Η Προέδρος Κυβέλη Λάσκαρη και το Δ.Σ του ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Κηφισιάς «Α.Γ.Α.Π.Η», οργανώνουν υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και τη συνεργασία της Αστικής Πανίδας, Γιορτή Υιοθεσίας Σκύλων στο Ζάππειο (Γιακαράντες), το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 17:30, με την υποστήριξη γνωστών καλλιτεχνών και σχεδιαστών μόδας.

 Πρόκειται για μια μεγάλη καμπάνια ευαισθητοποίησης για τα ζώα και μια σημαντική ημέρα υιοθεσίας, ώστε ν αποκτήσουν τα σκυλάκια το δικό τους σπιτικό και ν ανταποδώσουν με αγάπη την αγάπη που θα πάρουν από τους νέους «γονείς» τους!

Στόχος είναι να ενισχυθούν οι φιλοζωικές ευαισθησίες για την καλύτερη ποιότητα ζωής των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας.

Την οργάνωση  κάνει η Τόνια Φουσέκη, ενώ   επώνυμοι θα κάνουν πασαρέλα με ρούχα γνωστών σχεδιαστών όπως Vassilis Zoulias, Δημήτρης Στρέπκος (Celebrity Skin), Μαρί Γυπαράκη Art Myconian Stories, Μαρία Τάγκαλου, Αθηνά Τρανούλη, Daphne Valente και Ειρήνη Γεράσοβιτς, συνοδευόμενοι από σκυλάκια κάτω από τους ήχους της μουσικής που θα επιμεληθεί η Μάγκυ Χαραλαμπίδου!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε υπέροχες δημιουργίες της Amaris Art Myconian Stories, της Μαρί Γυπαράκη, όλα τα έσοδα των οποίων θα δοθούν με αγάπη στην  «Α.Γ.Α.Π.Η»!

Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει cocktail.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται κτηνίατρος, καθώς και ασφάλεια και δημοτική αστυνομία.