AGORA is back! Το τέταρτο AGORA – The Shopping Experience επιστρέφει με ανανεωμένη και καλοκαιρινή διάθεση για το Summer Escape!

Στο δροσερό χώρο του Semiramis Hotel, στην καταπράσινη Κηφισιά, μας περιπμεναν επιλεγμένες συλλογές από αγαπημένα και νέα brands, με ό,τι θα χρειαστείτε για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις!

Οι οργανώτριες Μαρια Χαραλαμποπουλου και Μαρινα Ιωαννιδου με την γενική διευθύντρια του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ κα Αννα Παπαδημητριου (στη μεση)

Καπέλα, γυαλιά, μαγιό, σανδάλια, μεταξωτά μαντήλια, αντιηλιακά, ρούχα, κοσμήματα, βιβλία, είδη διακόσμησης σπιτιού, cheap art, τσάντες, δώρα για μικρούς και μεγάλους!

Μαρια Χαραλαμποπουλου, Αντζι Μαργαριτη-Αντριους, Αθηνα Παπαθανασιου, Αγνη Μαρμαριδη

Στο ΑGORA – SUMMER ESCAPE 2022, την Παρασκευή 20 Μαΐου, 11π.μ. – 7 μ.μ. και Σάββατο 21 Μαΐου 10π.μ. – 6μ.μ.,  ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που είχε σαν σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού SAFE WATER SPORTS με μέρος των εσόδων, γιατί παιχνίδι και ασφάλεια πάνε μαζί!

Νανσυ Μαλερου, Κατερινα Γκαγκακη και Μαλου Λαρσινου

Η Eventing – The Agency δραστηριοποιείται στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων από το 2014 παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μάρκετινγκ, δημοσίων σχέσεων και διαχείρισης εκδηλώσεων. Συμβουλεύει, σχεδιάζει, παράγει και διαχειρίζεται όλα τα είδη κοινωνικών εκδηλώσεων και απώτερος στόχος μας είναι η δημιουργία αξιόπιστων σχέσεων με τους πελάτες της. «We meet your demands and exceed your expectations!»

Αθηνά Παπαθανασιου, Εφη Χρυσοχοιδη, Μαρια Χαραλαμποπουλου

Μαρία Χαραλαμποπουλου, Αντζι Μαργαριτη-Αντριους , Σωσω Δημα

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ AMMÒA Serifos ΚΥΚΝΟΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΨΑ ΖΑΓΟΡΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΣΑΝΟΣ

Ερμιονη Γεωργουλάκη, Ειρήνη Γεωργιου

Κικη Τσουρου, ΕρηΤσιρωνη CFO της Navios shipping , Μαρινα Ιωαννιδη

 

Δημητρα Μαστορη, Μαρεα Λαουταρη , Μαιρη Αυγερινοπουλου

Βασιλικη Δεληκωστοπουλου, Μαρια Χαραλαμποπουλου, Μαρινα Ιωαννιδη, Ανατολη Παταριδου

Κατερίνα Γκαγκάκη


Μαλου Λαρσινου

Studio panoulis