Η μαγική βραδιά που διοργάνωσε το lifeline Hellas ήταν το έναυσμα για την επιστροφή μου, αλλά και η αφορμή να μην συνδυαστεί με «ανώμαλη προσγείωση»  η επιστροφή μου στην Αθήνα μετά από την 10ήμερη παραμονή μου στον Παράδεισο του  Litohoro Olympus Resort villas & spa.


ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΑΛΚΗΣΤΗ ΠΡΙΝΟΥ ΤΟΥ MEDICAL ANTIAGING CENTER ΣΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

 

Με την θαλασσινή αύρα να ευφραίνει την όσφρηση μας, με την ειδυλλιακή θέα του Σαρωνικού και του άπλετου πράσινου  να ευφραίνει την όραση μας, με τις υπέροχες μελωδίες από τον Στέφανο Κορκολή και την Σοφία Μανουσάκη να ευφραίνουν την ακοή μας, με τις εκλεπτυσμένες γεύσεις να ευφραίνουν τη γεύση μας και κυρίως με τον σκοπό της εκδήλωσης που ήταν η στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος να ευφραίνει τις ψυχές μας, παραδοθήκαμε στο ελαφρύ χάδι του καλοκαιρινού αέρα και στην απόλαυση μιας αξέχαστης  καλοκαιρινής βραδιάς! Μιας βραδιάς  που συνδύαζε «το τερπνόν μετά του ωφελίμου» και που ήταν το πιο κατάλληλο «φάρμακο» και το πιο ισχυρό αντίδοτο για τις σκοτεινές μέρες της καραντίνας που ζήσαμε πρόσφατα όλοι μας!

ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ

Ένα ουράνιο τόξο μέσα στην υγειονομική καταιγίδα των τελευταίων μηνών έλαμψε στον ουρανό και στις καρδιές μας, φέρνοντας  μια ανάλαφρη νότα δροσιάς, μια ευχάριστη ανάπαυλα στο αποπνικτικό μέχρι τώρα  γίγνεσθαι, όταν ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε πρόσφατα  στο Island Athens Riviera φιλανθρωπικό δείπνο, υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης και με την χρυσή χορηγία της  κυρίας Αλεξίας Στέλλας Μάντζαρη της AS Marine, με σκοπό τη στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΔΡ ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, H ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΡ ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, Ο  ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΛΕΞΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΤΗΣ AS MARINE

 

Η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, νύφη της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης, διάβασε το μήνυμα της Πριγκίπισσας με το οποίο έστειλε τις ευχές της για την βραδιά και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση και βοηθούν το έργο του Lifeline Hellas, την χρυσή χορηγό του Lifeline κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine και τον Alpha για τη στήριξη και προβολή της βραδιάς.

DAVID ANDREWS, ΔΡ.ΑΝΤΖΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS, ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη τόνισε, επίσης, στον χαιρετισμό της πόσο ήθελαν με τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο να παρευρεθούν στην φιλανθρωπική εκδήλωση αλλά δεν ήταν δυνατόν να ταξιδέψουν λόγω της πανδημίας. Τέλος, ευχήθηκαν να ανταμώσουν με όλους τους φίλους τους στην Ελλάδα και να τελειώσει σύντομα η δύσκολη περίοδος του Covid-19.

Η ΧΡΥΣΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΛΕΞΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΤΗΣ AS MARINE, Ο ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΔΡ. ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΒΛΑΧΟΥ

 

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Lifeline.

ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλωσόρισε τους καλεσμένους και παρουσίασε την φιλανθρωπική βραδιά.

ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ίδια δήλωσε «Nιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω κι εγώ με τη σειρά μου το έργο της ανθρωπιστικής οργάνωσης Lifeline Hellas. Η χαρά του να προσφέρεις είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν έχει σαν αντάλλαγμα παιδικά χαμόγελα και μεγάλες αγκαλιές. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω και προσωπικά την ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και τo Lifeline Hellas, για την βοήθεια και τη στήριξή τους στο έργο των κρατικών νοσοκομείων της χώρας μας».

Ο ΔΡ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΡ ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΟΡΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS

Η ελληνογαλλίδα Αλίς Δικαίου, κόρη του παγκόσμιου Έλληνα βιολιστή solist Νικού Δικαίου, ιδρυτή της κρατικής ορχήστρας Αθηνών του οποίου γιορτάζουμε φέτος τα 100 χρόνια από τη γέννηση του παρουσίασε το βιογραφικό του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη.

