Οι εκλογές ήταν προ των πυλών και είχα ήδη αποφασίσει να συμμετέχω λίγο πιο ενεργά, σαν υπεύθυνος πολίτης να συμβάλλω κι εγώ για το καλό του τόπου μου!

Με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ και π.Υπουργό Χάρη Θεοχάρη, υποψήφιο με την ΝΔ στον νότιο τομέα

Με την τομεάρχη αθλητισμού της ΝΔ Ντόρα Πάλλη Πετραλιά, υποψήφια με την ΝΔ στον νότιο τομέα 

Στο πλαίσιο αυτό διοργάνωσα 2 προεκλογικές ομιλίες για κάποιους υποψηφίους, που εκτός από φίλοι ή γνωστοί μου, θεωρώ πως έχουν το ήθος και την ικανότητα να κυβερνήσουν αυτόν τον τόπο και να τον βγάλουν από τα αδιέξοδα.

Με την υποψήφια με την ΝΔ στην Ανατολική Αττική, χειρούργο οδοντίατρο δρ.Βασιλική Τσίντζου

Έτσι  στο ατμοσφαιρικό bar restaurant

συγκέντρωσα φίλους καινούργιους και παλιούς από τα νότια προάστια για να τους γνωρίσω με δυό υπέροχους ανθρώπους και φίλους: Τον Χάρη Θεοχάρη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ και π.Υπουργό Τουρισμού και την τομεάρχη αθλητισμού της ΝΔ Ντόρα Πάλλη Πετραλιά, κόρη της δημοφιλούς για την πολιτική της δράση π.Υπουργό Φάνυς Πάλλη Πετραλιά.

Με την Ντόρα Πάλλη και την υποψήφια Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Δήμητρα Νάνου

 

Η ξαφνική νεροποντή δεν στάθηκε ικανή να μας χαλάσει την όμορφη συγκέντρωση, μια που οι αγαπημένοι μου φίλοι, είναι «παντός καιρού» και με τιμούν με οποιεσδήποτε καιρικές ή άλλες  συνθήκες.

Η Σίσσυ Παπαγεωργίου, η Φωτεινή Ουραουλίδου, η σπουδαία chef Τάτη Μπόκοτση, η Δήμητρα Θεοχάρη και ο Χάρης Θεοχάρης

Η ώρα ούτε κατάλαβα πώς πέρασε μέχρι να έρθουν οι πολιτικοί μας: Μέσα σε ένα τόσο ζεστό και ατμοσφαιρικό χώρο σαν το hashtag bar restaurant στην Ηλιούπολη με εκλεκτά εδέσματα διά χειρός της δημοφιλούς chef Τάτης Μπόκοτση, με τα εκλεκτά κρασιά της LYKOS WINERY και με άφθονη κουβέντα, μια που η προεκλογική αυτή εκδήλωση ήταν η αφορμή να συναντηθώ με φίλους που είχα να τους δω καιρό!

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Άννα Αγγελοπούλου, Ντόρα Πάλλη, Χριστίνα Καρακίτσου, Χάρις Κονδύλη, Νάνσυ Αγγελοπούλου

Ο Χάρης Θεοχάρης και η Ντόρα  Πάλλη Πετραλιά, έφτασαν και ανεπιτήδευτα αυθόρμητοι, απλοί και προσιτοί, πήγαν από τραπέζι σε τραπέζι, γνώρισαν όλους τους καλεσμένους και συνομίλησαν μαζί τους!

Η Ντόρα Πάλλη, η Νάνσυ Αγγελοπούλου και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ψυχικού, Φιλοθέης Μάγια Γάκη

Φυσικά και προλόγισα τους 2 καλεσμένους μου, με λόγια αληθινά, βγαλμένα από την  καρδιά μου.

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Άννα Αγγελοπούλου, Χάρης Θεοχάρης, Δήμητρα Θεοχάρη

Για τον Χάρη Θεοχάρη επεσήμανα την επιτυχημένη του πορεία ως Υπουργού Τουρισμού, που επί των ημερών του η Ελλάδα βρέχθηκε στον τουρισμό στην τρίτη θέση παγκοσμίως. Επεσήμανα επίσης ότι είναι πάντα κοντά στους πολίτες, καθώς και  την καταλυτική συμβολή του στο πρόγραμμα της ΝΔ .

