Σε μια όαση πρασίνου στο Μαρούσι παρουσίασε τις εντυπωσιακές δημιουργίες του ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, που βρέθηκε προσκεκλημένος στην καθιερωμένη εκδήλωση που παρέθεσε πρόσφατα προς τιμήν του το Women’s International Club (WIC).
Στον εξαιρετικό χώρο του Ιππικού Ομίλου Αμαρουσίου 140 κυρίες-μέλη του WIC είχαν τη χαρά να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τον Έλληνα σχεδιαστή και εντυπωσιάστηκαν, τόσο με τις μοναδικές και πολύχρωμες δημιουργίες του, όσο και με τη ζεστή, φιλική και χαρούμενη διάθεσή του.
Περικλής Κονδυλάτος, Ρένα Παπαδοπούλου (Πρόεδρος WIC), Βασίλης Ζούλιας
 
Οι εξαιρετικές δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια συνοδεύονταν από τα υπέροχα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου και τα οπτικά της Ρένας Φλεβαράκη, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της παρουσίασης είχε η κυρία Αλίς Δικαίου.
 
 
Η Πρόεδρος του WIC Ρένα Παπαδοπούλου, ο Βασίλης Ζούλιας, η Yoshimi Shimizu (σύζυγος Πρέσβη Ιαπωνίας) και η δρ. Ατζυ Μαργαρίτη Andrews
Ντάνα Στασινού, Alice Dikeos
Ρένα Παπαδοπούλου (Πρόεδρος WIC), Bridget Coscoros (Vice-President WIC)
 
 
 
Το WIC είναι ένα σωματείο που λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια και έχει σκοπό την προώθηση της φιλίας και του πολιτισμού ανάμεσα σε υψηλού επιπέδου Ελληνίδες και γυναίκες από όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στα μέλη του είναι Πρέσβεις, σύζυγοι Πρέσβεων και υψηλών στελεχών μεγάλων εταιρειών που κατοικούν στην Αθήνα.
 
 
Ειρήνη Βασιλοπούλου, Ρένα Παπαδοπούλου (Πρόεδρος WIC), Σίσσυ Παπαγεωργίου
Αναστασία Κουτσαιμάνη, Ιρέν Χομσή, Alice Dikeos
Το Δ.Σ. Του Women’s International Club της Αθήνας
Monica Ussia, Dana Qandah, Cristina Butler, Alice Dikeos, Gamze Yuzak, Ela Keskinege, Μαρία Παπαδοπούλου, Άρτεμις Χριστοδούλου
Ρένα Φλεβαράκη
Eva Adamhar (σύζυγος Πρέσβη της Ινδονησίας), Ρένα Παπαδοπούλου (Πρόεδρος WIC), Shaila Parveen (σύζυγος Πρέσβη Bangladesh), Τασούλα Παπακυρίλλου, Yoshimi Shimizu (σύζυγος Πρέσβη Ιαπωνίας
 
 
 
Δώρα προσφέρθηκαν από τις εταιρείες Fresh Line, DERMAGENETIC, Alkistis Prinou και Anti-Aging Center, Οπτικά Ρένας Φλεβαράκη, δίνοντας στις κυρίες την ευκαιρία να γνωρίσουν τα υπέροχα καλοκαιρινά προϊόντα τους. Το make up και το hairstyling επιμελήθηκαν οι κορυφαίοι στο χώρο τους Φρέντυ Καλομπράτσος και Γιάννης Μιχαλέλης.
 
 
Αναστασία Κουτσαιμάνη, Φανή Λεβέντη, Σίσσυ Παπαγεωργίου
Shaila Parveen (σύζυγος Πρέσβη Bangladesh και επίτιμη Πρόεδρος WIC), Άντζι Μαργαρίτη, Andrews, Έμη Τρικάρδου, Dorothea Vougiouklis-Χατζηνικολάου
Catherine Lambert, Diane Svolakis
Cristina Butle, Shaila Parveen (σύζυγος Πρέσβη Bangladesh και επίτιμη Πρόεδρος WIC), Ana Vukadinovic (Πρέσβης Μαυροβουνίου στην Ελλάδα), Ρένα Παπαδοπούλου (Πρόεδρος WIC)
Eileen Hoesly, Filippa Theofanopoulos
Ράνια Κουλουκάκου, Ela Keskinege, Sinem Duas, Gamze Yuzak, Laura Panagiotou
Leopoldine Theofanopoulos, Ρένα Παπαδοπούλου (Πρόεδρος WIC)
Έμη Τρικάρδου, Xριστίνα Θωμαϊδη-Σαββίδου, Ντίνα Σιώρα
Άντζι Μαργαρίτη, Andrews, Ρένα Παπαδοπούλου (Πρόεδρος WIC)
Eva Adamhar (σύζυγος Πρέσβη της Ινδονησίας), Βασίλης Ζούλιας
Yoshimi Shimizu (σύζυγος Πρέσβη Ιαπωνίας), Ρένα Παπαδοπούλου (Πρόεδρος WIC)
Nancy Ottis, Diane Svolakis, Irene Tsekouras, Katerina Togia
Keskinege, Antonia Booth-Πετρόγιαννη, Vivlan Τερλέγκα, Sinem Duas
Aza Holis, Roslyn Loucas
Αυγή Παντέχη, Angela Stucker
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Αναστασία Κουτσαιμάνη
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Αλις Δικαίου, Βασίλης Ζούλιας
 
 
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis