Την διεύρυνση του σωματείου «Αμαρυλλίδες» με την συμμετοχή και ανδρών και την αλλαγή της επωνυμίας του σε «Ανέλιξη ζωής» ανακοίνωσε η Πρόεδρος του σωματείου κα. Νίκη Παξιμαδάκη στο φιλανθρωπικό δείπνο που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο St.George Lycabettus στο Κολωνάκι. 

ΛΟΥΚΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ ) ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ

ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ ) ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΧΑΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ


ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ )ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ


ΧΑΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ )

 

Τα έσοδα από την φιλανθρωπική βραδιά θα διατεθούν για την ενίσχυση Μεταπτυχιακών φοιτητών ευπαθών ομάδων.


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΤΟΝΙΑ ΑΡΑΧΩΒΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΝΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ


ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΟΥΚΙΔΕΛΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΑΚΗ ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΧΑΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ

ΛΟΥΚΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΖΩΗ ΡΑΠΤΗ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ ) ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ

 Oι ομιλίες ξεκίνησαν με τον εθνικό ύμνο, τον οποίο με την προτροπή της Νίκης Παξιμαδάκη τραγούδησαν όρθιοι και συγκινημένοι οι παρευρισκόμενοι, εκφράζοντας ένα φόρο τιμής προς την πατρίδα, τα εθνικά ιδεώδη τις ιερές αρχές αλλά και τις αξίες της Ελληνικής παραδοσιακής οικογένειας, που τόσο έχει ταλανιστεί τελευταία!


ΣΑΚΗ ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ΚΑΣΚΑΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ ) ΛΟΥΚΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ

«Γιορτάζουμε την ενηλικίωση του σωματείου, μια που γίνεται 17 χρόνων», ανέφερε στην ομιλία της η παρουσιάστρια της βραδιάς Τόνια Αράχωβα, Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου Βιβλιοθηκών και πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής και βουλευτής της ΝΔ.  
Η κυρία Αράχωβα  προλόγισε με συντομία τους παρευρισκόμενους πολιτικούς, επισημαίνοντας με επιτυχία τις αρετές και τα χαρακτηριστικά του καθενός από αυτούς. Αναφερόμενη στις «Αμαρυλλίδες», επεσήμανε πως το εν λόγω σωματείο αποτελεί μια φωτεινή αντίθεση σε σχέση με τα νοσηρά περιστατικά σωματείων που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα και ότι αποτελεί ένα υγιές σωματείο που πρέπει να μας εμπνέει  και να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, δεδομένου ότι λειτουργεί με τις αρχές της ομαδικότητας, του διαλόγου και της ισοτιμίας, παρακάμπτοντας μικρότητες και νοσηρές φωνασκίες.


ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝΙΑ ΑΡΑΧΩΒΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ

TΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ' ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ '

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΛΙΑ ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΚΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΩΝ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΤΟΝΙΑ ΑΡΑΧΩΒΑ

Παίρνοντας τον λόγο η Πρόεδρος του σωματείου κυρία Νίκη Παξιμαδάκη, επεσήμανε ότι βρισκόμαστε στο μεταίχμιο μίας νέας εποχής , αλλαγών, ανατροπών και ξεκαθαρισμάτων με αβεβαιότητα και αναπάντητα ερωτήματα. Χρειάζεται να είμαστε ευέλικτοι, προσαρμοστικοί αλλά και πρωταγωνιστές για να συμβαίνει η ζωή με εμάς και όχι σε εμάς. Χρειαζόμαστε ψυχική σωματική και πνευματική υγεία, ώστε η δυναμική μας να ξεπερνά εκείνα που νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε. Η συνοχή η αδελφοσύνη και ο ανθρωπισμός στη πρώτη γραμμή.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΛΟΥΚΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΚΙΑΔΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΧΟΙΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΛΝΤΗΡΗ ΣΧΟΙΝΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ

 

Οι υπουργοί κ Τονια

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι γεύτηκαν τον πλούσιο μπουφέ δια χειρός του executive chef Σπύρου Μήλιου καθώς και την μουσική μπάντα της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Παυλίνας Βουλγαράκη.


ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΤΖΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS

ΜΑΚΗΣ ΚΑΣΚΑΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ


Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ODC MEDICAL CLINIC

ΜΕΗ ΚΑΛΕΜΚΕΡΗ ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν η κ Νίκη Κεραμέως Υπουργός Παιδείας, η κ.Ζωή Ράπτη Υφυπουργός Υγείας, η κα. Λένα Αυγενάκη ως εκπρόσωπος του κ. Λευτέρη Αυγενάκη Υφυπουργός Αθλητισμού, ο κ. Νίκος Παπαθανάσης Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, ο κ. Χάρης Θεοχάρης Πρώην Υπουργός Τουρισμού και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ο κ. Γιώργος Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, η κ. Λουκία Κεφαλογιάννη Αντιπεριφερειάρχης βόρειου τομεα Αττικής,και η κ. Σάκη Κυπραίου στενή συνεργάτιδά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΡΕΝΑ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ


ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΟΥΚΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝΙΑ ΑΡΑΧΩΒΑ


ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΝΟΥΛΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΤΙΤΣΑ ΠΑΠΠΑ ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

ΛΕΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΛΙΑ ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Παρευρέθησαν επίσης Σκιαδάς Ελευθέριος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων Γεωργιόπουλος Διονύσης Πρόεδρος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων Δημόπουλος Γιώργος Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Κεχρής Γιάννης Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Μαχαίρα Κατερίνα Διοικήτρια του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΕΝΥ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ


ΡΑΝΙΑ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΝΑΝΣΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΛΙΑ ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝΙΑ ΑΡΑΧΩΒΑ


Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΒΑΣΩ ΤΣΙΝΤΖΟΥ ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ODC MEDICAL CLINIC

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΕΝΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ

Πολύτιμοι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: SGK MEDICREDEANCE ΧΡΥΣΕΜΠΟΡΙΚΗ FREZYDERM GPN INTERNATIONAL LTD SUI HELLAS ΘΗΣΕΑΣ CIMIFAR ADS CLINIC ARTUBELLA PARAVALOS FRUTOP SIVAS 4S ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ PNEVMATIKAKIS WINERY ΣΤΡΑΤΑΡΙΔΑΚΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΦΗ ΠΑΠΑΣΤΥΛΟΥ

ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΠΑΡΗ ΚΟΛΛΙΑ 


Οι «Αμαρυλλίδες» ευχαριστούν  θερμά τον κ. Σοφοκλή Μακρή της «Χρυσεμπορικής» για το υπέροχο δώρο-κόσμημα που προσέφερε σε όλες τις κυρίες της βραδιάς.

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΡΩ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ


ΤΑΤΗ ΜΠΟΚΟΤΣΗ

 

ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΥΡΑΟΥΛΙΔΟΥ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΧΑΤΖΗΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΑΛΕΚΑ ΣΑΜΙΟΥ ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΦΗ ΠΑΠΑΣΤΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΕΤΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουν οι «Αμαρυλλίδες» στην κα. Βασιλοπούλου Ειρήνη την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου St. George Lycabettus για την συμβολή της στην εκδήλωσή μας.

ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ

Οι προσκεκλημένοι μοιράστηκαν μια βραδιά με πολύ κέφι και απόλαυσαν μέχρι αργά τα θετικά vibes μιας ατμόσφαιρας κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς όντας συμμέτοχοι στον ιερό σκοπό της «Ανέλιξης Ζωής»!

ΠΗΓΗ: papadakis press sissysworld