Θα μπορούσε άνετα να μετονομαστεί σε «βασίλισσα των καφτανιών» από «βασίλισσα χαλιών» η Δέσποινα Μοιραράκη, αφού τα «DESMIRA», τα ονειρεμένα, αέρινα καφτάνια, που δημιούργησε και μας έδειξε πρόσφατα στο Χίλτον, πραγματικά εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους!
Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΟΥ Π.Ν. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΦΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΤΑ “DESMIRA”!
 
Η Δέσποινα Μοιραράκη, μια γυναίκα αυτοδημιούργητη, σκληρή αγωνίστρια της ζωής, μας αποκάλυψε μια νέα πτυχή της καλαισθησίας της, της φαντασίας της, της ικανότητάς της και της δημιουργικότητας της, αποδεικνύοντας πως μεγαλουργεί σε ό,τι και αν καταπιάνεται, και σε όποια χρονική στιγμή της ζωής της και αν καταπιάνεται, γιατί το κάνει με αγάπη και πάθος!
 
 
Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΤΑ “DESMIRA”!
 
Και στο έργο της έχει πάντα συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους της τα τρία της παιδιά και τον αγαπημένο της σύζυγο, Ναύαρχο του Π.Ν. Γιάννη Κοντούλη!
ΤΑΣΟΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗΣ
Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΟΥ Π.Ν. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ, Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ, Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ HILTON BART VAN DE WINKEL ΚΑΙ Η ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ
 
Στη πισίνα του ξενοδοχείου HILTON λοιπόν η γνωστή επιχειρηματίας, διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία πρόσφατα το 1ο Fashion Show “DESMIRA” Summer Wear & Resort Collection for Women, του οποίου την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε η κυρία Alice Δικαίου.
ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
 
Η Δέσποινα Μοιραράκη, στη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα, παρουσίασε την καλοκαιρινή collection με καφτάνια και resort ρούχα, αποκλειστικά για γυναίκες, σε ενα υπερθέαμα με 25 μοντέλα, επιδεικνύοντας 120 διαφορετικά outfits.
ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ
 
Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια μαγευτική βραδιά, πίνοντας το ποτό τους, ακούγοντας μουσική και θαυμάζοντας την 1η ολοκληρωμένη collection της ¨ DESMIRA¨. Η collection περιείχε αέρινα μεταξωτά καφτάνια σε ονειρεμένα χρώματα, εντυπωσιακά κιμονό από δαντέλα & μετάξι καθώς και μοναδικά βραδινά outfits.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ
 
Στο show παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι της κας Μοιραράκη, επώνυμοι & ανώνυμοι. Στο τέλος της επίδειξης η κυρία Μοιραράκη συνοδευόμενη από τους 3 γιούς της καθώς και από τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, καταχειροκροτήθηκε.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ
ΕΥΗ ΔΡΟΥΤΣΑ, ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ
 
Το χτένισμα των μοντέλων επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια Κων/νος Χατζής και το makeup η εταιρεια INGLOT. Xορηγοί: IORDANIS JEWELRY, Dr.PRINOU, HARALAS, NINE WEST, ΒΙΚΟΣ, ΟΑΚ CAVA, ERKA MARE, STOLI VOTKA
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΣ, ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ
ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ
ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΝΑΛΙΤΑ ΚΑΡΡΕΡ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΕΥΓΕΝΙΑ ΙΟΡΔΑΝΗ
ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ
ΕΛΙΝΑ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ
Μελίνα Γλου, Ζήνα Γλου
Ο ΜΑΚΗΣ ΔΑΝΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗΣ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΔΡΟΥΤΣΑ, ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗΣ, ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ
ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΟΒΓΕΝΗ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΤΣΙΤΣΩΝΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ, ΤΑΣΟΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗΣ
ΣΙΣΣΥ ΦΕΙΔΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ
ΧΡΥΣΠΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ, ΝΙΚΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΑΝΣΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟΥ
ΣΟΣ ΣΒΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΩ
 
 
 
 
 
ΦΩΤΟ: papadakis press