Στο ειδυλλιακό εστιατόριο του St.George Lycabettus, όπου η θέα της Ακρόπολης καθηλώνει την ματιά, πριν το βλέμμα προσκυνήσει ευλαβικά στο εκκλησάκι του Άη Γιώργη και στη συνέχεια βυθιστεί στα καταγάλανα νερά του Αργοσαρωνικού, παρέθεσα το lunch των γενεθλίων μου και των γενεθλίων του blog μου, του sissysworld.com που «γεννήθηκε» πριν 9 χρόνια, μέσα σε μια ατμόσφαιρα πολύ ζεστή, όχι τόσο λόγω του καλοκαιριού, αλλά κυρίως λόγω των θετικών vibes των καλεσμένων μου!
Λίγες μέρες πριν αποδράσουν στα ελληνικά νησιά, αγαπημένες φίλες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου και η θετική τους ενέργεια μπλέχτηκε όμορφα με την καυτή ανάσα του καλοκαιριού, μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με συγκλονιστική θέα, όπου η γαστρονομική πανδαισία και το φίνο art de la table ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία!
Με την Κλέλια Χατζηιωάννου
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Μάιρα Τσαβλίρη
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαίρη Παναγιωτίδου
Τζένη Γλύπτη, Μαρίλη Γλύπτη Κανελλάκη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη
Με την Χρυσάνθη Λεμού
Λουκία Παπαθανάση, Θεοδώρα Βρούτση, Λίτσα Λάβδα, Ζανέτ Καλατζάκου Τσατσαρώνη, Άτζελα Βαγιωνή Οικονομίδη
Ελένη Δρακοπούλου, Ειρήνη Νταϊφά, Νιόβη Καλλέργη, δρ.Βασιλική Τσίντζου
Μπίλη Τζώρτζη, Νιόβη Καλλέργη
Ιλεάννα Σωτηροπούλου, Αλεξάνδρα Πάλλη
Η Κλέλια Χατζηιωάννου, η Μάιρα Τσαβλίρη, η Μαίρη Παναγιωτίδου, η Χρυσάνθη Λεμού, η Μαρίλυ Γλύπτη Κανελλάκη, η Ελένη Δρακοπούλου, η Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, η Άτζελα Βαγιωνή, η Λίτσα Λάβδα, η Ντόρα Πάλλη, η Αλεξάνδρα Πάλλη, η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, η Ειρήνη Νταϊφά, η Ζανέτ Καλατζάκου, η Λουκία Παπαθανάση, η Θεοδώρα Βρούτση, η Μπίλη Τζώρτζη, η Νιόβη Καλλέργη, η Τζένη Γλύπτη, η Δήμητρα Μουτζούρη, η Ιλεάννα Σωτηροπούλου, η Στέλλα Σούκου, η δρ.Θεοδώρα Δημοπούλου Ψαλτοπούλου, η δρ.Βασιλική Τσίντζου, η Μαρία Ορφανουδάκη, ήταν ανάμεσα στις εκλεκτές φίλες που με τίμησαν με την παρουσία τους!
Με την Κλέλια Χατζηιωάννου και την Ντόρα Πάλλη Πετραλιά
Άτζελα Βαγιωνή Οικονομίδη, Ζανέτ Καλατζάκου Τσατσαρώνη
Με την ιατρό Θεοδώρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου
Ελένη Δρακοπούλου, Ειρήνη Νταϊφά, Μπουμπού Μπαρμπαλιά
Μάιρα Τσαβλίρη, Τζένη Γλύπτη
Ντόρα Πάλλη Πετραλιά, Άτζελα Βαγιωνή Οικονομίδη, Λιπτσα Λάβδα, Λουκία Παπαθανάση, Μπίλη Τζώρτζη
Στέλλα Σούκου, Μπουμπού Μπαρμπαλιά, Δήμητρα Μουτζούρη
Λουκία Παπαθανάση, Θεοδώρα Βρούτση
Τις φίλες μου τις υποδέχτηκα φορώντας ένα χαρούμενο και δροσερό φόρεμα από την γνωστή boutique « Ailin », καλωσορίζοντας τες μέσα σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο αριστοκρατικό εστιατόριο του St.George Lycabettus και τις φροντίζα καθ´ όλη την διάρκεια του γεύματος, ώστε να μην τους λείψει τίποτα, αν και η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Ειρήνη Βασιλοπούλου είχε φροντίσει ήδη γι αυτό με τον καλύτερο τρόπο!
