“Ημέρα της γυναίκας ” η Τετάρτη 8 Μαρτίου, ” ημέρα της γυναίκας” φυσικά θα έπρεπε να είναι η κάθε μέρα!Γιατι εμείς οι γυναίκες ,με τους πολλαπλούς και δύσκολους ρόλους , δινουμε τις μεγαλύτερες μάχες στη ζωή, γι αυτό και πρέπει να γιορτάζουμε καθημερινά την δυναμική, όσο και ευαίσθητη γυναικεια μας υπόσταση!
Τι κι αν κανείς δεν σας Κανει δώρο για την” ημέρα της γυναίκας”;
Τι και αν εσείς οι ίδιες δεν έχετε τον χρόνο να ψωνισετε ,για να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας;
Το sissysworld.com είναι εδώ και επιβραβευει πάντα τις γυναίκες, δεδομένου ότι αλλωστε γεννήθηκε απο Γυναικα – δυναμικη μαχητρια της ζωής!
Αυτή την ημέρα λοιπόν διάλεξε το sissysworld.com για να δώσει χαρά σε μια Γυναικα με την κλήρωση ενός Πολυ θηλυκού φόρεματος της γνωστής εταιρείας RAXEVSKY
Φόρεμα αισθησιακο αλλά και chic ,με το ασφαλές δίδυμο του χρωματικου συνδυασμου του άσπρομαυρου,αποτελεί μια ιδανική και ασφαλή λύση για βράδυνη έξοδο χειμώνα- καλοκαίρι!
Υπάρχει σε large και medium.
Αυτό το υπέροχο φόρεμα Raxevsky είναι το αντικείμενο της κλήρωσης για μια τυχερή αναγνωστρια
Η εταιρία RAXEVSKY φημίζεται για τα καλογουστα,καλοραμμένα, ποιοτικά και πρακτικά ρούχα της , αλλά και για τις προσιτές τιμές της. Η εταιρία, που λειτουργεί ήδη πολλά χρόνια, εχει 24 καταστηματα στην ελλαδα ,2 στην Κύπρο και 1 στη Βουλγαρία και επιπλέον πουλάει χονδρικη σε ολη την ελλαδα .
Η Ιρεν Χομση, σύζυγος του ιδιοκτήτη της Raxevsky αποτελεί το ωραιότερο ” μοντέλο” για τα ρούχα της εταιρίας!
Με την Ιρεν Χομση σε παλαιότερη κλήρωση
Κάντε LIKE και SHARE εδώ, για να είστε εσείς η τυχερή που θα κληρωθει για αυτό το Πολυ κομψό φόρεμα! Η κλήρωση λήγει την Τεταρτη 8 Μαρτίου και ώρα 18.00. Καλή σας επιτυχία!