Ήταν ένας παραμυθένιος γάμος, όπως ακριβώς θα ταίριαζε σε μια Πριγκίπισσα!
Σε μια γυναίκα που αυτό που της χαρίζει τον τίτλο της Πριγκίπισσας δεν είναι τα τάνκερ της και η αμύθητη περιουσία της, αλλά το μεγαλείο της γενναιόδωρης ψυχής της,
που είναι πάντα έτοιμη να αγκαλιάσει αδύναμους ανθρώπους και κυρίως παιδιά!

ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΝΥΜΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΡΙΛΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Δεν θα υπήρχε ηθική δικαίωση, ούτε ψυχική κάθαρση, αν η Κλέλια Χατζηιωάννου, αυτό το τόσο δοτικό πλάσμα,  δεν εισέπραττε τελικά κάποια στιγμή τους καρπούς της αγάπης που τόσο απλόχερα έχει σπείρει παντού και πάντα!
Κάθε παραμύθι όμως έχει και το αίσιο τέλος του. 
Και η καλόκαρδη πρωταγωνίστρια του παραμυθιού, όσο και αν έχει ίσως ταλαιπωρηθεί και αδικηθεί  στη ζωή της, βρίσκει τον ιππότη της και την ευτυχία που της αξίζει!
Γιατί το σύμπαν «θυμάται» και σου επιστρέφει κάποια στιγμή πίσω αυτά που έχεις δώσει: είτε τα θετικά, είτε τα αρνητικά. Αυτό είναι το κάρμα!

Κάθε Σεπτέμβριο τα τελευταία χρόνια μας ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις η Κλέλια Χατζηιωάννου, που βρήκε επιτέλους τον εκλεκτό της καρδιάς της, «τον πρίγκιπά της», στο πρόσωπο του επί 4 χρόνια συντρόφου της,  του Κωνσταντίνου Σκορίλα!
Πρόκειται για έναν άνθρωπο Γερμανοτραφή, γοητευτικό, κοσμογυρισμένο, low profile, σοβαρό, συγκροτημένο, με παιδεία, μόρφωση (έχει σπουδάσει οικονομικά), ποιότητα, επίπεδο και ήθος, υψηλόβαθμο στέλεχος στην πολυεθνική Wella Hellas.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΡΙΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Θυμάμαι τον Κωνσταντίνο που ήταν μόνιμα καλεσμένος πάνω από μια 15ετία στα μυθικά κλειστά dinner της Κλέλιας, με την οποία διατηρούσε  τότε φιλικές σχέσεις.
Τα τελευταία 4 χρόνια όμως οι σχέσεις τους έγιναν πιο στενές, οι κοινές τους έξοδοι πύκνωσαν και ο ένας έγινε το alter ego του άλλου. Κοινοί κώδικες επικοινωνίας, κοινά ενδιαφέροντα και σχέδια για το μέλλον και η καλή ψυχή και των δύο, τους έκαναν να έρθουν πολύ κοντά!
Η αγάπη του και η φροντίδα του τόσο για τα παιδιά τους, την Άννα και τον Λουκά όσο και για την ίδια, είχε  συγκινήσει την ευαίσθητη ψυχή της Κλέλιας και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις της!
Ο γάμος τους δεν ήταν παρά η φυσική κατάληξη και η επισφράγιση των πλούσιων συναισθημάτων που έτρεφε ο ένας για τον άλλον!

Ο SIR ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΟΡΛΑ ΜΕΡΦΙ

Στα μέσα του καλοκαιριού  μας εστάλη ονομαστικά η  λευκή πολυτελής πρόσκληση του γάμου, με την παράκληση να μην δημοσιευθούν φωτογραφίες και να έχουμε υποβληθεί όλοι σε τεστ Covid πριν την προσέλευση μας στην εκκλησία.
Η τελετή έγινε σε πολύ στενό κύκλο συγγενών και στενών φίλων, λόγω Covid, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, μια εκκλησία που έχει σφραγίσει τις ευτυχέστερες στιγμές της Κλέλιας: Εκτός από τον γάμο της έγιναν εκεί και τα βαφτίσια των δύο της παιδιών, του Λουκά και της Αννούλας πριν 2 και 3 χρόνια αντίστοιχα.

ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΛΙΑΣ ΝΤΟΡΑ ΠΑΛΛΗ, ΑΤΖΕΛΑ ΒΑΓΙΩΝΗ, ΝΑΛΙΤΑ ΚΑΡΡΕΡ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΧΕΡΑ

Η νύφη ήταν πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά! Και δεν ήταν μόνο τα κρύσταλλα Swarovski του υπέροχου νυφικού του οίκου «Laskaris», που έκαναν την Κλέλια να λάμπει, ούτε τα φλας των φωτογράφων, όσο η ευτυχία και η ακτινοβολία που ξεπηδούσε από μέσα της!
Όσο και αν ο καιρός μύριζε φθινόπωρο, η Κλέλια, με τα κεντημένα λουλούδια στο νυφικό της, αλλά και την γεμάτη λουλούδια ψυχή της που είχε ανθίσει από ευτυχία, και με το ζεστό της χαμόγελο, ήρθε στην εκκλησία και  έφερε την Άνοιξη! 
Αλλά και ο Κωνσταντίνος έδειχνε πολύ γοητευτικός  μέσα στο σκούρο μπλέ sur mesure κοστούμι του  διά χειρός Τάκη Γιαννέτου! 
Παρόμοιο κοστούμι με τον Κωνσταντίνο διά χειρός Γιαννέτου φορούσε και ο μικρός Λουκάς, ενώ της Αννούλας το φόρεμα ήταν επίσης «Laskaris» και έμοιαζε με αυτό της Κλέλιας. 


Ο ΠΟΛΥΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΜΨΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΡΟΖΜΑΡΙ

Κουμπάρες στο γάμο ήταν οι υπέρκομψες Ροζμαρί Χατζηιωάννου, σύζυγος του πρωτότοκου αδερφού της νύφης Πόλυ Χατζηιωάννου και Ντόρα Πάλλη, πολιτεύτρια με τη ΝΔ και πρόεδρος της  ελληνικής ομοσπονδίας μοντέρνου Πεντάθλου, που είναι επιστήθια φίλη της νύφης από τα μαθητικά τους χρόνια και ήδη κουμπάρα της, αφού της έχει ήδη βαφτίσει την πρωτότοκη κόρη της Αννα. Παρανυφάκια, χαριτωμένα σαν αγγελούδια, ήταν τα παιδιά των νεονύμφων Άννα και Λουκάς και η κόρη του Στέλιου Χατζηιωάννου και της Ορλας η Αρια Χατζηιωάννου, που φαίνονταν να απολαμβάνουν  με πολλή χαρά το ρόλο τους!
Λευκά ροδοπέταλα και άφθονο ρύζι, μαζί με τις πιο θερμές ευχές μας, συνόδευσαν τους νεόνυμφους κατά την αποχώρηση τους από την εκκλησία.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΛΕΛΙΑ!

Ακουλούθησε δεξίωση για τους περίπου 80 καλεσμένους στην υπέροχη έπαυλη της Κλέλιας στο Παλαιό Ψυχικό, που είχε  ντυθεί στα γιορτινά της!

Εκατοντάδες φωτάκια ψηλά φώτιζαν όχι μόνο τον χώρο, έναν Παράδεισο κατοικημένο  από «αγγέλους», αλλά και τις διαθέσεις μας, ενώ κρυστάλλινα κηροπήγια γνωστών οίκων και λευκές ορχιδέες σαν αυτές της νυφικής ανθοδέσμης έντυναν αρμονικά το κάθε σημείο της μεγαλοπρεπούς βίλας, όπως και τις ροτόντες που καθήσαμε, προσδίδοντας μια φινέτσα και μια αρχοντιά που ταίριαζαν απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία της οικοδέσποινας!

Οι εντυπωσιακές ασημένιες μπομπονιέρες, διά χειρός Λιάνας Βουράκη, τοποθετημένες μέσα σε μεταξωτές θήκες πάνω στις αρχοντικές λινές πετσέτες των πανάκριβων πιάτων που ήταν κεντημένες με το μονόγραμμα του ζεύγους (C-lelia, K-onstantinos), ακόμα και το αντισηπτικό του τραπεζιού που είχε και αυτό το μονόγραμμα του νιόπαντρου ζευγαριού, όλα έδεναν αρμονικά με όλο το σκηνικό!

Ο μπουφές είχε ό,τι πιο εκλεκτό μπορούσε να γευθεί ο ουρανίσκος: Από σφυρίδα και καραβίδες γίγαντες μέχρι αγριογούρουνο με πατάτες τηγανητές, εκλεκτό φιλέτο και ακριβό χαβιάρι και σολομό!

Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε με συγκίνηση όταν μετά το κόψιμο της εντυπωσιακής λευκής τετραόροφης τούρτας, που ήταν στολισμένη με ορχιδέες από ζαχαρόπαστα, ο Κωνσταντίνος εξέφρασε από το μικρόφωνο την ευτυχία του για τις τρείς μεγάλες αγκαλιές της ζωής του, της Κλέλιας, της Άννας και του Λουκά!