Με την Μαρίλη Γλύπτη Κανελλάκη
Κλέλια Χατζηιωάννου, Ντόρα Πάλλη Πετραλιά
Με την Αλεξάνδρα Τσαβλίρη
Δήμητρα Μουτζούρη, Νιόβη Καλλέργη, Ειρήνη Νταιφά
Μάιρα Τσαβλίρη, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη
Η Μαρία Ορφανουδάκη της AILIN BOUTIQUE και η γνωστή οδοντίατρος και π.πολιτεύτρια με την ΝΔ στην Ανατολική Αττική δρ. Βασιλική Τσίντζου
Δήμητρα Μουτζούρη
Το δροσερό γαλάζιο της θάλασσας και το φωτεινό κίτρινο του ήλιου ήταν τα κυρίαρχα χρώματα που επέλεξε ο γνωστός σχεδιαστής Δημήτρης Μαστρόκαλος των MI–RŌ (DM FLEUR BY DIMITRIS MASTROKALOS), ο οποίος επιμελήθηκε το υπέροχο art de la table!
Πιάτα με σχέδια στα χρώματα του κίτρινου και του γαλάζιου, στόλιζαν το γαλάζιο τραπεζομάντηλο μαζί με δροσερά, ολόφρεσκα κίτρινα λουλούδια!
Το γευστικό menu που ετοίμασε ο executive chef του εστιατορίου συμπεριελάμβανε ψητή φέτα τυλιγμένη σε αμπελόφυλλο, Ψάρι γλώσσα με baby λαχανικά και λαδολέμονο και σοκολατίνα με μαλλί της γριάς, σάλτσα framboise & sorbet φρούτα του δάσους
Το menu συνοδεύτηκε από κάποιες από τις σπάνιες φιάλες (παράγονται μόνο 500-700 κάθε χρόνο) από το ακριβότερο ροζέ κρασί του κόσμου, το LAPO αμπελώνων της Έλενας Μπαβελή, με 24K χρυσού στη φιάλη, καθώς και με το εκλεκτό λευκό κρασί του St. George Lycabettus!
Το menu συνοδεύτηκε από κάποιες από τις σπάνιες φιάλες (παράγονται μόνο 500-700 κάθε χρόνο) από το ακριβότερο ροζέ κρασί του κόσμου, το LAPO αμπελώνων της Έλενας Μπαβελή, με 24K χρυσού στη φιάλη
Η απόλυτη γαστρονομική πανδαισία ολοκληρώθηκε με τον απολαυστικό καφέ “ILLY” της «KAFEA TERRA».
Και το γεύμα ολοκληρώθηκε με έναν απολαυστικό καφέ ILLY!
Με την Μάιρα Τσαβλίρη
Με την Χρυσάνθη Λεμού
Με την Αλεξάνδρα Πάλλη
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη, Μαρίλυ Γλύπτη Κανελλάκη
Ένα ροζ πουγκί που περιείχε εκτός των άλλων εκλεκτών προϊόντων και την εξαιρετική 24KGOLD CREAM, εμπλουτισμένη με χρυσό 24k, της γνωστής για την υψηλή της ποιότητα ελβετικής εταιρείας ZARTAUX, ήταν το δώρο μου προς τις αγαπημένες μου φίλες, μια που μεγαλύτερη ευχαρίστηση αντλώ από το να προσφέρω δώρα στους αγαπημένους μου, παρά από το να λαμβάνω!
Ένα ροζ πουγκί που περιείχε εκτός των άλλων εκλεκτών προϊόντων και την εξαιρετική 24KGOLD CREAM, εμπλουτισμένη με χρυσό 24k, της γνωστής για την υψηλή της ποιότητα ελβετικής εταιρείας ZARTAUX, ήταν το δώρο μου προς τις αγαπημένες μου φίλες
Ο Παράδεισος του St.George Lycabettus, πλημμύρισε από τα θετικά vibes των «αγγέλων» του, καθώς και από ανέμελες συζητήσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές, που ηχούσαν στ αφτιά σαν τιτιβίσματα πουλιών και οι καλεσμένες μου φεύγοντας πήραν μαζί τους τις καλύτερες αναμνήσεις, που θα τις συντροφεύουν στις καλοκαιρινές τους διακοπές!
Με την Στέλλα Σούκου και την Νιόβη Καλλέργη
Με την Τζένη Γλύπτη και την Ελένη Δρακοπούλου
Με την Λουκία Παπαθανάση και την Θεοδώρα Βρούτση
Με την δρ. Βασιλική Τσίντζου
Με την Μαρία Ορφανουδάκη
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαρίλυ Γλύπτη Κανελλάκη, Τζένη Γλύπτη