Όλα είναι έτοιμα για το SKIATHOSPALACE CUP που θα διεξαχθεί στις μαγευτικές Κουκουναριές με μέγα χορηγό το πολυτελές ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE!

Στη Σκιάθο συγκεντρώνονται ορισμένοι από τους κορυφαίους Έλληνες ιστιοπλόους για να πάρουν μέρος στοSKIATHOS PALACE CUP που θα διεξαχθεί στις μαγευτικές κουκουναριές στις 6 – 8 Μαΐου.

Πρόκειται για αγώνα τύπου match race και αποτελεί μέλος του Hellenic Match Racing Tour, προσφέροντας υψηλό θέαμα και ανταγωνιστικές μονομαχίες στους λάτρεις του αθλήματος, με συμμετοχή από ναυτικούς ομίλους όλης της χώρας. 

Παράλληλα με τον αγώνα θα διοργανωθεί και ένας αγώνας optimistlaser με παιδιά και νέους αθλητές από όλη την Ελλάδα, δίνοντας το κίνητρο στους νέους να ασχοληθούν με την ιστιοπλοΐα.


Επίκεντρο του αγώνα είναι το πολυτελές ξενοδοχείο
SKIATHOS PALACE
πάνω από την παραλία που θα διεξαχθεί ο αγώνας και αποτελεί το ιδανικό σημείο για την παρακολούθηση της εξέλιξης των ιστιοδρομιών, σε συνδυασμό με φιλοξενία 5 αστέρων. Στο SKIATHOS PALACE θα λειτουργήσει και η Γραμματεία του αγώνα.

Το πρόγραμμα του αγώνα:

Πέμπτη 05/05

18:00 – 21:00:  Εγγραφές – Δηλώσεις Συμμετοχής, Έλεγχος Καρτών Υγείας – Δελτίων Αθλητών – Εγγυήσεις Σκαφών στη Γραμματεία στο SKIATHOS PALACE

 

Παρασκευή 06/5

9:00 : Skippers briefing

11:00 : First warning signal

18:30 : End of Racing

19:30 : Skippers briefing για την επόμενη μέρα

 

Σάββατο 07/05

9:00 : Skippers briefing

10:30 : First warning signal

18:30 : End of Racing

19:30 : Skippers briefing για την επόμενη μέρα

 

Κυριακή 08/05

9:00 : First warning signal

12:00 : End of Racing

13:00 : Απονομή

Το SKIATHOS PALACE CUP υποστηρίζει τη δράση του Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη με το Τyphoonproject που έχει στόχο τον καθαρισμό των ακτών. Από το 2020 η συγκεκριμένη δράση ξεκίνησε και στη Σκιάθο σε συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς σε δυσπρόσιτες παραλίες που δεν υπάρχει επαγγελματική δραστηριότητα αλλά καικαθαρισμούς στις παραλίες του νησιού.

Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Σκιάθου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.  

Το πολυτελές ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE, είναι μέγας χορηγός του αγώνα.  Χρυσοί χορηγοί είναι η RedTransport & Logistics, η Vechro και η Σχολή Ταχυπλόων Σγουρός.

Αργυροί χορηγοί: Dolphin of Skiathos, AσφάλειεςΜΙΝΕΤΤΑ και Travelbizz. Xάλινοι: Ιslea Group και Ριζάκος και υποστηρικτής το Trinity Travel. Xoρηγός σε είδος: REPI BEER.

Το Εvent Management έχει η Αριστέα Δερβένη με την εταιρεία TRINITY EVENTS, με πολύ πετυχημένη δραστηριότητα, ειδικά σε θαλάσσιες διοργανώσεις.

Το promo video του αγώνα:

https://www.youtube.com/watch?v=l-p-Lpf1OxE&t=11s

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/skiathospalacecup/

www.instagram.com/skiathospalacecup

Βασίλης Στεφανίδης, Trinity Events

[email protected] | 210 46 16 600/700