Η ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΡΙΛΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΣ

Το ζευγάρι χόρεψε υπό τις επευφημίες των καλεσμένων τον πρώτο ρομαντικό τους  χορό ως παντρεμένοι, ενώ στην αγκαλιά τους προστέθηκαν αργότερα και τα παιδιά τους που συμμετείχαν με τον καλύτερο τρόπο  στην ευτυχία του ζεύγους!

Φυσικά ακολούθησαν και τα πατροπαράδοτα έθιμα  ενός γάμου:
Η Κατερίνα Λαναρά έπιασε στον αέρα τη νυφική ανθοδέσμη που πέταξε η νύφη σε εμάς, τις αδέσμευτες φίλες της, ενώ τα ονόματα μας  είχαν ήδη  γραφτεί από την προηγούμενη  μέρα στα νυφικά πέδιλα!

Η ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΣΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΡΙΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΗ

Δεξίωση όμως της Κλέλιας χωρίς έναν δημοφιλή καλλιτέχνη που θα ανεβάσει το κέφι στα ύψη δεν γίνεται!
Έτσι η μοναδική Άννα Βίσση, εμφανίστηκε στη πίστα, όπως είχε εμφανιστεί ξανά ως guest το 2018 στη βάπτιση της Αννούλας!
Η Βίσση με τις γνωστές επιτυχίες της, την ασύλληπτη ερμηνεία της, τη ζεστή φωνή της και το ταμπεραμέντο της που δίνει παλμό σε κάθε στίχο των τραγουδιών της, ξεσήκωσε τους καλεσμένους που σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους και άρχισαν να χορεύουν και να τραγουδούν!
Η εκλεκτή ερμηνεύτρια ξεσήκωσε ακόμα και τα παιδιά των νιόπαντρων, που με άπλετη ενέργεια και ζωντάνια σάρωσαν τα πάντα ως τα μεσάνυκτα! Ανέβηκαν στη πίστα, έκαναν διάλογο μαζί της από το μικρόφωνο, τραγούδησαν και χόρεψαν, έπαιξαν πιάνο και στη συνέχεια συνέχισαν το γλέντι τους ακούραστα  στην αγκαλιά του ευτυχισμένου ζεύγους!
«Κλέλια σ αγαπώ!»ήχησε από το μικρόφωνο κάποια στιγμή η φωνή του γαμπρού και έδωσε μια ευχάριστη νότα στο συναρπαστικό μουσικό πρόγραμμα που διήρκεσε 2 ώρες!Τελειώνοντας το ρεπερτόριό της  η δημοφιλής ερμηνεύτρια, τραγούδησε  κατά παραγγελία της Κλέλιας το αγαπημένο τραγούδι της λατρεμένης της μητέρας της Νέδης, η οποία χάθηκε πρόσφατα…Είμαι σίγουρη πως εκείνη την ώρα θα το σιγοτραγουδούσε και εκείνη από ψηλά χαρούμενη για την ευτυχία της κόρης της…

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ, ΠΑΝΟΣ ΛΥΚΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Η πολυπόθητη ευτυχία της Κλέλιας είχε αρχίσει να ολοκληρώνεται  και είχε στρωθεί το κόκκινο  χαλί με τα λευκά ροδοπέταλα για να περπατήσει στη ζωή της από δω και πέρα και καμμία «κακιά μαγίσσα» του παραμυθιού δεν θα μπορούσε πια να της μπλοκάρει την ευτυχία…
Η θλιμένη πριγκίπισσα που έχει προσφέρει τόσα στους γύρω της, ξαναβρήκε επιτέλους το χαμόγελό της! Και έχει κάθε λόγο: Ο Κωνσταντίνος Σκορίλας της χαρίζει απλόχερα την αγάπη, την συντροφικότητα και την ηρεμία που χρειάζεται! Είναι επίσης πολύ καλός πατέρας, γι αυτό και η Άννα και ο Λουκάς του ανταποδίδουν με κάθε τρόπο τη λατρεία που τους δείχνει!
Η Άννα, ο Λουκάς και ο Κωνσταντίνος συμπληρώνουν άψογα το παζλ της ευτυχίας της! 


