ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο φιλανθρωπικός σύλλογος “AΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ” που ιδρύθηκε το 2007 και η Πρόεδρος του Νίκη Παξιμαδάκη, σας περιμένουν με χαρά στο φιλανθρωπικό δείπνο που πραγματοποιούν το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 20.00 στο ξενοδοχείο St.George Lycabettus στο Κολωνάκι.
Τα έσοδα από την φιλανθρωπική βραδιά θα διατεθούν για την ενίσχυση Μεταπτυχιακών φοιτητών ευπαθών ομάδων.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Τόνια Αράχωβα, Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου Βιβλιοθηκών, πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Η Πρόεδρος των «Αμαρυλλίδων» Νίκη Παξιμαδάκη με την παρουσιάστρια της εκδήλωσης Τόνια Αράχωβα και τον Ντίνο Σιώτη  

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία ν´απολαύσετε, τον πλούσιο μπουφέ δια χειρός του executive chef καθώς και την μουσική μπάντα της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Παυλίνας Βουλγαράκη.
Μεταξύ των προσκεκλημένων που θα παρευρεθούν, είναι σημαντικές προσωπικότητες της επιστημονικής, επιχειρηματικής καλλιτεχνικής ζωής του τόπου μας καθώς και τη πολιτικής,όπως κ.Νίκη Κεραμέως Υπουργός Παιδείας, κ.Ζωή Ράπτη Υφυπουργός Υγείας,κ. Λευτέρης Αυγενάκης Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Νίκος Παπαθανάσης Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χάρης Θεοχάρης Πρώην Υπουργός Τουρισμού κ. Γιώργος Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Λουκία Κεφαλογιάννη Αντιπεριφερειάρχης, κ. Σάκη Κυπραίου Αρτεμισία στενή συνεργάτιδά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πολύτιμοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι:
SGK MEDICREDEANCE
ΧΡΥΣΕΜΠΟΡΙΚΗ
FREZYDERM
GPN INTERNATIONAL LTD
SUI HELLAS
ΘΗΣΕΑΣ
CIMIFAR
ADS CLINIC
ARTUBELLA
PARAVALOS
FRUTOP
SIVAS
4S ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
PNEVMATIKAKIS WINERY
ΣΤΡΑΤΑΡΙΔΑΚΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

Για περισσότερες πληροφορίες ή κράτηση προσκλήσεων( τιμή πρόσκλησης 50 Ευρώ) επικοινωνείστε στα τηλέφωνα 6973207593 – 6974037997

Θα είναι χαρά μας να μοιραστούμε αυτή την βραδιά μαζί σας, να απολαύσουμε μαζί τα θετικά vibes μιας ατμόσφαιρας κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς και να σας κάνουμε συμμέτοχους στον ιερό μας σκοπό!