Το stress είναι πάντα παρόν στη ζωή μας και μπορεί να επηρεάσει την υγεία μας αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά. Ακόμα και οι άνθρωποι που βρίσκονται σε άψογη φυσική κατάσταση, συχνά πλήττονται από τις επιδράσεις του stress στη ζωή τους. Θα ήθελες να μάθεις πώς θα το διαχειρίζεσαι έξυπνα;

Δηλώστε συμμετοχή στο in-line δωρεάν σεμινάριο που διοργανώνει το the next U, όπου η γκουρού της αυτοβελτίωσης Ξένια Κούρτογλου και η Κέλλυ Ιωάννου, θα σε βοηθήσουν με 3 κινήσεις να το ξεπεράσεις.

Εγγραφείτε στο https://www.thenextu.gr και αλλάξτε σελίδα στη ζωή σας!

Για να ακολουθείτε την σελίδα μας ώστε να  ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα, πατείστε εδώ Follow & Like

 


Με σκοπό να βοηθήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί, για να ανακαλύψει και να διαμορφώσει τον «επόμενο, καλύτερο εαυτό του» και με όραμα ένα καλύτερο κόσμο και μια κοινωνία με περισσότερους συνειδητούς, υπεύθυνους και ευτυχισμένους ανθρωπους,
ξεκίνησε από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το The Next U, τα νέα  webinars που διοργανώνουν   η γκουρού» της αυτοεξέλιξης και της αυτοβελτίωσης και ειδικευμένη στη Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία Ξένια Κούρτογλου,  πολυβραβευμένη  επιχειρηματίας,  και συγγραφέας του best seller “Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι…ΤΩΡΑ!»,  και η Κέλλυ Ιωάννου, διακεκριμένη Κλινική Εγκληματολόγο και Σύμβουλο Οικογένειας και Υποστήριξης Θυμάτων

Αν πιστεύεις ότι θέλεις να περάσεις τη ζωή σου σε άλλο ανώτερο επίπεδο, να πετύχεις στόχους που δεν έχεις πετύχει μέχρι τώρα, ν απολαύσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι, αν εχεις βαρεθεί να σε ρωτούν όλοι τι κάνεις και ν απαντας ένα σκέτο καλά, αν  δεν μπορείς ν αλλάξεις τις συνθήκες, άλλαξε τον τρόπο που ανταποκρινεσαι σε αυτές, παρακολουθώντας κάθε Δευτέρα 7-9 μμ. τα διαδικτυακά  μαθήματα webinars, που ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου τον πρώτο κύκλο ολοκληρωμένων webinars με θέμα «Άγχος, Αβεβαιότητα, Απαλλαχθείτε ΤΩΡΑ!»

Θα υπάρξουν επίσης free webinars που θα γίνουν κατά την διάρκεια του Lockdown για όλο τον κόσμο. 

Το The Next U είναι  μια σειρά από ολοκληρωμένα webinars series, πάνω στα πιο σημαντικά θέματα της εποχής μας, που έρχεται στη ζωή μας για να σταματήσουμε να επιβιώνουμε και να μάθουμε να ζούμε, είναι ένα ασφαλές περιβάλλον όπου μιλάμε για ό,τι μας απασχολεί και αλλάζουμε σελίδα στη ζωη μας, βρίσκοντας   αυτό που μας λείπει. 

Χαρακτηριστικό και πολύ επίκαιρο παράδειγμα είναι τα μαθήματα για την αντιμετώπιση αυτών που «σκρολάρουν» σαν να μην υπάρχει αύριο, αυτών δηλαδή που κάνουν κατάχρηση των social media, λόγω του «FOMO»(Fear of Missing Out), ήτοι του φόβου να μην χάσουν το τι συμβαίνει, γιατί διακατέχονται από την ανάγκη να συνδέονται συνεχώς με αυτό που κάνουν οι άλλοι. Κάτω από το FOMO κρύβεται συχνά το άγχος, η κατάθλιψη και η μοναξιά, που εκδηλώνονται σε όσους κάνουν υπερβολική χρήση των social media.

Για όλους αυτούς  ήρθε η ώρα να αφιερώσουν παραπάνω ποιοτικό χρόνο στους εαυτούς τους για να ανακαλύψουν ποιοι είναι πραγματικά.

