Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχή χρονιά, η γιορτή της γυναίκας από τον Όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη.
 
ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ
 
 
Το άνοιγμα της εκδήλωσης έγινε με μουσικό αφιέρωμα στη γυναίκα από την παιδική χορωδία Kαλλιτεχνήματα υπό τη Διεύθυνση της κυρίας Μαρίας Μιχαλοπούλου. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO κ. Ιωάννη Μαρωνίτη και στη συνέχεια βραβεύτηκαν σημαντικές κυρίες από διάφορους χώρους, που η καθεμία έχει ξεχωρίσει στο δικό της.
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΒΟΥΛΑ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ
 
 
Αναλυτικά οι βραβεύσεις κατά αλφαβητική σειρά ήταν: κα Άλκη Ζέη, συγγραφέας, κα Βούλα Κοζομπόλη, Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, κα Δήμητρα Μπιθαρά, Marketing Director της εταιρείας μόδας BSB και Μέλος ΔΣ του Ομίλου B&F, κα Βάσω Παπαντωνίου, Διεθνώς αναγνωρισμένη λυρική Τραγουδίστρια, κα Έλλη Στάη, Δημοσιογράφος και Πρόεδρος του ειδησεογραφικού portal Τhe ΤΟC και του γυναικείου portal Woman TOC, κα Σοφία Τζιτζίκου, Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF.
 
 
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΙΘΑΡΑ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ
 
ΑΛΚΗ ΖΕΗ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ
 
ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ
 
ΣΟΦΙΑ ΤΖΙΤΖΙΚΟΥ
 
Τη λαμπερή αυτή γιορτή παρουσίασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κα Μπάγια Αντωνοπούλου.
 
ΜΠΑΓΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
 
ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΘΕΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΡΩΝΙΤΗ
 
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΙΘΑΡΑ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
 ΒΟΥΛΑ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ
 ΜΠΑΓΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΑΡΝΙΑΚΟΣ
 ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΙΘΑΡΑ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ: papadakispress press