Η γνωστή σχεδιάστρια Ολγα Καραβερβέρη , που τελευταία έχει εισβάλλει δυναμικά από τον χώρο των νυφικών στον απαιτητικό χώρο της haute couture, αναμένεται σήμερα να ταράξει και πάλι τα νερά της ελληνικής μόδας, εντυπωσιάζοντας με τη νέα της συλλογή ” Eclipse”!
Η συλλογή ” Eclipse” χαρακτηρίζεται από ένα ιδανικό και ποικιλότροπο πάντρεμα του άσπρου με το μαύρο, χρώματα κλασσικά, παντοτινά, «εύκολα», που δημιουργούν πάντα μια μαγευτική αντίθεση!
Ονειρεμένες δαντέλες, μεταξωτά, βελούδα, glitter πρωταγωνιστούν στη φετινή κολεξιόν της Ολγας Καραβερβέρη που απευθύνεται σε γυναίκες που τους αρέσει η υψηλή αισθητική, η φινέτσα, το ξεχωριστό στυλ και η ποιότητα!
Τα εντυπωσιακά γυαλιά της Ρένας Φλεβαράκη και τα υπέροχα παπούτσια της εταιρείας Mara Shoes της Ρούλας Ντήμπ θα δώσουν την ιδιαίτερη πινελιά τους στα σύνολα και θα τα απογειώσουν, απογειώνοντας και τις διαθέσεις μας! Στις 7 μμ σήμερα 3 Νοεμβρίου στο Ζάππειο η Ολγα Καραβερβέρη θα μας δείξει ότι σε κάθε συλλογή της πάει και πιο μπροστά, πιο ψηλά: Αλλά όχι με βήματα. Με άλματα!