Οι ιδιοκτήτες Κωνσταντίνος Τζώρτζης και Γιάννης Θάνος υποδέχθηκαν πολλά γνωστά ονόματα της showbiz και της αθηναϊκής κοινωνίας στον υπέροχο χώρο του ανακαινισμένου νεοκλασικού, στο κέντρο της πόλης.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Με ένα εντυπωσιακό ντεκόρ, που παραπέμπει σε κάστρο,το King’s Theatre Wine bar συνδυάζει τη βασιλική πολυτέλεια των Βερσαλλιών με την αγνή κρητική παράδοση. Ο χώρος -ένα κτίριο των αρχών του 20ου αιώνα- ανήκει στην Creta Wine Bar, που φέρνει κρασιά από το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο κι άλλες περιοχές της Κρήτης, έτσι στη wine list του περιλαμβάνει 40 ετικέτες αποκλειστικά από τον κρητικό αμπελώνα, ενώ από την Κρήτη είναι και όλα τα αλλαντικά και τα τυριά στις συνοδευτικές ποικιλίες.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Οι ιδιοκτήτες- οι οποίοι είναι και οι δημιουργοί του Little Kook- βρήκαν αυτό το ερειπωμένο οίκημα στην οδό Καραϊσκάκη και το ανακαίνισαν με τη δική τους δημιουργική έμπνευση και την βοήθεια του Μιχαήλ Τούρου που είχε την αρχιτεκτονική επίβλεψη.


ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΡΟΣ

Ο Kωνσταντίνος Τζώρτζης ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια αυτού του μοναδικού wine bar, που είναι γεμάτο από σπάνια αντικείμενα αξίας, ενώ πολλά από τα έπιπλα- αντίκες είναι από προσωπικές του συλλογές, άλλα τα ανακάλυψε σε παλαιοπωλεία και αντικερί, ενώ κάποια τα έχει κατασκευάσει με την ομάδα του.

ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗΣ

ΕΛΕΝΑ ΤΑΜΒΑΚΟΥ, ΤΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΑ


ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΗ, ΜΙΡΑΝΤΑ ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΥ 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΑΝΙΡΗΣ ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΝΑ

ΕΥΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΜΑΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ
ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΡΟΥΣΗΣ ΜΑΣΑ ΦΑΣΟΥΛΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΣΣΑΛΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ
 
ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ
ΝΤΑΙΖΗ ΣΕΜΠΕΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΧΕΛΙΟΥ ΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ
ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΙΟΛΑ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ
ΤΖΩΝΥ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ
ΑΙΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΕΖΟΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΠΑΡΗΣ ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
 
ΠΗΓΗ: papadakis press