Με τον ιδιοκτήτη του hashtag bar restaurant Γιώργο Τοσουνίδη

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ντορέτα Πατρινέλη, Έλενα Χάρη

Με την Ρίτα Πικρού Μωραιτάκη

Με την Μόιρα Βασιλοπούλου

Με την Ναταλία Πράσινου και την Αλεξάνδρα Ζαβιτσάνου

Με την Ρούλα Ντεμπ και την Χάρις Κονδύλη


Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαριέλενα Καιρακτίδη, Άννα Κουτσούκου


Με τις Τίτσα Παππά, Έμυ Γκέγκα, Μαρίνα Κίντα

Με την Ρένα Ταμπακάκη

 

Για την Ντόρα ανέφερα πως έχει ζυμωθεί σε ένα υψηλής ποιότητας πολιτικό περιβάλλον, γαλουχημένη με ήθος, αρχές και αξίες, ότι αγωνίζεται για την συμμετοχή όλο και περισσότερων γυναικώνπ στην πολιτική και οικονομική σκηνή της χώρας καθώς και στον αθλητισμό, ότι προάγει τον αθλητισμό, τον ολυμπισμό και το ευ αγωνίζεσθαι, ότι είναι από τις ελάχιστες γυναίκες στον κόσμο που είναι  πρόεδρος στο μοντέρνο πένταθλο, και ότι έχει κάνει συστηματικά για πολλά χρόνια αγώνα για την καταπολέμηση  του μπούλιγκ με τα προγράμματα «σέβομαι την διαφορετικότητα», διδάσκοντας σε σχολεία, απ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα!

Με τον Κωστή Αρδάμη και την Χριστίνα Μαρκοπούλου

 

Με την Έμυ Γκέγκα


Με τις Όλγα Παπατσάκωνα, Μίνα Βιρβίλη, Ελίνα


Με την Αθηνά Μαρκομιχελάκη και την Μάγια Γάκη


Με την Φωτεινή Ουραουλίδου και την Άννα Κουτσούκου

Με τις Δήμητρα Μάνου, Νταίζη Διαμαντοπούλου, Ελίνα, Μίνα Βιρβίλη, Όλγα Παπατσάκωνα 

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τις ενδιαφέρουσες ομιλίες των υποψηφίων, κοινός παρανομαστής των οποίων ήταν πως με την ΝΔ η Ελλάδα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ξένων επενδυτών και πως έχει μπει σε αλματώδη τροχιά ανάπτυξης, η οποία θα μπορούσε να σταματήσει από μια λάθος επιλογή μας στην κάλπη…
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η 
υποψήφια στην Ανατολική Αττική χειρούργος οδοντιάτρος δρ. Βασιλική Τσίντζου που ήταν ανάμεσα στου καλεσμένους, καθώς και η υποψήφια Δημάρχος Νέας Σμύρνης Δήμητρα Νάνου.

Με την Ντίμη Κουλουρούδης, την Νταίζη Διαμαντοποου, την Τζούλη Γκανάσιου και την Νάταλι Γραφίδου


Με την Χριστίνα Καρακίτσου

Με την Έλενα Χάρη

Με την Κατερίνα Κρεμαλή


Με την Χριστίνα Μαρκοπούλου

Με την Ναταλία Πράσινου

Δημήτρης Γιώτης

Με την Ρένα Ταμπακάκη

Όλοι οι ομιλητές, αφού εξέφρασαν την ανησυχία τους για την περίπτωση που θα σχηματιστεί ένα μωσαϊκό μη ευέλικτο, μια «κυβέρνηση ηττημένων», γεγονός που θα φρενάρει την μέχρι τώρα ανάπτυξη και θα μας πάει πολύ πίσω, επεσήμαναν  στους καλεσμένους πόσο σοβαρή είναι η πρώτη εκλογική αναμέτρηση της πρώτης Κυριακής της 21ης Μαίου και προέτρεψαν όλους να πάνε να ψηφίσουν!