Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία ΜΑΡΙΑΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ «ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ‘08 – ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΕΑ» για την κοινωνική της προσφορά και ειδικότερα για τη στήριξή της στο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Καλωσορίζοντας τον ΠΡΟΕΔΡΟ της Θεατροπαρέας, κύριο ΑΝΤΩΝΗ ΒΟΥΡΑΚΗ και τα μέλη της: Νινέτα Βαφειά, Νένα Παναγάκου, Ιλεάνα Καράμπελου, Νανά Αρβανιτάκη, Τίμο Τζάνες, Γιώργο Αλεξανδράτο, Πέτρο Πολίτη, Σοφία Οικονομοπούλου και Θάνο Γεωργουλά, η κυρία ΜΑΡΙΑΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΠΕ μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους ολόθερμα αναλογιζόμενη την μεγάλη σας δωρεά στον Σύλλογό μας καθώς και τις προσωπικές σας προσπάθειες και τις παραστάσεις που αφιερώσατε σε αυτόν. Ταυτόχρονα, θα ήθελα να σας συγχαρώ για το εξαιρετικό σας έργο και τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες που πήρατε όλα αυτά τα χρόνια ως μέλη μιας ομάδας που συνδέονται μεταξύ τους μέσα από δεσμούς φιλίας και εκτίμησης, κοινές αξίες και ιδανικά, έμφυτο ταλέντο και κυρίως την απέραντη αγάπη για το θέατρο και τις τέχνες… Σας εύχομαι να είστε πάντα γεροί, δυνατοί, γεμάτοι έμπνευση και να συνεχίσετε να προσφέρετε στο θέατρο και στην κοινωνία μας έργο τόσο σημαντικό και πολυδιάστατο!».
Ο κύριος ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΡΑΚΗΣ, παίρνοντας τον λόγο, συγκινημένος ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για τη θερμή υποδοχή και τα καλά της λόγια και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστούμε επίσης για την ευκαιρία που μας δίνετε να συμμετέχουμε κι εμείς με την μικρή θεατρική-ερασιτεχνική δύναμη στην ελπίδα που δίνετε σε αυτά τα παιδιά, αυτά τα παιδιά που είναι το φως της ζωής».
Αμέσως μετά η κυρία ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ απευθυνόμενη στην κυρία Βαρδινογιάννη είπε: «Πραγματικά είναι τρομερό το έργο σας, είναι απίστευτο! Ελπίζουμε το πολύ μικρό ποσό που δώσαμε να βοηθήσει. Επίσης κ. Βαρδινογιάννη όποτε μας χρειαστείτε στο μέλλον για οποιαδήποτε εκδήλωση να μας ενημερώσετε διότι είμαστε στη διάθεσή σας για να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε στο έργο σας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η «ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΕΑ» δημιουργήθηκε το 2009 από μια μικρή ομάδα ανθρώπων, με συνδετικό τους κρίκο την αγάπη τους για το θέατρο, και από τότε μέχρι σήμερα οργανώνει ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις και προσφέρει τις εισπράξεις για να ενισχύσει φιλανθρωπικά ιδρύματα, σωματεία και φορείς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία σε απομακρυσμένες περιοχές, κοινωνικά προγράμματα, κ.ά.
Ως αναγνώριση της συμβολής της «Θεατροπαρέας» στο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», απομενήθηκε στα μέλη της το ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΙΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΣ «ΕΛΠΙΔΑΣ».
ΠΑΡΟΝΤΕΣ στην εκδήλωση ήταν ο Διοικητής του νοσοκομείου παίδων «Η Αγία Σοφία» κύριος Μανώλης Παπασάββας και οι κυρίες Μελίνα Δασκαλάκη, Ντόρα Δημοπούλου, Τζωρτζίνα Έλληνα, Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου, Ινώ Κωνσταντοπούλου, Αικατερίνη Μεταξωτού, Ντίνα Πριτσιβέλη, Κέττυ Φιλιππίδου και Βίκυ Φιλίππου, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη καλωσορίζοντας τον Πρόεδρο της Θεατροπαρέας, κύριο Αντώνη Βουράκη και τα μέλη της: Νινέτα Βαφειά, Νένα Παναγάκου, Ιλεάνα Καράμπελου, Νανά Αρβανιτάκη, Τίμο Τζάνες, Γιώργο Αλεξανδράτο, Πέτρο Πολίτη, Σοφία Οικονομοπούλου και Θάνο Γεωργουλά
 
Νινεττα Βαφεια, Μαριαννα Β.Βαρδινογιαννη, Αντώνης Βουρακης
 
Η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον Πρόεδρο της Θεατροπαρέας, κύριο Αντώνη Βουράκη και τα μέλη της: Νινέτα Βαφειά, Νένα Παναγάκου, Ιλεάνα Καράμπελου, Νανά Αρβανιτάκη, Τίμο Τζάνες, Γιώργο Αλεξανδράτο, Πέτρο Πολίτη, Σοφία Οικονομοπούλου και Θάνο Γεωργουλά.
πηγή: studio panoulis