Τις εντυπώσεις κέρδισε ο Οίκος Kathy Heyndels και ο Μάριος Τόγκος με την καλοκαιρινή συλλογή, στα πλαίσια της AXDW, αλλά και με τον πρωτοποριακό τρόπο της παρουσίασης, εμπνευσμένο από τα Drive in της δεκαετίας του 60!


Γιάννης Τόγκος, Μάριος Τόγκος

Ένα πρωτοποριακό show χωρίς γιγαντοοθόνες,  άλλα με κορίτσια που φορούν τις τελευταίες δημιουργίες του οίκου, επηρεασμένες από την τότε εποχή και αποτυπωμένες στο σήμερα, παρέλασαν σε μια τεράστια πασαρέλα μπροστά στο κοινό που παρακολουθούσε μέσα από το αυτοκίνητο του.


Τόνια Φουσέκη


Στράτος Τζώρτζογλου, Σοφία Μαριόλα

Σύνολα διαχρονικά ανάλαφρα και ευκολοφορετα σε προσιτές συλλογές, που ακολουθώντας πάντα τα trends της εποχής κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Σχέδια σε φωτεινά  χρώματα που δημιουργούν αντιθέσεις, σε Printed και mix & mach. Τονισμένα σκισίματα στα πόδια, αποκαλυπτικά ανοίγματα στο στήθος, τη μέση η την πλάτη αλλά με κομψότητα και θηλυκές καθαρές γραμμές.   

Τόνια Φουσέκη, Κατερίνα Γιαννέτου, Τάκης Γιαννέτος, Γιάννης Τόγκος, Έλενα Πετρίδου

 

Εντυπωσιακά νυφικά του Οίκου Kathy Heyndels αλλά και βραδινά φορέματα σε μεταξωτές αέρινες μουσελίνες  που εμπνέουν ένα ρομανικό μυστήριο σε απαλό και απλό ύφος.


Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Στράτος Τζώρτζογλου, Σοφία Μαριόλα, Γιάννης Τόγκος, Κατερίνα Γιαννέτου, Τάκης Γιαννέτος, Τόνια Φουσέκη

Στη πασαρέλα παρουσιάστηκαν και οι δημιουργίες Marios Togos από τη νέα  συλλογή του “Str.Culture” που κέρδισαν τις εντυπώσεις!



ΠΗΓΗ: ndp photo agency