Το αγαπημένο στέκι των Αθηνών, το bar-restaurant Mayor του Κολωνακίου, έχει αυτή την Παρασκευή γενέθλια και γιορτάζει τα 3 του χρόνια, με ένα πάρτυ στο οποίο αναμένεται να παρευρεθει όλη η αθηναϊκή αφρόκρεμα!
Σεβόμενο τον πελάτη και προσφέροντας value for money, το πιο trendy meeting point των Αθηνών, κάθε χρόνο εξελίσσεται και γίνεται όλο και καλύτερο, πάντα με την προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών του Νίκου Δημητρουλόπουλου και Μάνου Λάμπρου.
Το Mayor προσφέρει ένα μοντέρνο, minimal χώρο υψηλής αισθητικής, όπου μπορεί κάποιος, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις δουλειές του, ή τα ψώνια του, ή κάνοντας τις επαγγελματικές ή προσωπικές του συναντήσεις, ν απολαύσει τον καφέ του, το brunch του, το dinner του ή να δοκιμάσει επιλογές από premium ποτά, υπέροχα cocktails και σπάνια κρασιά.
Το menu του αποτελείται από προσεγμένες και εκλεπτυσμένες λαχταριστές γεύσεις, δημιουργίες όλες του κορυφαίου chef Γιώργου Στυλιανουδάκη, ο οποίος ακόμα και για όσους αυτό το διάστημα νηστεύουν, προσφέρει πεντανόστιμες νηστίσιμες επιλογές!
Μια όμορφη έκπληξη περιμένει τον επισκέπτη του μαγαζιού στον πίσω χώρο, το φωτεινό αίθριο το περιτριγυρισμένο από κήπο, που κρύβει κυριολεκτικά μια μικρή όαση στη καρδιά της πολύβοης Αθήνας! Εκεί μπορεί να συναντήσει κανείς πολλούς γνωστούς Αθηναίους που απολαμβάνουν εκεί το φαγητό τους.
Happy birthday Mayor! Αυτή την Παρασκευή θα είμαστε όλοι εκεί! Γιατί τα καλύτερα είναι για τους καλύτερους!
(Mayor: Πλ.Φιλικής Εταιρείας 19-20 210-3648156)