Με στόχο την εκπλήρωση  των ευχών παιδιών του Make a Wish, ξεκίνησε χθες για δεύτερη συνεχή χρονιά και θα διαρκέσει για 4 εβδομάδες, ο ηλεκτρονικός περίπατος του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)( Walk for wishes), εν όψει του Πάσχα και με χορηγό τη L’Oréal Group.

https://youtu.be/LOetkv9HwHo

 

Κάθε ήρωας έχει μια Οδύσσεια, αλλά και μια ευχή: την Ιθάκη του. 

2.500.000 βήματα. 25 ευχές. 25 χρόνια.

Περιηγηθείτε στον εικονικό περίπατο του Make a Wish μέσω μίας δωρεάς με κάρτα και ανακαλύψτε τις 25 ευχές παιδιών μας, καθώς και τα σημεία – ορόσημα 25 πόλεων! 

Δώστε δύναμη στην ευχή!

Όσες δωρεές γίνουν με πιστωτική κάρτα διπλασιάζονται από τη L’Oréal Group, τον μεγάλο χορηγό του Make a Wish. Φυσικά υπάρχει πάντα η δυνατότητα για Τραπεζική μεταφορά ή PayPal για όποιον το επιθυμεί.

(https://www.donate.makeawish.gr μπαίνετε εδώ και κάνετε τη δωρεά σας)

 

Μέχρι και πρόπερσι, πριν εμφανιστεί η πανδημία, κάθε χρόνο και για 5 ολόκληρα χρόνια  χρωματιζόταν με μπλε η Αθήνα στον «μπλε περίπατο», για την εκπλήρωση ευχών παιδιών του Make a Wish, παιδιών δηλαδή που νοσούν από πολύ σοβαρές ασθένειες.

Μέσα από το Walk-For-Wishes, τον πιο αισιόδοξο περίπατο, ξεπηδούσε ένα φωτεινό μήνυμα ελπίδας! Το “make a wish” είχε αποδείξει κατά το παρελθόν πολλές φορές έμπρακτα, αλλά αποδείκνυε και με τον συμβολικό αυτό τρόπο, πώς μπορεί έναν γκρίζο δρόμο να τον κάνει μπλέ, πώς μπορεί έναν δύσκολο δρόμο να τον κάνει χαρούμενο!

Κατά το παρελθόν εθελοντές, υποστηρικτές και φίλοι του Οργανισμού, όπως και η πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδά, που είναι πάντα στο πλευρό του “make a wish”, ένωναν το βήμα τους με το βήμα των παιδιών του “make a wish”, βαδίζοντας στα χνάρια της 1ης Ευχής, του Chris που στις 29 Απριλίου 1980 έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού «Make-A-Wish» και περπατούσαν  όλοι μαζί τον φωτεινό περίπατο, που ήταν αφιερωμένος στα παιδιά μαχητές, μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα: μια ευχή έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή κάθε παιδιού που πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια!

Οι φίλοι του Οργανισμού δυνάμωναν με το κάθε τους βήμα τις ευχές των παιδιών και έγιναν συνοδοιπόροι τους, ώστε να κάνουν τον ανηφορικό δρόμο των παιδιών αυτών πιο εύκολο και πιο ευχάριστο!

Φέτος, που συμπληρώνονται 41 χρόνια από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής, γίνεται για δεύτερη χρονιά και λόγω της πανδημίας του κορωνοιού ο e-Wish for Wishes, όπου οι υποστηρικτές του Make a Wish θα συμμετέχουν στον εικονικό αυτό περίπατο της ελπίδας διαδικτυακά, και θα γίνουν με την δύναμη της σκέψης και της ψυχής συνοδοιπόροι στην δύσκολη ανηφόρα του παιδιού που περιμένει να υιοθετηθεί  η ευχή του. Για οποιαδήποτε δωρεά η για ολική ή μερική υιοθεσία ευχών, ή ακόμα και για όμορφα πασχαλιάτικα δώρα για τα παιδιά σας επικοινωνείστε με το makeawish.gr

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται ι αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. έργο! Η εκπλήρωση των ευχών οπλιζει τα παιδιά με ΧΑΡΑ, ΔΥΝΑΜΗ και κυρίως ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ και η ελπιδα αυτη τα φέρνει πιο κοντα στη Ζωη, τα εμψυχωνει ,τους δίνει δύναμη να νικουν τον φοβο, να παλέψουν για την ζωη τους και κάποιες φορές να τα καταφέρουν. Το make a wish εχει εκπληρώσει απο το 1996 που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και μέχρι σήμερα τις Ευχές σε περισσότερα από 1.700 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, το make a wish δημιουργεί για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύει τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του make a wish στη Ελλάδα, τους τρόπους που μπορεί να συνεισφέρει κάποιος, καθώς και το κορυφαίο προγραμμα ” ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΕΥΧΗΣ”επικοινωνήστε με το: Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) makeawish.gr