Άξιες συγχαρητηρίων είναι οι μαθήτριες  της Β’ Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού Χαρίκλεια Μωραϊτάκη (κόρη του Αλέξανδρου και της Ρίτας Μωραϊτάκη) και Μαρία Ελένη Μπατατούδη που κέρδισαν 4 βραβεία (Special Awards) στο φετινό IRIS National Fair, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό επιστήμης και τεχνολογίας για μαθητές παγκοσμίως!

Οι μαθήτριες  της Β’ Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού Χαρίκλεια Μωραϊτάκη και Μαρία Ελένη Μπατατούδη που κέρδισαν 4 βραβεία (Special Awards) στο φετινό IRIS National Fair, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό επιστήμης και τεχνολογίας για μαθητές παγκοσμίως!

 

 

Οι μαθήτριες συμμετείχαν ως ομάδα με τον τίτλο  «Solar Park with Photovoltaic 3D-printed Trees: Technology Allies with Nature» και απέσπασαν το βραβείο Edison International, δύο διακρίσεις από το King Abdul-Aziz & his Companions Foundation for Giftedness and Creativity και το Ricoh Sustainable Development Award.   

Οι μαθήτριές έλαβαν μέρος σε αυτόν τον διεθνή διαγωνισμό μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον πανελλήνιο διαγωνισμό STEM STARS GREECE τον περασμένο Μάρτιο.

Συγχαρητήρια στις 2 μαθήτριες για τα σημαντικά  βραβεία  που κατέκτησαν παγκοσμίως! Μας κάνουν υπερήφανους!