Σε μια περίοδο που η ψυχολογία μας δοκιμάζεται συνεχώς με νέες προκλήσεις και πρωτόγονες συνθήκες που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού, η Κέλλυ Ιωάννου και η Ξένια Κούρτογλου, με εξειδικευμένες σπουδές ψυχολογίας, εγκληματολογίας και ψυχοθεραπείας, με πολύχρονη εμπειρία στην υποστήριξη ανθρώπων και με κοινό όραμα ένα καλύτερο κόσμο, με περισσότερους συνειδητούς, υπεύθυνους και ευτυχισμένους ανθρώπους, δημιούργησαν το The Next U.

To The Next U, είναι ένα community που δημιουργήθηκε εν μέσω καραντίνας και επιστρέφει ξανά με νέα δράση, την διεξαγωγή Webinars Series

Στα Webinars του The Next U θα παρουσιάζονται θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους εφήβους, τους νέους αλλά και τους γονείς τους, θέματα που χαρακτηρίζουν την εποχή μας και που είναι σημαντικό να τα γνωρίζουμε, να αποδεχτούμε την ύπαρξή τους και να μάθουμε πρακτικά να τα αντιμετωπίζουμε.

Ξεκινώντας από τον Νοέμβριο του 2020 έως τον Ιούλιο του 2021, θα διεξαχθούν 7 (δηλαδή άλλα 6)εξειδικευμένα Webinar Series από 4 δίωρα workshops. Τα 4 δίωρα webinars για κάθε θεματική θα διεξάγoνται κάθε Δευτέρα 7-9 μμ και οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούν διαδικτυακά. Στα πρώτα τρία webinars της θεματικής, θα παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά του κάθε φαινομένου, ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να το αντιληφθούν στην δική τους ζωή, θα αναλύονται οι πιθανοί κίνδυνοι και αθέατες πλευρές, θα προσφέρονται πρακτικές μέθοδοι αντιμετώπισης και πληθώρα πραγματικών παραδειγμάτων. Το τελευταίο webinar-workshop θα αφιερώνεται σε live συζήτηση πραγματικών περιστατικών και πώς αντιμετωπίζονται, δίνοντας έτσι και ένα δείγμα για το πώς μπορεί να λειτουργήσει μια live συνεδρία με ειδικούς.

Για το 2020 – 2021 τα προγραμματισμένα Webinar Series είναι τα εξής:

ΑΓΧΟΣ & ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ : 9.11, 16.11, 23.11, 30.11.2020 ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ : 14.12, 21.12, 28.12, 4.1.2021

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ : 18.1, 25.1, 1.2, 8.2.2021 ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ : 22.2, 1.3, 8.3, 15.3.2021

ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ/ΕΠΙΡΡΟΗ SOCIAL : 29.3, 5.4, 12.4, 19.4.2021 BULLYING / ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ : 17.5, 24.5, 31.5, 7.6.2021 ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ / ΕΘΙΣΜΟΙ : 21.6, 28.6, 5.7, 12.7.2021

Το κόστος συμμετοχής για κάθε σειρά των 4 workshops στην ειδική τιμή «early bird» που θα προσφέρεται έως και μια εβδομάδα πριν την έναρξή του κάθε κύκλου είναι 75 ευρώ / άτομο, ενώ για όσους κλείσουν την συμμετοχή τους την τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη είναι 100 ευρώ/άτομο. Όσοι συμμετέχουν σε περισσότερα από ένα Webinar Series θα έχουν μόνιμα την προνομιακή τιμή!

Μετά την παρακολούθηση του κάθε κύκλου σεμιναρίων της κάθε θεματικής παρέχεται σε όλους τους συμμετέχοντες ένα e-book—συγγραφή από τις δημιουργούς–με πολύτιμες γνώσεις, συμβουλές και πρακτικά εργαλεία αντιμετώπισης του κάθε θέματος, καθώς και ένα πιστοποιητικό (certificate) παρακολούθησης.

Διαδώστε το και ελάτε στο community του The Next U

Για να σταματήσουμε να επιβιώνουμε και να μάθουμε να ζούμε !