Η ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΒΕΝΤΟΥΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ

Στον πηγαιμό για την Ιθάκη της, ήταν μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, αλλά και γεμάτος γνώσεις.
Η Κλέλια συνάντησε «Λαιστρυγόνες και  Κύκλωπες», αλλά τελικά βρήκε την «Ιθάκη» της όπως της άξιζε και άραξε στο νησί, πλούσια  με όσα κέρδισε στον δρόμο, σοφή και με τόση πείρα…
Πλούσια σε συναισθήματα, σε αγάπη και επιτέλους ευτυχισμένη!
Μια ευτυχία, που έχει αποδειχτεί περίτρανα και από το προσωπικό της παράδειγμα, πως δεν μπορεί να εξαγοραστεί με όλα τα πλούτη του κόσμου.
Και ειδικά για μια γυναίκα σαν την Κλέλια, που δεν είναι ρηχή και επιφανειακή,  αλλά έχει βάθος και ουσία, η  ευαίσθητη καρδιά της για να ανθίσει και να δώσει καρπούς πρέπει να ποτιστεί με αγάπη!
Η Κλέλια ωστόσο μέχρι ν αποκτήσει τα αγγελούδια της και να ερωτευθεί με τον Κωνσταντίνο, «έσπερνε» πολλή αγάπη, αλλά δεν «θέριζε» τόση όση της άξιζε…

Η ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΛΑΣΚΑΡΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΕΛΙΑΣ

Ο πρώτος της γάμος έγινε σε μια πολύ ευαίσθητη νεανική ηλικία με τον εφοπλιστή Γιάννη Φράγκο, τον οποίο χώρισε λίγα χρόνια αργότερα, το 1994, όταν έντονες φήμες υπήρχαν πως ο τότε σύζυγός της  είχε συνάψει σχέσεις με την γραμματέα του και μετέπειτα γυναίκα του.
Όταν ο γάμος με την κόρη του έληξε άδοξα, ο Λουκάς Χατζηιωάννου ζήτησε από τον γαμπρό του  να του επιστρέψει 49 εκατ. δολλάρια που του είχε δανείσει για αγορά πλοίων, τα οποία ωστόσο ο Γιάννης Φράγκος θεωρούσε  ως…δώρο γάμου και δεν τα επέστρεφε. Τελικά μετά από πολύχρονη δικαστική διαμάχη η οικογένεια Χατζηιωάννου δικαιώθηκε και πήρε πίσω το οφειλόμενο ποσό χαρίζοντας μάλιστα στον οφειλέτη τους τόκους.
Μετά από όλα αυτά που πέρασε στη ζωή της, η Κλέλια απολαμβάνει τώρα την νηνεμία!

ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΖΜΑΡΙ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΛΙΛΙΑΝΑ ΚΑΙ ΕΡΙΕΤΤΑ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΡΟΖΜΑΡΙ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Η  Κλέλια Χατζηιωάννου δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι πολύ αγαπητή και ευρέως γνωστή, γιατί εκτός από εφοπλίστρια και μέτοχος στην αεροπορική εταιρεία easy jet, διακρίνεται και για την έντονη φιλανθρωπική της δράση, που ξεχειλίζει στο DNA της οικογένειας Χατζηιωάννου.
Πρόσφατα  είχε κάνει δωρεά 900.000 Ευρώ για τη στήριξη του ΕΣΥ για την αντιμετώπιση του κορωνοιού, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια κάνει μεγάλες και συστηματικές δωρέες για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο στηρίζει και ηθικά, μια που συχνά το επισκέπτεται, προσφέροντας μια τεράστια αγκαλιά στα παιδιά του σωματείου, κάνοντας τα πραγματικά «να χαμογελούν»!
Πρόπερσι μάλιστα εκτός από την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ είχε προσφέρει 150.000 Ευρώ, διπλασιάζοντας  το ποσό που είχε συγκεντρωθεί  για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από τον ΡαδιοΤηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ, με σκοπό να λειτουργήσει άμεσα «Το Σπίτι του Μωρού», που θα πάρει την ονομασία προς τιμήν της δωρήτριας «Κλέλια Χατζηιωάννου», το οποίο θα δώσει την ευτυχία σε αθώα παιδιά που άθελά τους δεν είχαν τη τύχη να γεννηθούν σε πούπουλα αγάπης και θαλπωρής.
Το 2007 είχε δωρίσει  το αστρονομικό ποσό των 5.000.000 Ευρώ για τις μεγάλες πυρκαγιές, έχει προσφέρει μεγάλα ποσά για την αποστολή φαρμάκων, τροφίμων και ρουχισμού στους πρόσφυγες της Βοσνίας, καθώς και 250.000 Ευρώ για την ίδρυση της θεραπευτικής Κοινότητας από εξαρτησιογόνες ουσίες«Αγία Σκέπη»στη Λευκωσία, έχει δαπανήσει 360.000 δολλάρια για την ανακαίνιση και συντήρηση των κτιρίων του Γυμνασίου Πεδουλά, έχει βοηθήσει 23 Πεδουλιώτες φοιτητές με το συνολικό ποσό των 400.000 δολλαρίων, έχει διαθέσει το κρουαζιερόπλοιο της  το «Clelia II»για πολλές κρουαζιέρες,τα έσοδα των οποίων έχουν διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς, έχει κάνει σημαντικές δωρεές στο νηπιοκομικό σταθμό Λεμεσού, έχει κάνει δωρεές στη «Cymepa», όπως και για ιατρική έρευνα και ιατρική φροντίδα, σε ασθενείς, σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και πολιτισμικούς φορείς, ενώ διαθέτει  στο Δήμο Κηφισιάς για ξενάγηση των πολιτών την «Πινακοθήκη Κλέλιας Χατζηιωάννου», που είναι το παλιό της σπίτι και έδρα του Ιδρύματος της «Κλέλια Χατζηιωάννου», το οποίο έχει ως σκοπό την χορήγηση υποτροφιών για μεταπτυχιακά σε φοιτητές,  την ενίσχυση Ορφανοτροφείων στην Ελλάδα και την προώθηση της τέχνης και του Πολιτισμού. 
Πριν 2 χρόνια μάλιστα στην Κύπρο είχε διπλασιάσει με δικά της χρήματα το  ποσό που θα προσφερόταν στο νηπιοκομικό σταθμό Λεμεσού, από μέρος των εσόδων της έκθεσης του ζωγράφου Κώστα Τσόκλη! 
Η Κλέλια Χατζηιωάννου εξάλλου είναι Πρόεδρος  και τα αδέρφια της ο Στέλιος και ο Πόλυ, που επίσης διακρίνονται για τη φιλανθρωπική τους δράση, είναι  μέλη του ΔΣ του «Ιδρύματος Λουκά Χατζηιωάννου»,που ιδρύθηκε το 1997 και που ο αείμνηστος Λουκάς Χατζηιωάννου προικοδότησε με 10.000.000 δολλάρια, από τους τόκους των οποίων παρέχονται υποτροφίες σε άπορους Κύπριους φοιτητές και χορηγίες στην Ελλάδα για σκοπούς έρευνας και θεραπείας καρδιακών νοσημάτων. 
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο Στέλιος (που έχει μεγάλη και πολύπλευρη φιλανθρωπική δράση μέσω του Stelios Foundation, με τη χορήγηση υποτροφιών και βραβείων σε νέους επιχειρηματίες και την παροχή τροφής σε άστεγους), ο Πόλυ και η Κλέλια Χατζηιωάννου, βραβεύτηκαν πριν λίγα χρόνια στη Κύπρο με τα βραβεία διεθνούς αριστείας  διακεκριμμένων Κυπρίων για τη δράση τους στο εξωτερικό και στον ελλάδικό χώρο!

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ, ΛΙΑΝΑ ΒΟΥΡΑΚΗ

Το ταξίδι της ζωής του ευτυχισμένου ζεύγους ξεκινάει με το ολιγοήμερο ταξίδι του μέλιτος που θα κάνει αύριο στο Λονδίνο.
Στο νέο αυτό ταξίδι ζωής εύχομαι οι νεόνυμφοι να απολαμβάνουν μόνο όμορφες, ανέφελες και ηλιόλουστες απογειώσεις και να είναι πάντα η ζωή τους στρωμένη με λευκά ροδοπέταλα σαν αυτά που ρίχναμε στην εκκλησία!
Και η Κλέλια να είναι πάντα τόσο ευτυχισμένη, λαμπερή και όμορφη όσο την ημέρα του γάμου της!
Το σοφό ρητό το σκαλισμένο με ανάγλυφα γράμματα  στο πίσω μέρος της ασημένιας μπομπονιέρας «Beauty is a light in the heart!», δείχνει πως η Κλέλια γνωρίζει καλά τη μαγική συνταγή…

Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΧΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΚΟΡΙΛΑ 

ΝΤΟΡΑ ΠΑΛΛΗ, ΟΡΛΑ ΜΕΡΦΙ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΑΛΙΤΑ ΚΑΡΡΕΡ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΟΛΥΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ
ΑΡΕΤΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΩΤΟΣ Κ ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΩΤΟΥ

ΚΛΕΛΙΑ ΧΑΤΧΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΡΙΛΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΟΥΤΟΣ, ΒΕΣΣΥ ΣΙΟΥΤΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΛΥΚΟΥΡΙΩΤΗΣ 

ΤΕΡΕΖΑ ΗΛΙΑΔΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΤΖΕΛΑ ΒΑΓΙΩΝΗ

 

ΠΗΓΗ: studio panoulis