Δεν υπάρχει πιο όμορφο, πιο ανθρώπινο, πιο συγκινητικό, από το να υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα, τη μεγάλη γιορτή της αγάπης, με πράξεις αγάπης, κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, Τζωρτζίνα Έλληνα, Νέλυ Βουγιουκλάκη, Χριστίνα Ασημακοπούλου, Πέγκυ Φιλίππου

Έτσι οι Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, Πέγκυ Φιλίππου, Χριστίνα Ασημακοπούλου και η Νέλυ Βουγιουκλάκη, γυναίκες γνωστές για τον δυναμισμό τους και την έντονη φιλανθρωπική τους δράση και προσφορά  τόσο στην «Ελπίδα» όσο και γενικότερα, άδραξαν την ευκαιρία και την χρονική συγκυρία των Χριστουγέννων, για να οργανώσουν ένα dinner αγάπης και προσφοράς για την ενίσχυση του Ξενώνα της “Ελπίδας”!


Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, Νέλυ Βουγιουκλάκη

Χριστίνα Ασημακοπούλου, Πέγκυ Φιλίππου

Το twenty one bar restaurant στην Κηφισσιά αποδείχτηκε ιδανικός χώρος για να φιλοξενήσει στο όμορφο περιβάλλον του μια τέτοια βραδιά!

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ράνια Φιλίππου

Όποιος είχε έρθει εκείνο το βράδυ, μπορούσε να αισθανθεί μια μαγική ατμόσφαιρα που μύριζε θαλπωρή και έσταζε αγάπη και διάθεση για προσφορά!

Ελένη Δρακοπούλου, Στέλλα Βουλγαράκη

Οι προσκλήσεις ήταν από καιρό sold out, και οικοδέσποινες διοργάνωσαν άρτια την βραδιά στον ατμοσφαιρικό χώρο του twenty one bar restaurant, όπου  «δεν έπεφτε καρφίτσα»!

Η Σίσσυ Παπαγεωργίου, η υπέροχη ερμηνεύτρια Ιωάννα Σεβοπούλου που τραγούδησε αφιλοκερδώς και η Ζέττα Αντσακλή

Εκτός όμως από την ψυχική ευφορία, υπήρχε μια γενικότερη οπτικοακουστική και γαστρονομική πανδαισία απολαύσεων σ´ αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, όπου η θετική ενέργεια και οι ευχές για καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα έκαναν ακόμα πιο ζεστή την ατμόσφαιρα!


Δήμητρα Θεοχάρη, Μαρίλια Βαζαίου

Έρση Βότση, Γιώργος Μωραιτάκης

Έτσι οι καλεσμένοι  γεύτηκαν τις υπέροχες γεύσεις του εστιατορίου υπό το φως κεριών και ενός καλαίσθητου και γιορτινού art de la table, απολαμβάνοντας την υπέροχη ερμηνεία της ταλαντούχας performer Ιωάννας Σεβοπούλου, που έσπευσε με μεγάλη προθυμία να συμμετάσχει αφιλοκερδώς στην φιλανθρωπική βραδιά και να ανεβάσει στα ύψη το κέφι!

Σίσσυ Παπαγεωργίου  Μαρίζα Φασιανού, Τάνια Παπακωνσταντίνου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Σάντυ Παπαναστασίου, Άννα Σκλαβενίτη

Η μεγάλη προσέλευση του κοινού, οι χορηγίες και η λαχειοφόρος αγορά, έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην επίτευξη του ιερού σκοπού, σ´ αυτή τη μοναδική βραδιά, όπου συνδυάστηκε «το τερπνόν  μετά του ωφελίμου»!

Με την υπέροχη ερμηνεύτρια Ιωάννα Σεβοπούλου που μάγεψε με τα τραγούδια  της  τους κσλεσμένους

Παντελής Καλογεράκος, Γιώργος Μωραιτάκης


Χριστίνα Ασημακοπούλου

Ελένη Δρακοπούλου, Σίσσυ Παπαγεωργίου


Μόιρα Βασιλοπούλου

Σάντυ Παναστασίου, Σίσσυ Παπαγεωργίου

Ρένα Φλεβαράκη, Άννα Αγγελοπούλου, Αρετή Στασινοπούλου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Δήμητρα Θεοχάρη, Μαρίλια Βαζαίου

 

Φωτό: sissysworld