Αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου, παράδοση- παραλαβή  και ένταξη νέων μελών  στην Λέσχη Lions Club Kifissia Anne Sullivan  θα γίνει στις 21/6/2020 σε μια πανηγυρική βραδιά!  

Ο θητεύων Πρόεδρος Dr Στέλιος Καρδιτσάς παραδίδει τα σκήπτρα του σωματείου στην εκλεγμένη  Πρόεδρο Ευριδίκη Πόθου Σφακιανάκη.

Ο θητεύων Πρόεδρος Dr Στέλιος Καρδιτσάς και η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος Ευριδίκη Πόθου Σφακιανάκη.

 

Ο Στέλιος Καρδιτσάς, η Ευριδίκη Πόθου Σφακιανάκη και όλα τα μέλη της Λέσχης μας περιμένουν στον κήπο του θεάτρου στο   «ΧΥΤΗΡΙΟ -Σημείο του Πολιτισμού», με επίσημη ενδυμασία για φαγητό και μουσική 21/6/2020 και ώρα 20.00. Μια Βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη!

Τόνια Αράχωβα, Ευριδίκη Πόθου Σφακιανάκη. δρ. Στέλιος Καρδιτσάς

Η Λέσχη Lions  Kifissia Anne Sullivan» ιδρύθηκε τον Μάιο του 2019, αριθμεί ήδη πάνω από 32 μέλη και ανήκει στην παγκόσμια Ανθρωπιστική Οργάνωση, τους LIONS, που οι κύριοι πυλώνες τους  είναι η όραση, ο διαβήτης,  η πείνα,   ο παιδικός καρκίνος και το περιβάλλον και δραστηριοποιούνται σε αυτά
Ιδρύτρια  είναι η  νεοεκλεγείσα Πρόεδρος της Λέσχης  είναι  η δημοσιογράφος Ευρυδίκη-Πόθου Σφακιανάκη, ενώ ο πρώτος Πρόεδρος ήταν ο διακεκριμένος χειρουργός οφθαλμίατρος Dr Στυλιανός Καρδιτσάς!Η Λέσχη lions Helen Keller που ιδρύθηκε το 2014 από τη lion Βούλα Σαραντάρη είναι η ανάδοχος Λέσχη.

Για κρατήσειςθέσεων επικοινωνείστε με το 694 580 5203