1000 ευρώ προσέφερε η Πρέσβειρα του «Κάνε μια ευχή Ελλάδος» Φαίη Σκορδά  και το Πρω1νό του Αντέννα για να εκπληρωθούν οι ευχές παιδιών του Οργανισμού, βοηθώντας τον Μπεν να πραγματοποιήσει την ευχή του να ταξιδέψει στο Παρίσι.

Η 
Πρέσβειρα του «Κάνε μια ευχή Ελλάδος» Φαίη Σκορδά

«Δεν  μου αρέσει να ζητάω μέσα από την εκπομπή, αλλά να δίνω… Κάνω και εγώ την αρχή και η εκπομπή μας με δική μου πρωτοβουλία πολύ αυθόρμητα, ξεκινάει με 1000 ευρώ για να εκπληρωθούν οι ευχές» είπε συγκινημένη λίγο πριν προσφέρει τα 1000 Ευρώ η Φαίη Σκορδά και κατέληξε προτρέποντας μας να βοηθήσουμε όλοι κάνοντας μια δωρεά έστω 5 Ευρώ  με την κάρτα μας στο donate.makeawish.gr για να εκπληρώσουμε τις 3 ευχές που βρίσκονται σε αναμονή, δεδομένου ότι 11 ευχές έχουν ήδη εκπληρωθεί.

«Απομένουν άλλες 3 ευχές…Περιμένουν ο Μπεν, ο Κωνσταντίνος και η Κατερίνα να τους πάρουν τηλέφωνο από το Make-A-Wish-Greece και να τους ανακοινώσουν ότι η ευχή τους θα πραγματοποιηθεί. Τι μένει να κάνουμε εμείς; Από μια δωρεά που ξεκινάει από 5 ευρώ… Στο donate.makeawish.gr με την κάρτα σας…» είπε η Φαίη Σκορδά.
Η ίδια αφού αναφέρθηκε αναλυτικά στα παιδιά και στις ευχές τους, όπως ταξίδια στη Eurovision και στο Παρίσι, ένα καινούργιο δωμάτιο με σκάλα κ.α.τόνισε καταλήγοντας: «Είναι τόση η χαρά που παίρνουν και τα βοηθάει στο πως θα συνεχίσουν. Δεν είναι τυχαίο που όλα τα παιδιά ευχής μετά γίνονται και εθελοντές. Αυτή είναι η απόδειξη της σημαντικότητας του έργου…»


Λίγη ώρα μετά το Make-A-Wish-Greece στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε ένα post, με ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Φαίη και σε όλη την ομάδα του Πρω1νού, αφού βοήθησαν να εκπληρωθεί η ευχή του 17χρονου Μπεν που θέλει να πάει στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Φέτος, που συμπληρώνονται 40 χρόνια από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού του «make a wish», ο «μπλέ περίπατος» που σηματοδοτούσε τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής χρωματίζοντας  τα τελευταία 5 χρόνια με μπλέ όλη την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και βοηθώντας στην πραγματοποίηση των ευχών παιδιών που νοσούν με σοβαρές αςθένειες, αντικαταστάθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοιού σε έναν online διαδραστικό χάρτη και έγινε για πρώτη φορά εικονικός περίπατος της ελπίδας διαδικτυακά, ο «e-Wish for Wishes»,που ξεκίνησε από την Καβάλα και θα ολοκληρωθεί στην Κρήτη.
Έτσι οι φίλοι και υποστηρικτές του Make a Wish έγιναν με την δύναμη της σκέψης και της ψυχής συνοδοιπόροι στην δύσκολη ανηφόρα 14 παιδιών, που περιμένουν να υιοθετηθούν  οι ευχές τους και να γεμίσουν με ελπίδα και αγάπη!

Η Γενική Διαυθύντρια του Make a Wish Σάντρα Ζαφειρακοπούλου

Οι υποστηρικτές του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μπορούν να βοηθήσουν επίσης με πολλούς τρόπους: 

Είτε υιοθετώντας ολικά ή μερικά μια ευχή, είτε αγοράζοντας υπέροχα προϊόντα(πχ λαμπάδες) που φτιάχνουν εθελοντές, είτε υποδεικνύοντας στους καλεσμένους  σε γάμους και βαφτίσια αντί για δώρα να κάνουν δωρεά στον Οργανισμό, είτε αγοράζοντας το αστέρι της ευχής.
Εξάλλου με 100 ευρώ το χρόνο  γινόμαστε Αστέρι του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!
Με  άλλα 100 ευρώ εκφράζουμε με δωράκι την ευγνωμοσύνη μας σε κάποιον που έκανε κάτι όμορφο για μας

Για περισσότερες πληροφορίες: www.makeawish.gr