΙΡΗ ΦΙΞ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
 
Το μοναδικό art de la table με τα βρετανικά σερβίτσια και τα λουλούδια εποχής επιμελήθηκε η Βιργινία Βεντουράκη ενώ η μύηση στην υψηλή γαστρονομία έφερε την υπογραφή γνωστής εταιρίας Catering.
Η γενέθλια τούρτα, μια πανδαισία από φράουλες, σοκολάτα, ξηρούς καρπούς και κρέμα, φτιάχτηκε μπροστά στα μάτια των καλεσμένων από τον pastry chef Ευάγγελο Χασιώτη τη στιγμή που η Dj Λία Ταουκτσή ανέβαζε τον κόσμο με τις μουσικές επιλογές της. Το γενέθλιο event κράτησε με αμείωτο κέφι μέχρι αργά το βράδυ, αποδεικνύοντας πως τα πάρτυ που γίνονται από «κακά κορίτσια» είναι πάντα καλά!!!
ΝΙΝΑ ΨΥΛΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ
ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΜΑΙΡΗ ΦΙΞ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΡΙΛΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ
ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ, ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΡΙΛΑΣ, ΜΑΙΡΗ ΦΙΞ
ΙΟΥΛΙΑ ΜΠΑΝΤΕΛΑ, ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ, ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ
ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ
ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΒΕΝΤΟΥΡΑΚΗ, ΙΟΥΛΙΑ ΜΠΑΝΤΕΛΑ, ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
ΜΗΤΣΗ ΒΟΥΚΙΔΗ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΥΚΙΔΗΣ, ΝΙΝΑ ΨΥΛΛΑΚΗ
ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ
ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ, ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΦΙΞ
ΜΑΙΡΗ ΦΙΞ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ
Η DJ ΛΙΑ ΤΑΟΥΚΤΣΗ
Ο PASTRY CHEF ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ
 
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis