Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) συνδυάζοντας τον εορτασμό των 35 χρόνων της με τα Χριστούγεννα, διοργάνωσε ένα εορταστικό Gala στο Ecali Club.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΝΕ Κρίστιαν Χατζημηνάς βραβεύει τον Δρ.Βασίλη Αποστολόπουλο για την 10ετή θητεία του στην Προεδρία της ΕΕΝΕ

 

Στο γνωστό club της πόλης που διέθετε μια μοναδική διακόσμηση και ένα εορταστικό set up, oι σημαντικότεροι επιχειρηματίες της χώρας έδωσαν το παρών, σε μια λαμπερή βραδιά με γερή δόση από Christmas spirit.

Κρίστιαν Χατζημηνάς, Χάρης Βαφειάς

Η Σοφία Ευφραίμογλου με τον σύζυγό της Δημήτρη και την Έλενα Στυλιανού

Χριστίνα Πλακόπητα και Ναταλί Βαγιωνή

Αρμόδιος Γιαννίδης, Νάνσυ Δάκου, Άγις Πιστιόλας, Θωμάς Αποστολίδης Παύλος Ευθυμίου

Εκλεκτά welcome drinks καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους τη στιγμή που οι σεφ του χώρου ετοίμασαν μοναδικές εορταστικές γεύσεις.

O Κρίστιαν Χατζημηνάς με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Γιώργος Χατζημηνάς

Χάρης και Έμιλυ Βαφειά

Δρ. Βασίλης και Ρόη Αποστολοπούλου

Βασίλης Τρίκαρδος, Μαριάντζελα Παράβαλου

Toυς καλεσμένους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Ε.ΕΝ.Ε. και Πρόεδρος EFA GROUP, Κρίστιαν Χατζημηνάς, ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε ότι η Ε.ΕΝ.Ε., μετά από τη δυναμική και την εμπειρία των 35 χρόνων της, αποτελεί σήμερα ένα δυναμικό, διαφορετικό φορέα έκφρασης. Η σύγχρονη επιχειρηματικότητα έχει στόχο με συγκεκριμένες και ουσιαστικές προτάσεις για την οικονομία και τις επιχειρήσεις να συμβάλλει στην προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας της Ελλάδας και στην ενίσχυση του διεθνούς αποτυπώματος της χώρας και των επιχειρήσεων. Οι κρίσιμοι πυλώνες στη νέα εποχή της ελληνικής οικονομίας που θα στηρίξει η Ένωση είναι η διαρκής αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού μέσω σειράς κινήτρων από τις ίδιες τις επιχειρήσεις. Πρόκειται για την ολιστική προσέγγιση που θα συμπεριλαμβάνει ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των εργαζομένων και αναβάθμιση των πολιτιστικών τους γνώσεων και εμπειριών.

Γιώργος Αλεξανδράτος, Ναταλί Βαγιωνή, Μυρτώ Δανελιάν

Τη βραδιά παρουσίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ επίτιμoι καλεσμένοι ήταν η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο διακεκριμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας των επιτυχιών «Κοινός Παρανομαστής» , «Έτερος εγώ» κλπ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Θέμης Σοφός 

Η Νίκη Κεραμέως μίλησε για την ανάγκη να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στην εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Όπως τόνισε «θα πρέπει η εκπαίδευση να έρθει πιο κοντά στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς με στόχο και όραμα η νέα γενιά να γίνει πολύ καλύτερη από τη δική μας».

Δόμνα Μιχαηλίδου, Δρ.Βασίλης Αποστολόπουλος, Νίκη Κεραμέως, Θάνος Πλεύρης

Κατά τη διάρκεια του Gala black tie dinner βραβεύτηκε ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος (Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.ΕΝ.Ε.) για τη δεκαετή προσφορά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το κοινωφελές του έργο. Στον συγκινητικό του λόγο, εξήρε το έργο της Ε.ΕΝ.Ε.και υπενθύμισε ότι το “πατριωτικό επιχειρείν” αποτέλεσε αφήγημα που ανέδειξε την Ε.ΕΝ.Ε. στην περίοδο της κρίσης, δημιουργώντας θέσεις εργασίας εντός της χώρας και παράγοντας πλούτο.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου με τις Μαρία Μηταράκη και Σάσα Σταμάτη

Εξίσου συγκινητική ήταν και η ομιλία του Σωτήρη Τσαφούλια ο οποίος αναφέρθηκε στο πως συνδυάζεται η τέχνη με το επιχειρείν. Το Gala dinner έκλεισε με τον Στέφανο Κορκολή στο πιάνο – ο οποίος σε ένα διάλειμμα της προετοιμασίας του για την παράσταση του Μεγάρου – απέδωσε δικές του, αλλά και ξένες επιτυχίες.

Μπίλης και Μελίνα Δασκαλάκη, Χάρης και Μαριλού Δασκαλάκη

Νότης και Μαρία Μηταράκη, Θανάσης και Ιλεάννα Πλεύρη

Μέρος από τα εισιτήρια της βραδιάς θα διατεθούν για το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Aργώ» αφού επιχειρήσεις και κοινωνία ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Ο Στέφανος Κορκολής μάγεψε τους καλεσμένους

ΠΗΓΗ: studio panoulis