Η εγκυμοσύνη είναι το Ιερό Ταξίδι προς την Μητρότητα! Για αυτό πρέπει να το ζήσουμε με υγεία και ευεξία! Βασικοί παράγοντες γι αυτό αποτελούν η άσκηση και η διατροφή!

Με πολλή μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση, η έμπειρη γυμνάστρια  Κλαίρη Σαμίου, που διανύει και η ίδια την φάση της εγκυμοσύνης, μας παρουσιάζει το νέο της εγχείρημα με τίτλο «Prenatal Girls»

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για εγκύους που γεννήθηκε μέσα και από τις δικές της ανάγκες τώρα που ετοιμάζεται να γίνει μανούλα.
Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με πολλή αγάπη, φροντίδα και … ταύτιση με όλες τις γυναίκες που κυοφορούν και βιώνουν αυτό το θαύμα!

Είναι λογικό κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης να αγχώνεσαι για το σώμα σου!

✔️Θα πάρω πολλά κιλά?

✔️Θα χάσω την ευλυγισία μου?

✔️Θα έχω έντονους πόνους από την αλλαγή που υφίσταται όλο το σώμα?

Είναι μερικές από τις ερωτήσεις που μας κατακλύζουν… Ομως πάνω από όλα είναι η ανησυχία μας για ένα υγιές μωράκι

Για να μην έχουμε λοιπόν έξτρα ανησυχιες πλην της υγείας του μωρού μας,
-Με την εξειδικευμενη άσκηση & -Την κατάλληλη διατροφή,  μπορούμε να διατηρήσουμε την φόρμα μας και να μην αυξήσουμε σημαντικά το σωματικό μας βάρος πάρα μόνο όσο χρειάζεται για να μεγαλώσει σωστά το μωρό μας!

Γίνε κ εσύ ένα Prenatal Girl και αποκτησε:

1. 10 Online Prerecorded  Classes μαθήματα από το σπίτι Prenatal PILATES για εγκύους

Εξειδικευμένα, θεματικά μαθήματα που στοχεύουν να κρατήσουν σε φόρμα την έγκυο αλλά και να την βοηθήσουν να έχει μία πιο ασφαλή και ομαλή εγκυμοσύνη!

Μαθήματα που μπορεί να κάνει η έγκυος (έπειτα φυσικά από την συγκατάθεση του γιατρού της) από την ασφάλεια και την  άνεση του σπιτιού της!

  Ειδικά αυτή την εποχή που ο φόβος του ιού για τις έγκυες είναι ακόμα πιο … έντονος!

2. Έναν ολοκληρωμένο οδηγό με συμβουλές υγιεινής διατροφής για όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης

3. Healthy, έξυπνες και εύκολες συνταγές που θα βοηθήσουν τον οργανισμό μας αλλά και το μωρό μας, ώστε να  μπορούμε να απολαύσουμε παραμένοντας  σε φόρμα!

Το πρόγραμμα, που έχει την επιμέλεια και στήριξη του Στέφανου Καλαιτζόγλου, γεννήθηκε  μέσα από την ανάγκη της γυμνάστριας Κλαίρης Σαμίου  να μείνει σε φόρμα, να μείνει ασφαλής και βοηθήσει το σώμα της από τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης (πόνοι στην μέση, πλάτη, πρησμένα πόδια κλπ)!

Αν διανύεις και εσύ την πιο όμορφη και ξεχωριστή περίοδο της ζωής σου έλα να ζήσεις αυτή την εμπειρία!