Θα μου ήταν αδιανόητο να παραλείψω από το sissysworld τα γενέθλια της φίλης μου της γνωστής chef που «ζωγραφίζει» ή καλύτερα «κεντάει» όταν δημιουργεί στη δουλειά της, της Τάτης Μπόκοτση! Και αυτό γιατί τα γενέθλια της αγαπημένης όλων μας Τάτης δεν ήταν απλά ένα κοσμικό, χαρούμενο γεγονός. Τα κεράκια της τούρτας που σβήστηκαν, δεν σβήστηκαν μηχανικά και αλόγιστα. Το «happy birthday» που της τραγουδήσαμε οι φίλες της δεν ηχούσε ανούσια, τυπικά και άψυχα, αλλά ο ήχος αποκτούσε ιδιαίτερη βαρύτητα και ουσία. Ο χρόνος που πέρασε για την Τάτη δεν ήταν απλώς άλλος ένας χρόνος ζωής, αναμενόμενος και προβλέψιμος.
 
 
Laskaris, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Τάτη Μπόκοτση, Βασιλική Καραγιάννη
 
 
 
Ο χρόνος που πέρασε για την Τάτη ήταν επιτυχία, κατόρθωμα και το σβήσιμο των κεριών της τούρτας, ήταν για την Τάτη πραγματική ευτυχία, βαθειά χαρά. Και σίγουρα δεν ήταν μόνο τα φλας των φωτογράφων στο πάρτυ που έκαναν το πρόσωπο της Τάτης να λάμπει, λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση καλών αποτελεσμάτων για την υγεία της! Ο χρόνος που πέρασε για την Τάτη ήταν ένας χρόνος γεμάτος από άπειρες στιγμές, που η καθεμία είχε τη δική της ξεχωριστή σημασία. Ήταν γεμάτος από στιγμές που η Τάτη ήξερε να τις ζήσει και να τις ρουφήξει μέχρι το μεδούλι τους. Ήταν γεμάτος στιγμές αγάπης για τους γύρω της και από τους γύρω της, από στιγμές ευγνωμοσύνης για τη ζωή που δεν της χαριζόταν τόσο απλόχερα, για την αγάπη που μπορούσε να δώσει και να πάρει!
 
 
Η εορτάζουσα Τάτη Μπόκοτση
 
 
 
Η ηρωίδα αυτή, η αγωνίστρια, η αξιοπρεπής, η γυναίκα που μας έχει μάθει πως πρέπει ν αγαπάμε τους εχθρούς μας και να ζούμε τις στιγμές μας, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο, η γυναίκα αυτή πρότυπο, που πάλεψε με την ίδια της τη ζωή, έσβηνε με πραγματική ευτυχία το κεράκι ενός ακόμα χρόνου, την ανηφόρα του οποίου δρασκέλισε αγόγγυστα και χαμογελαστά, παρά τις δυσκολίες του και ένιωθε ευγνωμοσύνη για το δώρο της ζωής και για την αγάπη των φίλων της που την έχει κερδίσει με το σπαθί της.
 
 
Χριστίνα Καρακίτσου, Τάτη Μπόκοτση
 
 
 
Αγαπημένη μου, ξεχωριστή μου Τάτη, όταν σε κοιτώ μόνο καταλαβαινω πόσο μικρά και ανούσια είναι κάποια πράγματα στα οποία αναλώνω και σπαταλάω τη σκέψη μου και την ψυχή μου και σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που σε γνώρισα. Να είσαι καλά, να εχεις την ευλογία του Θεού, να ζήσουμε πολλά ακόμα χρόνια τα γενέθλια σου με τέτοια ευτυχία, να σβήνεις για πολλά ακόμα χρόνια πολλά κεράκια μιας ζωής που θα σου επιφυλάσσει πιο όμορφα χρόνια κ και να είσαι φωτεινός φάρος στη ζωή μας καθώς θα δρασκελίζεις πιο ευχάριστα πλέον μονοπάτια…
 
 
Πασχαλιά Γεωργουλάκου, Τάτη Μπόκοτση, Ρούλα Ντημπ, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Χριστίνα Καρακίτσου, Ελένη Παπαδοπούλου, Νάνσυ Αγγελοπούλου, Ρένα Φλεβαράκη, Βάλυ Κατζιλιεράκη, Γλυκερία Τσιτσόνη
 
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Βάλυ Κατζιλιεράκη, Θανάσης Δεληολάνης, Ευαγγελία Κοπανάκη
Νικόλ Καμβά, Τάτη Μπόκοτση
Χριστίνα Καρακίτσου, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Νάνσυ Αγγελοπούλου, Πασχαλιά Γεωργουλάκου, Ρούλα Ντημπ
Θανάσης Δεληολάνης, Σίσσυ Παπαγεωργίου