Σχεδον ενα χρόνο μετα δεν θα μπορούσα να μην θυμηθω το ωραιο κάλεσμα της πετυχημενης σχεδιαστριας νυφικων και βραδινων ρουχων ολγας καραβερβερη επ ευκαιρία της γιορτής της ! Άλλωστε ως μετρ στη διοργανωση γαμων και βαφτισιων, ηταν αναμενομενο πως το προσωπικο της κάλεσμα θα το διοργανωνε άψογα, οπως και εγινε

“Ειναι τοσο ωραιο το μεροs στο astir beach,που νομιζειs οτι πιο τελειο δεν υπαρχει!Εκτοs …εκτοs και αν πεσει στα χερια και στην πλουσια φαντασια τηs Ολγας Καραβερβερη,που παντα βρισκει περιθωρια να μετατρεψει το τελειο σε τελειοτερο!” Η Ολγα Καραβερβερη λοιπον,ιδιοκτήτρια του ομώνυμου οίκου νυφικων και βαπτιστικων,αφησε για λίγο τιs επαγγελματικεs τηs υποχρεωσειs στο Costa Navarino,οπου εχει αναλαβει το στησιμο και τον στολισμο εκδηλωσεων,και εκανε πρόσφατα στο εστιατοριο του astir beach την δικη τηs γιορτη και του συζύγου της Αργυρη ,που σχεδον συνεπεσαν χρονικα,με ενα δείπνο για λίγους και εκλεκτούς !

Στη φωτο ο low profil ,αφανης ήρωας και ψυχη της επιχείρησης Αργυρης Καραβερβερης επισης δεχτηκε ευχεs ωs εορτάζων”,απο τις σπάνιες Φορες “on camera”! Διπλα του η αεικινητη συζυγοs του Ολγα Καραβερβερη,εξαιρετικη οικοδεσποινα που δεν σταματησε λεπτο να επιμελειται τα τραπεζια και να φροντιζει τουs καλεσμενουs τηs.Στη φωτο επισηs η υπεροχη ( in @ out) Ξενια Κουρτογλου ,ιδρυτρια τηs Πολυβραβευμενηs εταιρειαs Focus Bari και ο γνωστοs και πάντα χαμογελαστοs σχεδιαστηs Ερωτοκριτος Κιμιωνης

Το “top model “Ιωαννα Καραβερβερη πτυχιούχος οικονομικών και marketing, δραστηρια και αποτελεσματικη στην οικογενειακη επιχειρηση,θα ήταν το καλύτερο μοντέλο για να διαφημιζει τα νυφικα του οικου.Αντιεμπορικο ομως ,γιατι κανείς δεν θα πρόσεχε το νυφικό με τέτοιο κορίτσι.Τηςευχομαι βεβαια να φορέσει και η ιδια ενα απο τα υπεροχα νυφικα του οικου τηs,μονο όταν θα βρει τον σωστο σύντροφο!

Στη φωτο Ξενια Κουρτογλου,Ολγα Καραβερβερη : Πως μου αρέσει να έχω φίλες κομψές,δυναμικεs ,εξυπνεs,επιτυχημένες,εξαιρετικές μητέρες και κυρίως με ” χρυση καρδια”!Απο την φωτο λείπει η Εμυ Λιβανιου που εχει ολα τα παραπάνω χαρακτηριστικά!

 

Στη φωτο οι δίδυμοι υιοι Καραβερβερη φοιτητεs και οι δυο οικονομικών , που ασχολούνται με την οικογενειακη επιχείρηση! Ειμαι σιγουρη πωs πολλεs θα…” σκοτωναν” για ν ανεβουν μαζι τουs στα σκαλια τηs εκκλησιαs με η …και χωριs νυφικα του οικου!Καλλονοι οι διδυμοι και καταπληκτικα παιδια,οπωs και η αδερφη τουs Ιωαννα.Φταίω εγω που έχω αδυναμία στα διδυμακια;(ειμαι Και εγω Μητερα δίδυμων )! Η …μηπωs φταινε οι μητερεs διδυμων( σαν την Ολγα),που ειναι τοσο καλεs?!

 

Η γνωστη και όμορφη δημοσιογράφος Στελλα Παπαδακη,Πολυ φίλη τηs οικοδέσποινας,δεν μπορούσε να λείπει.Αφησε λοιπόν για λίγο το επιτυχημένο της blog” VIP NEWS”και ήρθε στο astir beach να ξεσκασει λιγο,με τον συζυγο τηs και γνωστο φωτογραφο Γιωργο Παπαδακη,που είχε αναλάβει την φωτογράφηση της ξεχωριστής βραδυας!

 

Η Βιλλυ Καμπολη στενη φιλη τηs οικοδεσποιναs φαινεται πιο φρέσκια απο ποτε,καθώς Μαλλον δοκιμάζει… η ιδια πρωτη στον εαυτο τηs τιs αποτελεσματικεs θεραπείες του ινστιτουτου τηs ” beauty clinic” στο πολυιατρειο τηs Ελευσίνας,στο οποίο διευθύνων συμβουλοs ειναι ο συζυγοs τηs Βαγγεληs Καμποληs,που έδωσε επισης το παρόν στη γιορτη της Ολγας Κ του Αργυρη!

Καθε άλλο παρα…” Ξανθειες” ειμαστε εγω,η πετυχημένη δημοσιογράφος της huffingtonpost Εμυ Λιβανιου,και η όμορφη επιχειρηματίας Ολγα Καραβερβερη,που το ωραίο γούστο της,η πλούσια φαντασία και η καλαισθησια της δεν φαίνονται μονο στα υπέροχα νυφικα και βαπτιστικα του οίκου της,ούτε μονο στο στήσιμο Κ στολισμό των εκδηλώσεων που Κανει,αλλα και στη νεα σειρά ρούχων haute couture που ετοιμάζει!

Το Ιόνιο άφησε αποτυπωμένο το υπέροχο χρώμα του στα όμορφα ματια και την φρέσκια του αύρα στην προσωπικότητα και στη διάθεση της Καλλονης δημοσιογράφου της huffingtonpost Εμυς Λιβανιου,που ήρθε κατευθείαν απο τις σύντομες διακοπες της για να ευχηθεί στην φίλη της!

Η δυναμική επιχειρηματίας της επιτυχημένης Focus Bari,αρτι αφιχθεισα απο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις,Παρ ολα αυτα πιο φρέσκια απο ποτε! Στη φωτο με την πετυχημένη δημοσιογράφο Εμυ Λιβανιου,αρτι αφιχθείσα και αυτη απο το Ιόνιο!

Η γνωστη pr& fashion consulting Τζενη Οικονομου Ριζου ήρθε και αυτη μετα του συζύγου της Γιαννη Ριζου,να ευχηθει στους εξετάζοντες

 

Ολα κύλησαν μαγικα την συγκεκριμένη βράδυα με τέτοια οικοδέσποινα! Γιατι η Ολγα Καραβερβερη ” Το ‘χει”:”ΚΑΙ το όνομα ΚΑΙ την χάρη!”