Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η φιλανθρωπική συναυλία με τον τενόρο κ. Μάριο Φραγκούλη, που διοργανώθηκε από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 
ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
 
 
 
«Η προσφορά δεν έχει ταμπέλες, δεν έχει σύνορα, δεν έχει εγωισμούς. Αρκεί και μόνο να προσφέρεις όπου μπορείς», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, κ. Ν. Πέντζος, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες της συναυλίας, τα έσοδα της οποίας θα κατευθυνθούν στις δράσεις του Δικτύου για το 2018. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Πέντζος ανέφερε ότι, το Δίκτυο ξεκίνησε το 2012 υποστηρίζοντας 15 με 20 ιδρύματα. Σήμερα, μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, υποστηρίζει πάνω από 75 ιδρύματα, ενδιάμεσους φορείς και συσσίτια, που πολύ σύντομα θα γίνουν 100, καταφέρνοντας πλέον να υποστηρίζει όλες τις κατηγορίες αναγκών τους και σε συνεχόμενη ροή. Ο κ. Ν. Πέντζος ευχαρίστησε τον κ. Μ. Φραγκούλη που, με πολύ μεγάλη χαρά και αγάπη, δέχτηκε την πρόσκληση, τους Προέδρους των φορέων που σύστησαν το Δίκτυο για την πίστη τους σε αυτό το όραμα, τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες, που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν αδιάλειπτα, καθώς επίσης και τους χορηγούς της εκδήλωσης.
 
 
ΝΙΚΟΣ ΠΕΝΤΖΟΣ, ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΥΤΙΝΟΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΖΕΛΕΠΟΓΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
 
 
Ο κ. Μάριος Φραγκούλης, ερμηνεύοντας, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, υπέροχα τραγούδια, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Λουκά Καρυτινού και τη συνοδεία των εξαιρετικών μουσικών της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης, μάγεψε το κοινό με την έκδηλη χημεία του επί σκηνής, σε ένα μουσικό πρόγραμμα με έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα, εναρμονισμένο με τον φιλανθρωπικό σκοπό της συναυλίας.
 
 
 
 
Λίγα Λόγια για το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής: Οι σημαντικότεροι επιχειρηματικοί φορείς της Θεσσαλονίκης συνένωσαν τις δυνάμεις τους και ίδρυσαν το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής. Οι φορείς αυτοί είναι ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ). Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, που ιδρύθηκε στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προκειμένου να αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων και κοινωνίας, να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις στην υποστήριξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων και να προσφέρει υλικά αγαθά ή/και υπηρεσίες.
 
 
Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ(ΒΕΘ), Ν. ΠΕΝΤΖΟΣ(ΔΙΚΤΥΟ), Κ. ΓΟΥΛΑ (ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ),Α. ΣΑΒΒΑΚΗΣ (ΣΒΒΕ), Μ. ΖΟΡΠΙΔΗΣ (ΕΕΘ)
 
ΗΡΩ & ΡΗΓΑΣ ΤΖΕΛΕΠΟΓΛΟΥ
 
ΣΤΕΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΑ & ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΗΚΑ, ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
 
Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΤΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ-ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΙΚΟ ΠΕΝΤΖΑ
 
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΓΩΓΗΣ ΝΙΚΟ ΠΕΝΤΖΟ
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, RUFAT BABAYEV, ‎ΓΕΝ. Δ-ΝΤΗΣ ‎ΤΟΥ HYATT REGENCY THESSALONIKI, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΖΕΛΕΠΟΓΛΟΥ
 
ΙΩΑΝΝΑ & ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΠΕΝΤΖΟΣ
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ, ΜΑΧΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΚΙΟΣ
 
ΝΑΝΩ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ, ΑΜΑΛΙΑ ΜΑΚΡΗ
 
ΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΑΛΗ, ΣΟΦΙΑ ΤΕΡΚΕΝΛΗ
 
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΙ ΤΙΤΗ ΔΑΝΟΥΣ
 
ΠΕΤΙΟΥΛΑ & ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΣΑΡΚΑ
 
 
ΠΗΓΗ: papadakispress press