Η   επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη που δημιούργησε τη δική της  collection με αέρινα καφτάνια που τόσο αγαπήθηκαν και γυναικεια ρουχα,  με την επωνυμία Desmira, φέτος  συμμετέχει για 3η φορά στο Athens Xclusive Designers Week παρουσιάζοντας τη  νέα collection  ¨ Desmira – Summer wear &  resort collection  2022¨  που διοργανωνεται στο  Περιστύλιο του  Ζαππείου, σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου και  ώρα 19.00!

Η Δέσποινα  Μοιραράκη έχοντας μεγάλη εμπειρία από τα χρώματα και σχέδια των χειροποίητων χαλιών της, δημιούργησε τη δική της  collection με γυναικεία ρούχα, με την επωνυμία Desmira.

Η Δέσποινα Βανδή με “DESMIRA”

 

Η  collection Desmira ξεκίνησε το 2017 με summer wear & resort ρούχα για τη γυναίκα,  παρουσιάζοντας πολύχρωμα καφτάνια  από μεταξωτά υφάσματα,  crepe satin  και μουσελίνα.
Τον Ιούνιο του 2019,  η επιχειρηματίας  παρουσίασε  με τεράστια επιτυχία, το 10   fashion show της  collection Desmira  στο ξενοδοχείο  Hilton.

Τα καφτανια αγαπηθηκαν πολύ από τις γυναικες με αποτελεσμα το γεγονός αυτο να ενθαρρύνει  την επιχειρηματία Δεσποινα Μοιραρακη να προχωρησει στη δημιουργια χειμερινής collection,  και να συμμετέχει για 2 συνεχόμενες φορές στο Athens Xclusive Designers week  το 2019 &  2021.

Despina Miraraki Show at Cavo Tagoo

Η  νεα collection “ Desmira – Summer wear &  resort collection  2022¨ περιεχει  καφτανια,  κιμονο, gypsy  φουστες, παντελονες με tops και  βραδινα outfits  σε πολύχρωμα σχέδια,  διακοσμημένα με πέτρες Swarovski, πολλά από αυτά σχεδιάσμενα  και με διακόσμηση στη πίσω πλευρά, από patch με καρδιές, μάτια και άλλες  θεματολογιες.

Ta υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι από  μετάξι (pure silk),  μουσελίνα, crepe satin, δαντέλες και πολύχρωμες  παγέτες.

Καινοτομία της φετινής collection  είναι ότι στη συλλογή Desmira   θα υπάρχουν  Summer wear  και για άντρες.

  Ολα τα ρούχα Desmira είναι άνετα, tres chic,  ευκολοφόρετα, ανάλαφρα, αισθησιακά, και πάνω από όλα ποιοτικά και οικονομικά και απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, για όλες τις ηλικίες!