Το κατάστημα Selection στην Κηφισιά, που αποτελεί ένα χώρο αφιερωμένο στη σύγχρονη γυναίκα, γιόρτασε πρόσφατα  τα εγκαίνιά του, μέσα σε ένα ευχάριστο και εορταστικό κλίμα.

Λευτέρης Αυγενάκης Λένα Αυγενάκη Αλέξανδρος Μαρούδας

 

Fashion editors & influencers, φίλοι της εταιρείας Μαρούδας και λάτρεις των brand που φιλοξενεί το κατάστημα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το φιλόξενο περιβάλλον κομψότητας και υψηλής αισθητικής που έχει δημιουργήσει το Selection για κάθε επισκέπτη.

Ιωάννα Στραγάλη Μαρία Κοτρώτσιου Μαρία Τσίγκου

Στα εγκαίνια επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του group MaxMara, και συγκεκριμένα των brand Marella και Penny Black.

Αλέξανδρος Μαρούδας Ρόζα Αρσενιάν Αλέξης Σγουμπόπουλος


Παράλληλα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις γυναικείες χειμερινές συλλογές των αποκλειστικών συλλογών του group MaxMara: Marella, I Blues, Emme και Penny Black (θα διατίθεται για τη σεζόν SS22), που χαρακτηρίζονται από μια αβίαστη κομψότητα και θηλυκότητα.

Μαρία Σινιώρη Στέλλα Παπαδάκη Φένυ Μπούζα

Οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στο νέο κατάστημα Selection, σχεδιασμένο με μίνιμαλ γραμμές και με βασικό το στοιχείο των γήινων αποχρώσεων και του συνδυασμού ξύλου και μετάλλου

Ντέπυ Πεγκλή

Σχετικά με την εταιρεία Μαρούδας: Η εταιρεία Μαρούδας ιδρύθηκε το 1933 στο Ηράκλειο Κρήτης, και ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή πολυτελών ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ. Σήμερα, η εταιρεία απαριθμεί 11 καταστήματα στην Κρήτη με παραπάνω από 40 συνεργασίες με διεθνή brands (MaxMara, Moncler, Tods, Zegna, Hugo Boss, Ralph Lauren, Kenzo, Stone Island, Gant, Group Benetton, Boggi, Lagerfeld, Marella, Marc Jacobs) και το ηλεκτρονικό κατάστημα maroudas.com.gr, ενώ πλέον διατηρεί και το πρώτο της κατάστημα στην Κηφισιά.

Ντέπυ Σιδεράκη Χρυσούλα Κέρος

Ιωάννα και Όλγα Καραβερβέρη


Ιωάννα Στραγάλη Μαρία Κοτρώτσου

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Αλίκη Αναστασάκου Μαρούδα Άννα Χατζηνάσιου

Ντέπυ Σιδεράκη

ΠΗΓΗ:papadakis press