Είναι από τις περιπτώσεις που η μαθήτρια ξεπέρασε ακόμα και τον δάσκαλο! Κάπως έτσι σχολίασε την αλματώδη επιχειρηματική εξέλιξη της Βασιλικής Κορδερά, Προέδρου του Ομίλου Kord Group, ο δάσκαλος της ο γερμανός επίτιμος Πρόεδρος της γερμανικής Bergmann Kord Klaus Muller, όταν ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα για να γιορτάσει με την σπουδαία «μαθήτρια του» τα γενέθλια της Bergmann Kord που βρίσκεται στο κατώφλι των 40!
Η Πρόεδρος του Ομίλου Kord Group Βασιλική Κορδερά με τον επίτιμο Πρόεδρο της Bergmann Kord της Γερμανίας Klaus Muller
 
Ο κύριος Claus Muller είπε χαρακτηριστικά πως εντυπωσιάστηκε με τον επιχειρηματικό κολοσσό που κατάφερε να δημιουργήσει η κυρία Κορδερά.
Βαρδής Κορδεράς, Claus Muller, Βασιλική Κορδερά
 
Ούτε η ίδια ίσως θα μπορούσε να φανταστεί την επιχειρηματική της ανέλιξη, όταν μικρό κορίτσι έφευγε πριν κάποιες δεκαετίες για την Γερμανία για να δοκιμάσει την τύχη της. Η ευφυία της, η εργατικότητα της, η τόλμη της, η βαθειά μελέτη και γνώση του αντικειμένου της, η υπευθυνότητά της, η συνέπειά της, ο σεβασμός στον πελάτη και γενικά η καλοσύνη της και η εντιμότητά της, στοιχεία που έχει κληροδοτήσει και στον γιό της διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου τον Βαρδή Κορδερά, ήταν μερικές από τις αρετές που την εκτόξευσαν ψηλά!
 
Χαρακτηριστικό του ήθους και της ποιότητας του χαρακτήρα των δύο ιθυνόντων του Ομίλου, της Βασιλικής Κορδερά και του Βαρδή Κορδερά, είναι ότι δεν επαναπαύονται στα κέρδη που τους δίνει η επιχειρηματική τους δράση, αλλά εκφράζουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους και την κοινωνική τους αλληλεγγύη, εκτός των άλλων και με την πρωτοβουλία “Hair for help “, σύμφωνα με την οποία μαζεύουν μαλλιά από υγιείς ανθρώπους και με αυτά φτιάχνουν περούκες για άπορους καρκινοπαθείς.
 
Βασιλική Κορδερά, Roland Braumann, Αφροδίτη Κορδερά
 
Η κορυφαία παγκοσμίως κλινική μαλλιών Bergmann Kord του Ομίλου Kord Group αποτελεί πιστοποιημένο Ιατρικό Οργανισμό που έχει κάνει τις περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών( πάνω από 67.000) στην Ελλάδα και την πρώτη κλινική (από το 1979) στην Ελλάδα που έκανε εμφύτευση μαλλιών. Με στόχο την ολοκληρωμένη φροντίδα των μαλλιών, την πρόληψη, τη θεραπεία και την επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, η Bergman Kord παρέχει προηγμένες, σύγχρονες, αποτελεσματικές μόνιμες και διεθνώς αναγνωρισμένες λύσεις από έμπειρους γιατρούς. Στο πολυτελές κτίριο του ομίλου Kord Group στο Χαλάνδρι, απέναντι από το νοσοκομείο «Υγεία», συστεγάζονται με την Bergmann kord τα ευεργετικά spa Kurland, καθώς και το κορυφαίο Δερματολογικό Κέντρο, το SKIN CENTER, που ανήκουν στον όμιλο Kord Group. Ο όμιλος kord Group διαθέτει ήδη 6 δερματολογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, 16 εξειδικευμένους γιατρούς – δερματολόγους, και ιδιόκτητα πολυτελή κτίρια 3.727 τετραγωνικών μέτρων με vip, privé χώρους προσωπικής εξέτασης και εφαρμογής όλων των υπηρεσιών του ομίλου Kord Group. Στο SKIN CENTER, εφαρμόζονται με εξελιγμένη τεχνολογική υποστήριξη όλες οι νέες εξατομικευμένες υπηρεσίες ευεξίας και αισθητικής δερματολογίας από άριστα καταρτισμένους και έμπειρους γιατρούς του τομέα Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τηρώντας αυστηρά Πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας. Στον Όμιλο Kord Group ανήκουν επίσης και τα Kurland spa που αποτελούν ιδανικό χώρο για χαλάρωση, προσφέροντας εξαιρετικές ολιστικές υπηρεσίες wellness και περιποίησης για το σώμα και το πρόσωπο.
Είχαμε δει τους υπέροχους χώρους μέσα στο κτίριο απολαμβάνοντας διάφορες υπηρεσίες του ομίλου, δεν είχε τύχει όμως ν´ απολαύσουμε το δροσερό αίθριο που κρύβει το κτίριο του ομίλου Kord Group στο πίσω μέρος, μια όαση σε μια από τις πλέον πολυσύχναστες λεωφόρους της Αθήνας! Το πάρτυ που έγινε πρόσφατα για τα σχεδόν 40 χρόνια του ομίλου Kord Group μας έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε όχι μόνο τον καταπράσινο χώρο, φροντισμένο και αυτό ως την τελευταία του λεπτομέρεια με το προσωπικό γούστο της οικοδέσποινας Βασιλικής Κορδερά, αλλά και τους λαμπερούς καλεσμένους!
Βασιλική Κορδερά, Αδωνης Γεωργιάδης, Βαρδής Κορδεράς, Ευγενία Μανωλίδου
 
