Γλέντι «Α λα ελληνικά»για τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό στο Monte Carlo Sporting, στην αίθουσα Salle des Etoiles, όπου τραγούδησε η Άννα Βίσση!

Ο Πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτο και η Άννα Βίσση

Αυτή τη φορά η ντίβα του ελληνικού πενταγράμμου συνεπήρε όχι μόνο τους… κοινούς θνητούς που είχαν έρθει από την Ελλάδα για να την ακούσουν, αλλά και τον γαλαζοαίματο Πρίγκιπα Αλβέρτο, ο οποίος ήταν σε τόσο μεγάλο κέφι, ώστε ανέβηκε στη πίστα, όπου χόρεψε και τραγούδησε με την δημοφιλή τραγουδίστρια το «Δώδεκα», ενώ το ελληνικό κοινό τους αποθέωνε!

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που πάει η Αννα Βίσση στο Μονακό για να τραγουδήσει.
Αυτή τη φορά τραγούδησε σε dinner show για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα τα έσοδα από τις πωλήσεις των πανάκριβων εισιτηρίων, τα οποία ξεκινούσαν από 700 ευρώ το άτομο χωρίς ποτό, θα διατεθούν στο Ίδρυμα «Αλβέρτος» για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας.

Ο ελληνικός αέρας όμως που φυσάει τις τελευταίες ημέρες στο Μονακό οφείλεται και σε δύο ακόμα λόγους:

– Την Παρασκευή στη villa la vigie Monaco τρεις άλλοι δημοφιλείς Έλληνες ερμηνευτές ο Αντώνης Ρέμος, ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη, έκαναν να παραληρούν από κέφι τους εκλεκτούς καλεσμένους που είχαν έρθει από την Ελλάδα για την βάπτιση της κόρης του Ζανή Φρατζέσκου και της συζύγου του Βερόνικας Πάστρα, της Ηβης, η οποία έγινε με νονές τις φίλες του ζευγαριού την Εβελίνα Μαχά και την Κατερίνα Στασινοπούλου, σύζυγο του Αντιπροέδρου της ελληνικής κοινότητας του Μονακό Γρηγόρη Στασινόπουλου!

Ο πρωτοπόρος επιχειρηματίας του «Nammos», που τελευταία κατοικεί μόνιμα οικογενειακώς στο Μονακό, είχε οργανώσει  δύο δείπνα για την βάπτιση της κόρης του, ένα την Παρασκευή το βράδυ στη villa la vigie Monaco και ένα το Σάββατο μετά τη βάπτιση στο διάσημο club-restaurant  «Sass Cafe», το οποίο επισκέπτονται κατά καιρούς όλοι οι  jet setters.



Ροζμαρί Χατζηιωάννου, Βερόνικα Πάστρα, Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα, Αρετή Δαλακούρα


Ο Αντώνης Ρέμος με τη γιαγιά της νεοφώτιστης Ήβα Πάστρα

Ο πατέρας της νεοφώτιστης Ήβης  Ζανή Φρατζέσκος

Η μία νονά από τις δύο νονές της νεοφώτιστης Κατερίνα Στασινοπούλου με δημιουργία Vrettos Vrettakos 

Μαρίλη Γλύπτη Κανελλάκη, Άννα Μειμέτη



Η μητέρα της νεοφώτιστης Βερόνικα Πάστρα με εντυπωσιακή δημιουργία Vrettos Vrettakos


Η Κατερίνα Στασινοπούλου, μόνιμη κάτοικοςστου Μονακό, με την Σούλα Λιάκου


Ταμάρα Ζέην, Έμιλυ Βαφειά, Μαριέττα Χρουσαλά

Γιώργος Μειμέτης, Χάρης Βαφειάς, Φραγκίσκος Κανελλάκης

Έμιλυ Βαφειά, Μαρίλυ Γλύπτη, Ταμάρα Ζέην

Λεό Πατίτσα, Μαριέττα Χρουσαλά

Η Βικυ Γαλανη, η «νονά» Κατερίνα Στασινοπούλου με υπέρκομψη δημιουργία Vrettos Vrettakos και η  Αλεξανδρα Φλωρακη

Ο Αντώνης Ρέμος μάλιστα παρευρέθηκε και  στη συναυλία της Αννας Βίσση και τραγούδησαν μαζί, απογειώνοντας το κέφι των καλεσμένων!

Το «ελληνικό τρίπτυχο» στο Μονακό κλείνει στις 2 Οκτωβρίου με τον γάμο μετά από μακροχρόνια σχέση του Σάμι Ζέιν, γιού  του Ριάντ και της Ράνα Ζέιν της NAFTOMAR, με την Ολλανδή Λόρεν Φαν Μπέρκελ, που είναι στέλεχος της ναυτιλιακής εταιρείας.

Σάμι Ζέην, Λόρεν Φαν Μπέρκελ, Λεωνίδας Φωτεινόπουλος, Ταμάρα Ζέην

Η γαμήλια δεξίωση θα γίνει το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στο «Monte Carlo Sporting», ενώ το prewedding party θα γίνει μια μέρα πριν στο «La Terrasse».

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι αναμένεται να είναι περίπου 700 jet setters από όλα τα μέρη του κόσμου, ενώ η οικογένεια Ζέην έχει ναυλώσει αεροσκάφη για την μεταφορά τους από την Ελλάδα και την Ολλανδία για την Νίκαια.

Σάμι Ζέην, Λόρεν Φαν Μπέρκελ, Γκασάν Ζέην

Ο Αντώνης Ρέμος, τον οποίο το ζεύγος  Ζέην είχε επιλέξει να τραγουδήσει το 2015 στο γάμο της κόρης τους, της Ταμάρα Ζέην και του Λεωνίδα Φωτεινόπουλου σε ένα γάμο υπερπαραγωγή στη Λίμνη της Βουλιαγμένης και στον Αστέρα, θα απογειώσει για μια ακόμα φορά το κέφι, ενώ φημολογείται έντονα πως αναμένεται και κάποιος άλλος διάσημος καλλιτέχνης που θα «ντύσει» μουσικά την εκδήλωση!