Όχι μία αλλά δύο ημέρες χρειάστηκαν για να φιλοξενηθούν και οι 300 φίλες του Σωματείου στην καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση του MDA Ελλάς που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με επιτυχία στο “the Ecali Club”.

ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ

Σε μία ατμόσφαιρα με άπλετη διάθεση για προσφορά και συνεχή προσέλευση του κόσμου από νωρίς το πρωί, οι φίλες και Μέλη του MDA είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις καλοκαιρινές του αγορές από τα 22 καταστήματα που συμμετείχαν στο Summer Bazaar στηρίζοντας τους σκοπούς του Σωματείου.

ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

Τα καταστήματα που συμμετείχαν στο Bazaar, ενισχύοντας το έργο του Σωματείου: Anatol, Enny di Monaco, Eye-Q, Fine Stationery, Home Selections-Κλεομένους 9, Home Tradition, Ibo-Maraca, Join Clothes, Kimissoo, Lalaounis, Lommer, Miranta’s, Nakas Paper, Park House, Raxevsky, Seathrough, Sofoo.gr, Sophia Skaperda, Tiki Tiki, Vildiridis, Vourakis και Zoe Keros Aldemar, Anatol, Ancient Greek Sandals, Azura, Callista Crafs, Deipnosofistirio, Deloudis, Different & Different, Enny di Monaco, Eye-Q, Fest Yalco, Fine Stationery, GB SPA, Giacomo, Home Selections Kleomenous , Ibo-maraca, Join Clothes, Just Perfect Gym, Kessaris, Kimisoo, Koku, La Redoute, Lalaounis, LaVie, Mark Aalen, Mitsis Hotels, Mojo World, My Shoe, Nakas, Osteostrong, Paolita, Park House, Seathrough, Serkos, Skaperdas, Stefania Frangista, Swarovski, Tiki Tiki, Vildiridis, Zoe Keros, Μπεγνής Catering, Σκλαβενίτης

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΛΑΟΥΝΗ, MAJD SAMAAN, ΜΙΛΕΝΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ

Χορηγοί της εκδήλωσης: The Ecali Club, Coca Cola Τρία Έψιλον, Yournuts, Ελίνα Βασιλάκη, Δρ. Οδύσσεια Κωνστάντουρα της ODC MEDICAL CCLINIC

Η ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ODC MEDICAL CLINIC ΚΑΙ Η ΜΙΛΕΝΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στη λειτουργία της ειδικής Μονάδας νευρομυικών παθήσεων στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.


ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, ΡΟΥΛΑ ΛΙΝΑΤΣΑ, ΠΟΛΙΝΑ ΕΛΛΙΣ

Δρ.ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΟΡΑ, Δρ.ΑΛΚΗΣΤΗ ΠΡΙΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΛΑΙΜΟΥ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΑΙΜΟΥ

ΣΟΦΗ ΔΕΛΟΥΔΗ, ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΥΛΙΝΑΚΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ, ΑΝΝΑ ΜΑΜΙΔΑΚΗ

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα. Το MDA Ελλάς δεν είχε και δεν έχει καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο. 

ANN RENEE ΑΧΙΛΛΕΟΥΔΗ, ΝΑΝΣΥ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΘΕΑΝΩ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΤΡΙΔΗ

HALA KHOURY, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ

HOUDA GHANDOUR, MARIANNA BASSATNE

ΘΕΑΝΩ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΡΓΙΩΤΗ, ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΤΡΙΔΗ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΑΝΕΛΙΑΝ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ

ΜΑΡΙΛΗ ΛΑΒΙΔΑ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΤΡΙΔΗ, ΚΟΡΙΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΑΡΕΤΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ

ANN RENEE ΑΧΙΛΛΕΟΥΔΗ,  ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΕΦΗ ΒΑΚΑΚΗ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΠΕΓΚΥ ΒΟΥΡΑΚΗ


ΝΙΝΕΤΤΑ ΒΑΦΕΙΑ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΛΑΟΥΝΗ

ΠΗΓΗ: studio panoulis