Το ξενοδοχείο St.George Lycabettus, σε μία σύμπραξη με το The Greek Designers store που άνοιξε πρόσφατα στο lobby, αλλά και το The Art Dose διοργάνωσαν πρόσφατα το μεγαλύτερο sunset party του καλοκαιριού στο Vertigo Pool Club.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ, ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΥΠΟΥΛΟΥ
 
Εκπρόσωποι των Μέσων, celebrities, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες έδωσαν το παρών σε ένα αξέχαστο cocktail party by the pool, με την ομορφότερη θέα της Αθήνας να κόβει την ανάσα.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ, ΘΩΜΑΙΣ ΑΠΕΡΓΗ, ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΤΖΙΚΗΣ
 
Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις νέες Resort Wear συλλογές ταλαντούχων Ελλήνων σχεδιαστών αλλά και μοναδικά γλυπτά τέχνης.
ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ
 
Συγκεκριμένα, τον πανέμορφο χώρο του Vertigo Pool Club πλαισίωσαν οι εντυπωσιακές νέες συλλογές των Pearl & Caviar με τα εξωτικά τους prints, οι πολύχρωμες πολυτελείς πετσέτες θαλάσσης Sun of a Beach, τα πολυπόθητα μαγιό Crool και τα μίνιμαλ σχέδια δια χειρός Ιωάννας Κουρμπέλα. Παράλληλα, τα γλυπτά από Richard Orlinski, Laurence Jenkell, Frederic Avella και Sake έκλεψαν τις εντυπώσεις με τη μοντέρνα και δυναμική αισθητική τους.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΞ
 
Η Ρουμπίνη Σταγκουράκη ανέλαβε την επιμέλεια της μουσικής και συνεπήρε τους καλεσμένους με ένα μοναδικό sunset compilation, το οποίο πλαισίωσε μουσικά και τα εντυπωσιακά swimming and fire shows που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΣΤΑΓΚΟΥΡΑΚΗ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΡΒΟΥΝΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ
 
Το Sunset Party σηματοδοτεί τη νέα εποχή του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel αφού ολοκλήρωσε πρόσφατα ανακαίνιση στα 150 δωμάτια και 10 σουίτες του καθώς και στο lobby και τους κοινόχρηστους χώρους! Το γνωστό ξενοδοχείο βραβεύτηκε πρόσφατα από τα World Luxury Hotel Awards στην Ελβετία ως το ξενοδοχείο με την καλύτερη θέα στην Ευρώπη ενώ το Forbes – το μεγαλύτερο οικονομικό website στον κόσμο το συμπεριέλαβε στα 5 καλύτερα lux ξενοδοχεία στην Ευρώπη που έχουν μοναδική θέα! Το Vertigo Rooftop Pool Bar & Lounge στον έβδομο όροφο – λειτουργεί καθημερινά 9.00- 22.00 για μπάνιο στην πισίνα, snacks & cocktails . Μια οάση δροσιάς με θέα σε όλη την πόλη και τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού. Αναπαυτικά poof και μαξιλάρες συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό για να απολαύσει κανείς το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα στην πόλη. Κάθε Δευτέρα , μπορεί κανείς να απολαύσει Live Cooking , Fresh Salad bar , ΒΒQ γευσείς & Surf n Turf με τα BBQ Mondays στοn ανανεωμένο χώρο της πισίνας με την μοναδική πανοραμική θέα της Ακρόπολης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.
 
TΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ
ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΒΑΛΙΑ ΜΩΡΑΛΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΙΛΙΑΓΚΟΥΡΙΔΟΥ ΝΤΕΠΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΩΡΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΝΤΕ ΣΟΟΥΖΑ ΧΗΤΟΥ ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΙΑ ΞΑΝΑΛΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΡΟΣ ΖΩΗ ΚΕΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΟΥΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΟΥΡΟΥ
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ ΠΙΣΠΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΒΑΛΕΡΙΑ ΤΑΡΑΝΤΟ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΩΝΕΣ ΣΙΑ ΞΑΝΑΛΑΤΟΥ
ΕΦΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΝΑ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ
ΣΤΕΦΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΗΡΩ ΚΑΛΕΜΗ DALAL ALL SADHAN
 
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ: papadakis press