Στο φημισμένο George’s Club,  η Μαρίνα Ραφαήλ και ο Χρήστος Κωσταρέλλος, διοργάνωσαν πρόσφατα ένα άκρως γιορτινό, βραδινό gathering, σε απόλυτη αρμονία με την εποχή, με αφορμή το λανσάρισμα της νέας συλλογής τους που πωλείται αποκλειστικά στα Harrods.

Christos Costarellos, Marina Raphael

Talia Haidar, Iliana Hadjioannou

Υποδέχτηκαν στο cocktail party και γιόρτασαν μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, όπως η Ελληνίδα Iliana Hadjioannou, οι celebrities Donna Air, Heloise Agostinelli, τα μοντέλο Ikram Abdi Omar, Nina K, Lily Jean και πολλοί άλλοι. Οι δυο Έλληνες σχεδιαστές παρουσίασαν τα κομμάτια της συλλογής τους, ενώ την βραδιά συνόδευσαν χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις μαζί με φαγητό και ποτό, αποπνέοντας μια απόλυτα εορταστική διάθεση. Η γιορτινή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε και από την παρουσία του Άγιου Βασίλη, ο οποίος μάλιστα μοίραζε Marina Raphael X Costarellos δώρα στους παρευρισκόμενους.

Η Marina Raphael και ο  Christos Costarellos σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Maria Kastani, Donna Air (UK influencer)

Marianna Marangkidi, Margarita Papandreou με total outfit Marina Raphael X Costarellos capsule collection

Olivia McCall (Head of Communications at The British Fashion Council)

Angelina Feida, Eleni Koury

Η εορταστική συλλογή των σχεδιαστών, που αποτέλεσε το επίκεντρο της προσοχής για το event, έχει ως βάση της μια μαύρη παλέτα, αναδεικνύοντας την διαχρονικότητα που απορρέει από το all-time go-to χρώμα των βραδινών εμφανίσεων, δίχως την απουσία πειραματισμών πάνω σε υφές και σχέδια, δίνοντας έμφαση στις διάφορες διαστάσεις του κάθε ρούχου και της κάθε τσάντας. Μπορείτε να βρείτε τη συλλογή τόσο στα Harrods, όσο και στις ιστοσελίδες των σχεδιαστών.

Doina Ciobanu (influencer), Anna Vitiello (influencer)

Donna Air (UK celebrity) με total outfit Marina Raphael X Costarellos capsule collection
Ikram Abdi Omar (model) στην παρουσίαση Marina Raphael x Costarellos capsule collection για το Harrods
Julia Lundin (influencer), Paulina Swarovski (model)