Παρουσία πλήθους κόσμου και σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Η Ράνια Μυλωνά, η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, η συντονίστρια του Π.Α.Σ.Γ.  «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» Θεσσαλονίκης Κούλα Γιαννακίδου και η Πρόεδρος του Π.Α.Σ.Γ.  «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» Κατερίνα Παναγοπούλου.

Αλεξάνδρα Γωγούση, Κούλα Γιαννακίδου, Λίλη Βαφειάδη, Φένια Καρακώστα

Δώρα Σαρίδου, Κούλα Γιαννακίδου, Χριστίνα Τζελέπογλου

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» κα Κατερίνα Παναγοπούλου, η συντονίστρια του παραρτήματος Θεσσαλονίκης κα Κούλα Γιαννακίδου καθώς και μέλη και φίλοι του Σωματείου.

Δώρα Σαρίδου, Βίβια Μυλωνέρου, Ειρήνη Καπελέρη.

Η διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμμανουήλ, η Χριστίνα Τζελέπογλου και ο Κυριάκος Δημητριάδης του Ιατρικού Κέντρου Γονιμότητας Ιάκεντρο.

Η Λίτα Βαρσακοπούλου, η Μαριάννα Βαραδίνη, η συντονίστρια του Π.Α.Σ.Γ.  ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ Θεσσαλονίκης Κούλα Γιαννακίδου & η Μαριάννα Τριανταφύλλου.

Βούλα Πατουλίδου, Χριστίνα Τζελέπογλου

Την εκδήλωση τίμησαν η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, η Βουλευτής Άννα Ευθυμίου κ.α.π

Η Θάλεια Εξάρχου, η συντονίστρια του Π.Α.Σ.Γ.  ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ Θεσσαλονίκης Κούλα Γιαννακίδου, η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου & η Ράνια Μυλωνά.

Η Φλώρα Χατζηιωαννου του fur leather Χατζηιωάννου, η διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμμανουήλ, η Ιφιγένεια Κουτσουβέλη & η Ηρώ Τζελέπογλου.


Η Χριστίνα Καραμήχου του ζαχαροπλαστείου Plaisir & η Βουλευτής Άννα Ευθυμίου.

 

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ, τα ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ, το κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης Ιάκεντρο, η πλαστικός χειρουργός Γιολάντα Πεπέ, το κατάστημα Χατζηιωάννου FUR & LEATHER, η εταιρία Τζίμας cosmetics και τα ζαχαροπλαστεία Plaisir.



Η Λίλη Βαφειάδη, η Πρόεδρος του Π.Α.Σ.Γ.  ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ Κατερίνα Παναγοπούλου & η Πλαστικός Χειρουργός Γιολάντα Πεπέ.

Η Νέλλη Μαυρουδή & η Ρένα Χατζηαποστόλου του It’s all Greek on me.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά στην οποία προσέφεραν δώρα η γκαλερί KAPOPOULOS Fine Arts, το κοσμηματοπωλείο THALIA EXARCHOU, η εταιρία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού MLS, η ANCIENT KAΛΛΟS, η It’s all Greek on me, το κοσμηματοπωλείο B bracelets, το διατροφολογικό κέντρο “διά τροφήν” της Βιργινίας Παπαεμμανουήλ, τα καταστήματα Οπτικών Παυλίδη και η ΙNGLOT cosmetics.

Την επικοινωνία της εκδήλωσης ανέλαβε η Mar.Com Τζελέπογλου.


Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν ήδη  για την ενίσχυση της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειου.

Συγκεκριμένα το Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα», παράρτημα Θεσσαλονίκης, παρέδωσε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου ειδικό ηλεκτρομυοδιεγέρτη για την ατρησία ορθού, στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειου.

Το εν λόγω μηχάνημα επιτυγχάνει μέγιστο λειτουργικό αποτέλεσμα, αντί χειρουργείου υπό αναισθησία.