Αννα Καραμανλή, Βασιλική Κορδερά, Αφροδίτη Πιτσάκη
Βαρδής Κορδεράς, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Βασιλική Κορδερά
Σάσα Σταμάτη
Κωνσταντίνος Καζάκος
Ο Λευτέρης Πανταζής που έχει δοκιμάσει με επιτυχία τις υπηρεσίες της Bergmann kord
 
Βαρδής Κορδεράς, Χριστίνα Λαμπίρη
 
Εκτός από τους εγχώριους λαμπερούς καλεσμένους, από το εξωτερικό είχαν έρθει για την εκδήλωση, εκτός από τον Επίτιμο Πρόεδρο της Bergmann Γερμανίας, Klaus Muller και πολλοί εκ των συνεργατών του, όπως είναι οι Faik Unuwar, Roland Braumann, Franz Rieswick και Max Rieswick.
Στην εναρκτήρια ομιλία της στην εκδήλωση, η Πρόεδρος του Ομίλου Kord Group, Βασιλική Κορδερά, μιλώντας για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Bergmann Kord, εστίασε στον άμεσο χρόνο απόκρισής της στις ανάγκες του πελάτη, στην άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία μαζί του, στη συνεργασία με το πλέον εξειδικευμένο και ικανό επιστημονικό προσωπικό, στον πλέον σύγχρονο υλικοτεχνικό επιστημονικό εξοπλισμό, καθώς και στις λειτουργικές και υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις της. Στη συνέχεια, ο Βαρδής Κορδεράς, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, μαζί με τον Επίτιμο Πρόεδρο της Bergmann Γερμανίας, Klaus Müller παρουσίασαν την εξέλιξη της εταιρείας από το 1979 έως σήμερα και αναφέρθηκαν στα σημεία-σταθμούς στην ιστορία της.
Αφροδίτη Κορδερά, Ανθιμος Ανανιάδης, Βασιλική Κορδερά
 
Ο Βαρδής Κορδεράς μιλώντας για τα πλεονεκτήματα που ξεχωρίζουν την Bergman Kord εστίασε στο κύρος της εταιρείας, στην αξιοπιστία της, στην ουσιαστική κατανόηση των αναγκών του πελάτη, στην ειλικρίνεια της επικοινωνίας και στη συναισθηματική προσέγγιση του πελάτη. Ο ίδιος εστίασε επίσης στην ταχύτητα και στην ακρίβεια της εξυπηρέτησης, στις διαδικασίες με τις οποίες η εταιρεία χτίζει σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη, αλλά και στη συνέπεια στα όσα η Bergmann Kord υπόσχεται. Και κατέληξε ότι στόχος του είναι να ενισχύσει το added value των υπηρεσιών του Kord Group, αλλά παράλληλα να αποτελέσει ο Ομιλος ως εταιρεία, ένα HUB ολοκληρωμένων, ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών όχι μόνο στον Έλληνα, αλλά και στον ευρωπαίο πελάτη.
Βαρδής Κορδεράς, Βασιλική Κορδερά, Χριστίνα Λαμπίρη, Roland Braumann
 
Γλυκερία Τσιτσώνη, Αντρέας Βούλγαρης, Ηλίας Αρβανιτίδης
Βίλυ Καμπόλη, Βαρδής Κορδεράς, Ευάγγελος Καμπόλης
Η βουλευτής Αννα Καραμανλή, η Βασιλική Κορδερά και η πρόεδρος των «Αθηναίδων» Ρένα Βασιλάκη
Αννα Γριμάνη, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Αμαλία Χατζηευθυμίου
Βούλα Σαραντάρη, Γλυκερία Τσιτσώνη
Ρούλα Ντήπ, Βίκυ Σφακιανάκη, Αμαλία Χατζηευθυμίου
Βασιλική Μακαρώνη
Βασιλική Κορδερά, Νίκος Παχυλάς
Ματίνα Αλεξάκου, Βασιλική Κορδερά, Βούλα Σαραντάρη, Βασιλική Κατζιλιεράκη, Ιωάννα Βασιλάκη
Samih Ereikat
Βίκυ Σφακιανάκη, Αφροδίτη Πιτσάκη, Ολγα Καραβερβέρη, Ιωάννα Καραβερβέρη
 
Ματίνα Αλεξάκου, Ιωάννα Βασιλάκη, Αννα Καραμανλή, Ρένα Βασιλάκη, Αφροδίτη Πιυσάκου, Μαρία Πιταρίδη, Βασιλική Κορδερά, Βίλυ Καμπόλη

Διευθύνσεις Επιστημονικών Κέντρων του ομίλου Kord Group: * Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα, Τηλ.: 210 68 28 888 * Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111 * Θεσσαλονίκη : Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55 * Πάτρα : Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45 * Λάρισα : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90 * Ηράκλειο : Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65 * Ρόδος : Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302