Το πρώτο ηλεκτρικό SUV στον κόσμο είναι γεγονός και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, όπου εντυπωσίασε όσους το είδαν!
Η παρουσίαση της ηλεκτρικής I-PACE έγινε πρόσφατα στο SOFITEL υπό το άγρυπνο βλέμμα της «σιδηράς κυρίας» της jaguar, της Land Rover και της «ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΑΕ», της Μπίλης Τζώρτζη.
Η επικεφαλής της μονάδας Jaguar και Land Rover στην Αττική, Μπίλη Τζώρτζη με τον global instructor της Jaguar και Land Rover.
H νέα Jaguar I‑PACE, το πιο έξυπνο σπορ αυτοκίνητο πέντε θέσεων στον κόσμο, από την αρχή έως το τέλος είναι ένα αυθεντικό ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας (BEV), όπου η φόρτιση μπορεί να γίνει στην οικιακή πρίζα και διαρκεί 48 ώρες, είναι επίσης συναρπαστικό στην εμφάνιση και την οδήγηση, καθώς προσφέρει μια μοναδική αίσθηση στο δρόμο!
Τα πλεονεκτήματά της Jaguar I‑PACE είναι η μεγάλη οικονομία σε καύσιμα και γενικότερα το μειωμένο κόστος λόγω κρατικών χορηγήσεων, χαμηλότερων οδικών φόρων, μειωμένα διόδια στο κέντρο της πόλης, η εύκολη οδήγηση και η πρόσβαση σε λωρίδες οχημάτων υψηλής πληρότητας, η μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος, οι επιδόσεις της και η επιτάχυνση της( φτάνει τα 100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα και αρκεί μια πλήρης φόρτιση για να παρέχει αυτονομία 470 km, δεδομένου ότι η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 90 κιλοβατ!)
H νέα Jaguar I-Race παράγει 400 ίππους από δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν στον εμπρός και έναν στον πίσω άξονα και 700 νιουτόμετρα ροπής.
Αναλυτικότερα τα ουσιώδη χαρακτηριστικά Jaguar I‑PACE είναι τα εξής: ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ- ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ: 0-100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα: Άμεση ροπή και πρόσφυση All Wheel Drive δίνουν στην I‑PACE την επιτάχυνση ενός σπορ αυτοκινήτου. Φτάνει τα 100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα. ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ: 470 km WLTP: Μια πλήρης φόρτιση παρέχει αυτονομία 470 km στον κύκλο WLTP* ΜΠΑΤΑΡΙΑ: Η μπαταρία 90kWh της I‑PACE είναι κατασκευασμένη από θήκες κυψελών ιόντων λιθίου υψηλής πυκνότητας ενέργειας. Η σχεδίασή της και το προηγμένο σύστημα θερμικής διαχείρισης υποστηρίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και περιόδους βιώσιμης μέγιστης ισχύος. ΙΣΧΥΣ: Η I‑PACE λειτουργεί με δύο μόνιμα σύγχρονα ηλεκτρικά μοτέρ με μαγνήτες. Με παρόμοια τεχνολογία με αυτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου I‑TYPE Formula E, αυτά τα μοτέρ δημιουργούν ροπή 400PS και 700Nm. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Η I‑PACE έχει πρακτικές εξωτερικές διαστάσεις στο εξωτερικό αλλά εξαιρετικό χώρο στο εσωτερικό. Υπάρχουν πέντε πλήρη καθίσματα, πρωτοποριακός αποθηκευτικός χώρο, βασικός πίσω χώρος φόρτωσης άνω των 1,453 λίτρων και 27 λίτρων στον μπροστινό χώρο αποθήκευσης.
ΦΟΡΤΙΣΗ: Με έναν ταχυφορτιστή DC 50kW, που υπάρχει στους περισσότερους σταθμούς δημόσιας φόρτισης, η I‑PACE μπορεί να επιτύχει έως και 270 km αυτονομίας την ώρα. ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ: Η Ι‑PACE προσαρμόζεται άψογα στον τρόπο ζωής σας με τον υπολογιστή αυτονομίας και το ερωτηματολόγιο φόρτισης.
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ: Η I‑PACE είναι μια Jaguar που ξεπερνάει κάθε άλλη – ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες της και η σχεδόν τέλεια κατανομή βάρους παρέχουν 700Nm άμεσης ροπής και ευελιξία σπορ αυτοκινήτου. ΠΛΕΥΣΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: Με μια κομψή, υψηλά αεροδυναμική σχεδίαση και συντελεστή χαμηλής οπισθέλκουσας 0,29d, η I‑PACE έχει δημιουργηθεί για να παρέχει αποτελεσματικότητα καθώς η κίνησή της παρέχει μέγιστη αυτονομία και σταθερότητα. Η I‑PACE ενθουσιάζει από κάθε άποψη χάρη στην πλευστή μεσαία γραμμή, το θεαματικό σχήμα καπό και την ουρά σχεδιαστικής υπογραφής.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ: Η I‑PACE ενσωματώνει άψογα τεχνολογία και άφθονο χώρο. Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι καθαρός, με τάξη, χαρακτηριστικά αφής και πλευστές γραμμές. Η φύση του ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης προσφέρει πρόσθετο χώρο, ενώ παρέχει περισσότερη ελευθερία για ακόμη περισσότερη άνεση στο εσωτερικό της I‑PACE.
ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΦΟΡΤΙΣΗ: Το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Touch Pro Duo της I‑PACE κάνει απλό τον έλεγχο κάθε τεχνολογίας αυτοκινήτου. Η ικανότητα 4G Wi-Fi είναι τυπική και μια σειρά από χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, όπως Apple CarPlay® and Android Auto™ εξασφαλίζουν εύκολη επαφή με τον ψηφιακό κόσμο σας. ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Στην Jaguar, υπάρχει η εγγύηση για τη δημιουργία ηλεκτρικών αυτοκινήτων, εντυπωσιακών στην οδήγηση και την εμφάνιση. Η Jaguar αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Formula E από το 2016 και, το 2018, η I‑PACE eTROPHY θα γίνει η πρώτη διεθνής αγωνιστική σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο. Το νέο κεφάλαιο του αγώνα για την καινοτομία έχει αρχίσει.
Στις ανακαινισμένες πολυτελείς εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα νέα παγκόσμια πρότυπα της Jaguar Land Rover της εταιρείας Tzortzis S.A.(στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής- Λεωφόρος Λαυρίου 99), η οποία αποτελεί επίσημο συνεργάτη, έμπορο και κατασκευαστή των αυτοκινήτων Jaguar και Land Rover , μπορείτε να βρείτε την πλήρη γκάμα των μοντέλων Jaguar και Land Rover, να συντηρήσετε το αυτοκίνητό σας στον υπερσύγχρονο χώρο service, να επιλέξετε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ από την συλλογή των official Jaguar Land Rover Accessories και επιπλέον μπορείτε να δείτε και να οδηγήσετε την ηλεκτρική τετρακίνητη νέα Jaguar I-Race!
Ενδεικτική τιμή για τη νέα Jaguar: 83000.00 ευρώ.
Κάντε και σεις ένα test drive στη νέα Jaguar I-Race!
www.tzortzis.com.gr »