Η ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

Highlight της βραδιάς ήταν οι ευχές δια μικροφώνου του Προέδρου και της Αντιπροέδρου του lifeline Hellas Ζήση Μπουκουβάλα και Άλκηστης Πρίνου στην χρυσή χορηγό της βραδιάς Αλεξία Στέλλα Μάτζαρη της AS Marine, που εκείνη την ημέρα γιόρταζε τα γενέθλια της και η οποία μαζί με την τούρτα εισέπραξε το πιο όμορφο δώρο: Τα «ευχαριστώ» του Lifeline για την πολύτιμη, αδιάκοπη και συνεχόμενη στήριξή της στον Οργανισμό!

Η ΧΡΥΣΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΛΕΞΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΤΗΣ AS MARINE, Η ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησε με την παρουσία τoυ ο Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του Δήμητρα και ο Υφυπουργός Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του Λένα.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡ. ΖΗΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και μαγεύτηκαν με τις μελωδίες του διεθνή μουσικοσυνθέτη Στέφανου Κορκολή και της εξαιρετικής ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη.

ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΡΑΤΣΟΥΣ, ΕΜΗ ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ

Επίσης, οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Vichy και την Άννα Μαρία Μαζαράκη.

Η ΝΑΣΙΑ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS, Ο  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΟΛΓΑ ΜΠΟΡΝΟΖΗ

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες: AS Marine, Medical Antiaging Center, Kayak, Artemide, Gancia, Island Athens Riviera, Evritos, Βίκος, Vichy, Anna Maria Mazaraki, Beat bespoke events and services, Αλίς Δικαίου, Μουσικά Όργανα Γιάννης Καρύδας, και πολλοί άλλοι.
Η εταιρεία Vyte ανέλαβε την απολύμανση του χώρου με υπεριώδη ακτινοβολία UVC της UVL Care.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ, ΡΙΑ ΠΡΙΝΟΥ

ΡΙΤΑ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ, ΧΑΡΑ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΗΡΩ ΒΙΓΓΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Η ΔΡ. ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ODC MEDICAL CLINIC

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΒΑΛΥ ΚΑΤΖΙΛΙΕΡΑΚΗ, ΛΕΙΛΑ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ΛΙΑ ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΡΕΝΑ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ, ΑΡΕΤΗ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΟΒΓΕΝΗ

ΡΟΥΛΑ ΝΤΗΜΠ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΑΝΑ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΛΕΜΟΝΙΑΣ 

ΜΕΡΩ ΚΕΣΕΣΙΟΓΛΟΥ, ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ


ΕΥΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΦΕΙΔΟΥ, ΕΜΥ ΓΚΕΚΑ


ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥ, ΣΩΣΩ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΙΤΗ 

ΛΕΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΤΑΤΗ ΜΠΟΚΟΤΣΗ, ΡΟΞΥ ΚΛΙΜΑ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΡΕΝΑ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ, ΤΕΣΣΥ ΝΟΔΑΡΑ

ΒΑΛΥ ΚΑΤΖΙΛΙΕΡΑΚΗ, ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ, ΡΟΥΛΑ ΝΤΗΜΠ

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΙΡΕΝ ΧΟΜΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΟΒΓΕΝΗ, ΒΑΛΥ ΚΑΤΖΙΛΙΕΡΑΚΗ, ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΤΣΙΤΣΩΝΗ

Η ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ODC MEDICAL CLINIC

ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΛΥΡΑΚΗ

Η ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΗΡΩ ΒΙΓΓΟΥ

ΜΕΡΩ ΚΕΣΕΣΙΟΓΛΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ, ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

ΛΙΑ ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΒΙΛΥ ΚΑΜΠΟΛΗ, ΒΑΛΥ ΚΑΤΖΙΛΙΕΡΑΚΗ, ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ, ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΝΟΥΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΛΕΙΛΑ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ΡΟΥΛΑ ΝΤΗΜΠ

ΔΡ ΑΤΖΥ ANDREWS ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΛΕΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΤΖΟΒΑΝΝΑ ΠΑΛΥΒΟΥ, ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΗ ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ ΤΗΣ ARTEMIDE ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


Ο ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΑΤΗ ΜΠΟΚΟΤΣΗ, ΤΕΣΣΥ ΝΟΔΑΡΑ, ΒΑΛΥ ΚΑΤΖΙΛΙΕΡΑΚΗ, ΡΟΥΛΑ ΝΤΗΜΠ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΟΒΓΕΝΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΕΓΓΟΝΟ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ANDREWS

ΗΡΩ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΟΞΥ ΚΛΙΜΑ

ΤΑΤΗ ΜΠΟΚΟΤΣΗ, ΑΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΥΡΗ, ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΡΩ ΚΕΣΕΣΙΟΓΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΞΕΝΟΦΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΕΛΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

 

ΠΗΓΗ: studio panoulis