Στα πλαίσια των ανθρωπιστικών της δράσεων, η λέσχη Lions Κηφισιάς Helen Keller και η ιδρύτρια και πρόεδρος των εκδηλώσεων της, κα Βούλα Σαραντάρη, έκανε πάλι το θαύμα της!



ΑΡΙΑ ΜΠΕΣΙΟΥ ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΩΖΟΣ ΕΥΗ ΜΙΓΙΑΚΗ 

ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ

Διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία πρόσφατα στο Ναρκισσος Hall, στο Μαρούσι την επίσημη επίσκεψη του Κυβερνήτη του Θέματος 117α και την κοπή της πίτας της λέσχης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΡΕΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΛΟΥΚΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΥΗ ΜΙΓΙΑΚΗ

Παρόντες ήταν αξιωματούχοι του θέματος 117α, πρόεδροι λεσχών και πολλές ακόμα προσωπικότητες του κοινωνικού χώρου. Η λέσχη Κηφισίας Lions Helen Keller, κατορθώνει πάντα να ευαισθητοποιεί μια ολόκληρη πολιτεία ανθρώπων με στόχο πάντα τον άνθρωπο. Άλλωστε οι βασικοί πυλώνες του λαιονισμού είναι η πείνα, η όραση, η ακοή, ο παιδικός καρκίνος, το περιβάλλον κι ο παιδικός διαβήτης.

ΛΑΟΥΡΑ ΚΟΝΤΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΡΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΖΑ ΑΡΣΕΝΙΑΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ

ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΝΟΥΛΗ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ

 

Στην εκδήλωση έκαναν ένα σύντομο χαιρετισμό, η υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ Γιώργος Πατούλης,ο νέος πρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου Αττικής  κ Γ. Δημόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Γιάννης Κεχρής, ο δημοσιογράφος, υπεύθυνος επικοινωνίας Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού και υποψήφιος Β’ Τομέα, Φώτης Καρυδάς.

ΡΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΕΥΗ ΜΙΓΙΑΚΗ

ΛΟΥΚΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΡΕΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΙΤΣΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΡΔΕΡΑ

ΡΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ

Ακολούθησε δεξίωση με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Guest της βραδιάς, ο διάσημος σολίστας σαξοφώνου της όπερας της Βιέννης, Κερκέζος Θόδωρος.

ΑΡΙΑ ΜΠΕΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΝΟΥΛΗ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΤΑΚΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΖΕΤΑ ΣΦΥΡΗ ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΚΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΑΙΡΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΩΖΟΣ ΕΥΗ ΜΙΓΙΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ

Ιδιαίτερες παρουσίες ήταν η πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως κα Ρένα Βασιλάκη, η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Bergmann Kord κ. Βασιλική Κορδερά, ο διευθυντής του ορθοπεδικού τμήματος του ομίλου Ιασώ και πρόεδρος της επιτροπής συλλογής πόρων της 2475 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ και Στέφανος Αναστασόπουλος και η ιδρύτρια του κινήματος  « take me home», σχεδιάστρια κα Αθηνά Τρανούλη.

 ΠΗΓΗ: papadakis press