E -CATERING

Απολαύσετε τα αγαπημένα σας πιάτα και γεύσεις από το La Suite Lounge restaurant στην άνεση του σπιτιού σας.

Επιλέξτε από τo Greek Aromatic Menu, Brunch menu και το ολοκαίνουριο Poke Menu του βραβευμένου executive chef Βασίλη Μήλιου .

Κάνετε την παραγγελία σας είτε πρόκειται για business lunch, είτε για οικογενειακό δείπνο για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας και συντόμα θα είναι κοντά σας.

Επισκεφτείτε το website του ξενοδοχείου στην κατηγορία ΤASTE’ για να ενημερωθείτε για τα μενού μας και να κάνετε την παραγγελία σας.

IN-HOUSE BALCONY DINING

Απολαύστε ολα τα γεύματα της ημέρας από το πρωινό μέχρι και το δείπνο με ασφάλεια στο ιδιώτικό σας μπαλκόνι ή στο εστιατόριο La suite Lounge με την συναρπαστική θέα της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού και της πόλης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.

Επισκεφτείτε το website του ξενοδοχείου στην κατηγορία ‘OFFERS και επιλέξτε το πακέτο ‘BALCONY DINING για να κλείσετε το δικό σας δωμάτιο με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στην Ακρόπολη και συνδυάστε τη διαμονή σας με ένα μοναδικό μενού τριών πιάτων από τον βραβευμένο chef Βασίλη Μήλιο.

Τα παρακάτω εορταστικά μενού Νοεμβρίου είναι διαθέσιμα μόνο για ενοίκους του ξενδοχείου που έχουν κλείσει δωμάτιο μέσω της υπηρεσίας ‘BALCONY DINING’

 

SUNDAY BRUNCH με την «Καλύτερη Θέα της Ευρώπης»

Το Κυριακάτικο Brunch επιστρέφει στο La Suite Lounge στον 6ο όροφο του St.George Lycabettus κάθε Κυριακή

A la Carte μενού με τα αγαπημένα σας πιάτα eggs benedict, french toast, banana bread, croque monsieur, La Suite juicy burger και άλλα πολλά.

Αλλά και νέες άφιξεις όπως poke bowl menu, vegan & super foods επιλογές, energy & detox smoothies!

Κυριακάτικο Brunch  12:00 – 16:00 

Le Beaujolais Nouveau est arrivé!

Από Την Πέμπτη 19 -25 Νοεμβρίου γιορτάζουμε το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού της Γαλλίας με Γαλλικό μενού που συνοδεύουμε με το φρέσκο κόκκινο κρασί της καινούργιας σοδειάς της περιοχής Beaujolais .

Μενού 40€

Φιάλη Beaujolais Nouveau, George de Boeuf 25€


Thanksgiving Dinner

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε την Ημέρα Ευχαριστιών με ένα παραδοσιάκο Αμερικάνικο δείπνο.

Thanksgiving Menu 38€

Black Friday

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου με αφορμή το Black Friday o executive chef, Βασιλης Μήλιος έχει δημιουργήσει ένα ευφάνταστο Black Truffle Menu και μόνο για μία μέρα θα απολαύσετε όλα τα ποτά, κρασιά & cocktails με 15% έκπτωση!

Black Truffle Menu 35€ (από 70€)

Για κρατήσεις & περισσότερες πληροφορίες : 2107416191