Ο Πρόεδρος Ζήσης Μπουκουβάλας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού LIFELINE HELLAS, σας προσκαλούν στο φιλανθρωπικό γεύμα αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας με τίτλο «Γυναίκα-Μητέρα-Εργαζόμενη» αυτό το Σάββατο 14 Μαίου 2022 (ώρα 13.30) στο Cash restaurant-bar.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ΑΒΥ  Πριγκίπισσας Αικατερίνης
Το φιλανθρωπικό γεύμα έχει σκοπό την προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στο ΓΝ «Έλενα Βενιζέλου».

Στο γεύμα για την Ημέρα της Μητέρας, η φίλη του Οργανισμού Μαρίνα Γιαβρόγλου, μία γυναίκα που εκφράζει με μεγάλη επιτυχία όλους τους σύγχρονους γυναικείους ρόλους της Μητέρας, Εργαζομένης και Γιαγιάς, θα μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες της στην σύντομη ομιλία της.

Η Μαρίνα Γιαβρόγλου, εκτός από μητέρα δύο παιδιών που εργάζονται στον Όμιλο της και γιαγιά πέντε εγγονών. είναι η «σιδηρά κυρία» του επιχειρείν, γνωστή και  ως Mrs Soya Mills Group, η οποία εκτός από την έντονη φιλανθρωπική της δράση, αποτελεί σύμβολο της βιομηχανικής ιστορίας της χώρας, έχοντας τεράστια εμπειρία-πάνω από 30 χρόνια– στις εξαγωγές, μιας κι ο Όμιλος της εξάγει 100 εκατομ. ευρώ σε 30 χώρες. 
Η Μαρίνα Γιαβρόγλου είναι Πρόεδρος της «SOYAMILLS INTERNATIONAL» και δημιουργός του Ομίλου «SOYA MILLS GROUP» με τρείς (3) θυγατρικές εταιρείες: την «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΛΑΙΑ Α.Ε.», την «GF ENERGY A.B.E.E.» και την «VITAGRAIN BG» στη Βουλγαρία. Είναι Aντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Mέλος του Δ.Σ. στο ΕΒΕΑ και πρώην Πρόεδρος ICC WOMEN HELLAS.

Πληροφορίες: 2109828002