Είναι νέα, όμορφη, έξυπνη, δημιουργική και στα 26 της χρόνια πήρε  το πτυχίο της νομικής, ενώ έχει ήδη έναν σύζυγο  πετυχημένο που την λατρεύει και μια κορούλα δώρο θεού,  την μικρή Λευκοθέα!

Παναγιώτα Δρατσιούδη-Λύρα, δρ. Ιωάννης Λύρας, Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Εκεί που οι συνομήλικες της ασχολούνται με τα ρούχα που  θα αγοράσουν, ή για τα μέρη που θα διασκεδάσουν, η Παναγιώτα Δρατσιούδη έχει ήδη πετύχει πολλά και σημαντικά! Και ενώ έχει τα χρόνια και την εμφάνιση μιας νέας και ωραίας γυναίκας, έχει ωστόσο το μυαλό και την υπευθυνότητα μιας ώριμης! Η Παναγιώτα δεν φοβάται να χάσει την ανεμελιά της και να σηκώσει στους νεανικους της ώμους το βάρος σημαντικών ευθυνών.

Με τον Δημήτρη Στεφάνου

Και παρ όλο που άλλες γυναίκες στη θέση της θ απολάμβαναν από τους καναπέδες τους μια χρυσή ζωή που της προσφέρει  ο γάμος της με τον διακεκριμένο πλαστικό χειρουργό δρ. Ιωάννη Λύρα, ωστόσο ούτε ο γάμος αυτός την απέτρεψε από το να διεκδικήσει τους στόχους  της  και τα οράματά της!

Η Παναγιώτα Δρατσιούδη Λύρα με την Ντάνα Στασινού

Έτσι λοιπόν πρόσφατα έκανε ένα κάλεσμα για στενούς φίλους για να γιορτάσει την αποφοίτηση  της από την Νομική Σχολή Αθηνών και το πτυχίο που πήρε  για ν ασκήσει τη δικηγορία, που είναι το όνειρό της!

Η Παναγιώτα Δρατσιούδη Λύρα με τον σύζυγό της δρ. Ιωάννη Λύρα

Έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της, τον διάσημο χειρουργό δρ.Ιωάννη Λύρα, που στέκεται πάντα δίπλα της και τη στηρίζει σε όλους τους στόχους της, η Παναγιώτα υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά στον αριστοκρατικό χώρο της Αθηναικής Λέσχης, στην οποία είναι μέλος ο σύζυγός της, καλούς φίλους με τους οποίους ήθελε να μοιραστεί την σημαντική αυτή στιγμή-ορόσημο στην ζωή της.

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Δημήτρης Στεφάνου, Παναγιώτα Δρατσιούδη Λύρα, Δημήτρης Λυμπερόπουλος 

Φορώντας ένα όμορφο φόρεμα, πιο κομψή από ποτέ, έλαμπε από χαρά και ευτυχία και περιποιήθηκε άψογα τους καλεσμένους της, που ήταν γνωστά πρόσωπα της υψηλής αθηναικής κοινωνίας.

 Παναγιώτης Κούτσικος, Διονυσία Κατσανούλη

Ο δρ. Νίκος Δάφνιος ανάμεσα στη σύζυγό του Αναστασια Νικολακοπούλου και την αδερφή του

Ακριβοί πολυέλαιοι, σπάνιοι πίνακες, κεριά, πλούσιος μπουφές με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, εκλεκτά κρασιά και σαμπάνιες, αλλά το κυριότερο τα θετικά vibes, είχαν κυριεύσει τον χώρο!

Καλή σταδιοδρομία Παναγιώτα μου, αν και είμαι σίγουρη πως θα την έχεις!