Ολιγόλεπτη συνάντηση με εποικοδομητική σύντομη συνομιλία είχαν πρόσφατα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με την υποψήφια στην Ανατολική Αττική, χειρούργο οδοντίατρο δρ.Βασιλική Τσίντζου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο Μεσολόγγι, προκειμένου να παραστεί στην τελετή εγκαινίων του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης.

 

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ολιγόλεπτη εποικοδομητική συνολικός με την υποψήφια στην Ανατολική Αττική, χειρούργο οδοντίατρο δρ.Βασιλική Τσίντζου

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ολιγόλεπτη εποικοδομητική συνολικός με την υποψήφια στην Ανατολική Αττική, χειρούργο οδοντίατρο δρ.Βασιλική Τσίντζου

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος μαζί με βουλευτές /υποψηφίους, στελέχη και πολίτες υποδέχτηκαν στην πλατεία Μάρκου Μπότσαρη τον Πρωθυπουργό.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εν συνεχεία μετέβη στο «Ξενοκράτειο» για τα επίσημα εγκαίνια, όπου επεσήμανε  μεταξύ άλλων στην σύντομη ομιλία του:
«Η πόλη του Μεσολογγίου αποκτά, επιτέλους, το Αρχαιολογικό Μουσείο το οποίο της αξίζει. Ο πολιτισμός είναι ο κοιμώμενος αναπτυξιακός γίγαντας της χώρας. Επιμένω πολύ σε αυτό, διότι μπορεί να δρομολογήσει η σύνδεση μεταξύ πολιτισμού και τουρισμού μία καινούργια αναπτυξιακή δυναμική.
Να καταστήσει το Μεσολόγγι επισκέψιμο τόπο 12 μήνες τον χρόνο, όπως το έχουν πετύχει πολλές άλλες χώρες. Και σε συνδυασμό με τα μεγάλα έργα, τα οποία γίνονται για τους κατοίκους του Μεσολογγίου -και είναι πολλά τα έργα αυτά τα οποία, ήδη, έχουν δρομολογηθεί, με πόρους πολύ σημαντικούς, από τα προγράμματα «Τρίτσης» και «Φιλόδημος»-, να βελτιώσουμε και την ποιότητα διαμονής των κατοίκων. Αλλά να κάνουμε και το Μεσολόγγι έναν τόπο φιλόξενο σε όλους τους επισκέπτες που θα έρχονται να το επισκέπτονται, όχι μόνο τις ημέρες που γιορτάζουμε την Έξοδο, αλλά 12 μήνες τον χρόνο» τόνισε καταλήγοντας ο Πρωθυπουργός.


Η Βασιλική Τσίντζου κατεβαίνει
για πρώτη φορά ως υποψήφια βουλευτής και θεωρείται προσωπικότητα με πλούσια επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρία και ως μία από τις πιο καλύτερες και επιτυχημένες οδοντιάτρους της Αττικής, που διατηρεί 2 οδοντιατρικές κλινικές!
Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών. Παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιοδοντολογίας στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στην κλινική περιοδοντολογίας. Παράλληλα παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιοδοντολογίας στο πανεπιστήμιο Witten της Γερμανίας. Απέκτησε Master στις εφαρμογές οδοντιατρικών laser από το πανεπιστήμιο της Βιέννης, καθώς επίσης έχει συμμετάσχει σεπληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων στη Ελλάδα και στο εξωτερικό κι έχει συγγράψει επιστημονικά άρθρα για αρκετά περιοδικά. Διατηρεί ιδωτικό ιατρείο στην Γλυφάδα & στο Αγρίνιο,ασκώντας περιοδοντολογία, εμφυτευματολογιά και αισθητική οδοντιατρική.
Γεννήθηκε  στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας και είναι κάτοικος Βούλας και δημότης του Δήμου Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι  μητέρα δύο παιδιών της Μελίνας 27 ετών Οδοντιάτρου και φοιτήτριας Μεταπτυχιακού προγράμματος στο ΕΚΠΑ  και του Θανάση 24 ετών Οικονομολόγου.
Είναι εκλεγμένο μέλος της γενικής συνέλευσης της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.Από το 2004 και για δύο συνεχόμενες τετραετίες εκλέχθηκε στο Δήμο Αιτωλικού όπου διετέλεσε Αντιδήμαρχος σε θέματα πολιτισμού και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου για δύο συνεχείς θητείες. Επιπροσθέτως είναι μέλος του ICC WOMAN HELLAS, του συλλόγου Καλλιπάτειρα και του συλλόγου EUROPA DONNA.