Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζουκαι Ελένη Φουρέιρα θα ανέβουν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή για ένα τρίωρο εκρηκτικό live «all stars concert» με σκοπό τη στήριξη τουΜake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

 Τη συναυλία θα ξεκινήσει ο Sin Boy.

 Η μεγαλύτερη συναυλιακή έκπληξη της χρονιάς, θα γίνει με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ στον ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου2019. 

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 18:30.Λίγο πριν τις 20:00, μόλις ανάψουν οι προβολείς, ο απόλυτος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα μας παρασύρει στο ρυθμό της νέας του μεγάλης επιτυχίας «Έλα στο χορό», η Έλενα Παπαρίζου θα παρατείνει «Καλοκαίρι και πάθος» μέσα από τους μελωδικούς στίχους του ομώνυμου νέου της single, ενώ η Ελένη Φουρέιρα θα  μας προκαλέσει σε ένα χορευτικό challenge μέσα από το νέο της hit «Loquita». Την έναρξη αυτού του μοναδικού μουσικοχορευτικού show θα κάνει το viral φαινόμενο της εποχής Sin Boy.

Η συναυλία, όπως προαναφέρθηκε,στηρίζει τους σκοπούς τουΜake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται μέσω https://www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html?idEvent=2004840

Τη συναυλία διοργανώνει η Galaxias Live Productions

 To Markopoulo Park διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων και η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω της Αττικής Οδού.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MAKE A WISH:

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του!

Η εκπλήρωση των ευχών οπλίζει τα παιδιά με χαρά, δύναμη και κυρίως ελπίδα ότι όλα μπορούν να συμβούν και η ελπίδα αυτη τα φέρνει πιο κοντά στη Ζωή, τα εμψυχώνει, τους δίνει δύναμη να νικούντον φοβο, να παλέψουν για την ζωή τους και κάποιες φορές να τα καταφέρουν. Το make a wish έχει εκπληρώσει απο το 1996 που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και μέχρι σήμερα τις Ευχές σε χιλιάδες σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, το make a wish δημιουργεί για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύει τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του make a wish στη Ελλάδα, τους τρόπους που μπορεί να συνεισφέρει κάποιος, καθώς και το κορυφαίο προγραμμα ” ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΕΥΧΗΣ”επικοινωνήστε με το: Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) www.makeawish.gr.