Ο οίκος Tod’s σε συνεργασία με τον Όμιλο Fais, γιορτάζουν το άνοιγμα της νέας Tod’s boutique στην Αθήνα, η οποία μεταφέρεται σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, την οδό Πανεπιστημίου. 150 τετραγωνικά με δύο see through παράθυρα, ένα για τις γυναίκες και ένα για τους άνδρες.

Ιωάννα Σακελλαρίου, Λίτσα Λάβδα

 

Το φως που διαπερνά και γεμίζει τον ανοιχτό χώρο αντιπροσωπεύει μια σημαντική πτυχή της νέας φιλοσοφίας των καταστημάτων Tod’s σε όλο τον κόσμο: αντανακλώντας την αναλλοίωτη στα χρόνια φιλοσοφία του Brand, κάθε boutique είναι εντυπωσιακή χάρη στις μοναδικές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν την πόλη που τη φιλοξενεί.


Μαρίζα Φασιανού, Τάνια Παπακωνσταντίνου

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, γνωστές κυρίες βρέθηκαν στη νέα Tod’s boutique που στεγάζει τις συλλογές ανδρικών και γυναικείων υποδημάτων και δερμάτινων ειδών, όπως το εμβληματικό γυναικείο και ανδρικό Gommino, η iconic τσάντα D-Styling αλλά και οι νέες συλλογές T Timeless, για γυναίκες και άνδρες, καθώς και δερμάτινα είδη και αξεσουάρ.

Ιωάννα Κουρή, Φαίη Αντωνίου

 

Από την ίδρυσή του, ως ένα μικρό εργοστάσιο υποδημάτων στην Casette D’ Ete στις αρχές της δεκαετίας του 1940, ο οίκος Tod’s αποτελεί την επιτομή του αυθεντικού ιταλικού στυλ, με έμφαση στην άψογη χειροτεχνία. Όλα τα προϊόντα Tod’s κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που έχει κρατήσει πιστούς τους πελάτες του brand ανά γενιές. Εκλεπτυσμένη, διακριτική πολυτέλεια, άψογο γούστο και αξιοζήλευτη ποιότητα είναι τα βασικά γνωρίσματα για κάθε κομμάτι Tod’s, που έχει αγαπηθεί από διεθνείς διασημότητες όπως μεταξύ άλλων οι Kendall Jenner, Uma Thurman, Anne Hathaway, Naomi Campbell, Pryianka Chopra, Alessandra Ambrosio, Olivia Palermo, Karlie Kloss, Natasha Poly, Michael Fassbender, Justin Timberlake, Roberto Bolle, Alexander Skarsgard, Chris Pratt, Alfonso Cuaron και Robert Downey Junior.

 

Σάντυ Μπήτρου, Έλενα Πάτση, Χριστίνα Παπαναστασίου


Φένυ Μπούζα

Μαίρη Φιξ, Ιωάννα Αγγελή

Έλσα Πατσαδέλη

 Dima Bassatne

Ελίνα Σπηλιοπούλου Μπακατσέλου

Πάτρα Παπαδημητρίου, Άννα Βλάχου