ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ – ΛΑΙΟΝΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ…

Tο μεγαλεπήβολο ανθρωπιστικό έργο που επιτελούν οι ανά τον κόσμο LIONS, έχει ως προτεραιότητες πείνα-όραση και ακοή, περιβάλλον- παιδικό καρκίνο και παιδικό διαβήτη, εθελοντισμό και την αποκατάσταση της υγείας γενικότερα.

ΝΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΩΖΟΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΣΧΗΣ HELLEN KELLER ) ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ

 

Και βέβαια βαδίζοντας στις αρχές που δίδαξε η ιδρύτρια του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΛΑΙΟΝΙΣΜΟΥ Helen Keller, στηρίζουν αενάως τη ΓΥΝΑΙΚΑ που δημιουργεί και διακρίνεται, αλλά και τη γυναίκα που δοκιμάζεται.

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ 

Σε αυτό το ανθρωπιστικό πλαίσιο και η Λέσχη Λαιονς “Helen Keller” Κηφισιάς διοργάνωσε, με απόλυτο σεβασμό στους υγειονομικούς κανόνες του ΕΟΔΥ, την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της στο ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΕΝΝΙΣ ΚΛΑΜΠ, με συμμέτεχοντες και χορηγούς γνωστούς σχεδιαστές της Haute Couture, Tranoulis Fashion, Ελένα Κουλαουζίδου, Desmira by Moiraraki, έγκριτες επιχειρήσεις από όλο το φάσμα της Ελληνικής κοινωνίας και καλλιτέχνες της μελωδίας.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ( ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ MAKE A WISH ΕΛΛΑΔΟΣ ) ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΩΖΟΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΣΧΗΣ HELLEN KELLER )

Κοινός σκοπός, η οικονομική ενίσχυση λειτουργίας του Κέντρου Διάγνωσης Καρκίνου Μαστού που στεγάζεται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» Κηφισιάς.

Η ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΥΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ODC MÉDICAL CLINIC

 

Τιμώμενο πρόσωπο της υψηλών στόχων Λαιονικής βραδιάς η διακεκριμένη χειρουργός κα ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΑΖΑΪΤΗ, διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και αποκατάστασης μαστού στο «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΤΖΕΝΕΡΑΛ»

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΡΕΝΑ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΟΖΟΣ

Έντονα ευαισθητοποιημένη στη συνολική αντιμετώπιση (πρόληψη-θεραπεία-αποκατάσταση) καρκίνου του μαστού η κα Παζαϊτη στηρίζει με την επιστημοσύνη της και μάλιστα αφιλοκερδώς πρωτοβουλίες και δράσεις Συλλόγων που μάχονται για την καταπολέμηση του καρκίνου, ασθένειας που πλήττει κατά κανόνα γυναίκες.

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ. ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΑΝΗ, ΕΛΕΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Το εκλεκτό κοινό και τους επίσημους καλεσμένους καλωσόρισε η ιδρύτρια της Λέσχης, Πρόεδρος εκδηλώσεων, αεικίνητη κα Βούλα Σαραντάρη, ενώ ο Πρόεδρος της ΛΕΣΧΗΣ κ Κωνσταντίνος Σιώζος που ακολούθησε στο βήμα, αφού ανέλυσε διεξοδικά τον καταστατικό χάρτη και τις αξίες του ΛΑΙΟΝΙΣΜΟΥ, επέδωσε την τιμητική πλακέτα στην κα Παζαϊτη για το επιστημονικό της έργο, υπέρ της θεραπείας και εξάλειψης καρκίνου του μαστού.

ΛΕΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

 

Η δημοσιογράφος και Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Νίνα –Ασπασία Βλάχου μετέφερε στην ομήγυρη τον χαιρετισμό του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, γνωστοποιώντας στη συνέχεια σημαντικούς επιστημονικούς σταθμούς της κας Νατάσσας Παζαίτη, στην Ελλάδα και στην Ε.Ε.

ΕΛΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΑΝΝΑ ΜΠΕΛΙΑ


Ανεβαίνοντας στο βήμα η ίδια, φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε από καρδιάς τους Λάϊονς για την διάκριση και το κοινό για την θερμότατη υποδοχή, ενώ μη ξεχνώντας την επιστημονική της ιδιότητα, έσπευσε να επισημάνει την καίρια σημασία της πρόληψης , η οποία αποτελεί -_όπως τόνισε – τον ακρογωνιαίο λίθο για την θεραπεία , ακόμη και για απόλυτη ίαση, της συγκεκριμένης νόσου .

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

Χαιρετισμό έκανε επίσης η υπουργός Παιδείας κ Νίκη Κεραμέως η οποία συνεχάρη την Νατάσσα Παζαϊτη για το επιστημονικό έργο της, υπέρ των Γυναικών

Η ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ODC MÉDICAL CLINIC ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΝΟΥΛΗ

Την ανθρωπιστικής αξίας εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης ο γνωστός δημοσιογράφος-Πολιτευτής Φώτης Καρύδας, ο Εκ μέρους του κου Πατούλη Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας ιατρός Γιάννης Κεχρής, ο Ιατρός κ. Στέλιος Τριάντος, η Πρόεδρος των φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Αγ. Ανάργυροι» Μαίρη Γρηγοποπούλου και Πόπη Μουτάφη, καθώς και Πρόεδροι Λεσχών και Ζωνάρχες ΛΑΙΟΝΣ.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΑΖΑΪ́ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Χορηγοί της εκδήλωσης η κορυφαία εταιρεία ελβετικών δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων Zartaux, Dr Prinou, ODC Medical Clinic, Beauty Clinic the medical experts, Oriflame by Argiro, Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ταμπακάκη καθώς και η Δρ. Βιολέττα Αννίνου Ph.D. – Κβαντική Βιοανάδραση και ο Πλαστικός Χειρουργός Νεκτάριος Ντουντουράκης.
Χορηγοί επικοινωνίας: Papadakis Press, sissysworld.com, “Δύναμη Προσφοράς”, Volta, nvnews .gr, backstage24. gr 

Η ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΖΑΝΝΗ ( ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ZARTAUX).Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία DDSA ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ελβετικής εταιρείας Δερμοκαλλυντικών και Ιατροτεχνολογικών προϊόντων ZARTAUX, είχε την τιμή να συμμετάσχει ως χορηγός  στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η λέσχη LIONS HELEN KELLER. Μέσα από αυτήν την ευγενική χορηγία και δωρίζοντας υπέροχα δώρα στους παρευρισκόμενους της φιλανθρωπικής εκδήλωσης  η εταιρεία μπόρεσε να συνδράμει έμπρακτα! Η Πρέσβειρα της εταιρείας κα. Ζαρταλούδη, η οποία λόγω ανειλημμένων οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Καλιμίντζος Δημήτρης νιώθουν πραγματικά υπερήφανοι που μπορέσαν να είναι αρωγοί για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Η DDSA PHΑRMA κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την ίδρυση της να πρωταγωνιστήσει στον τομέα των δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων, επιλέγοντας να διανέμει εξιδεικευμένα προϊόντα καταξιωμένων οίκων του
εξωτερικού που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του επαγγελματία με ιδανική σχέση ποιότητας - αποτελέσματος - τιμής. Με τον τρόπο αυτό η DDSA PHΑRMA αποτελεί σήμερα έναν αξιόπιστο προμηθευτή και αποκλειστικό αντιπρόσωπο της φημισμένης εταιρείας ZARTAUX που με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αποτελούνται από καταξιωμένους ιατρούς (δερματολόγους, πλαστικούς, κλπ.) στοχεύει στην δημιουργία, την εξέλιξη και την απαράμιλλη δέσμευσή της στην τελειότητα!
www.zartaux.com
 +30 210 590 11 1 [email protected]


ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΝΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑ, ΜΑΡΙΑ ΖΑΝΝΗ ( ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ZARTAUX ), Αλις Δικαίου


Η ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ZARTAUX (www.zartaux.com)

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ODC MÉDICAL CLINIC

ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ

ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΕΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

ΝΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ ΠΟΠΗ ΜΟΥΤΑΦΗ ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΜΑΙΡΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ )ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΖΑΙΤΗ ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΩΖΟΣ

Η ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ

Η ΑΘΗΝΑ ΤΡΑΝΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ


Η ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ «DESMIRA» ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ


ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ «DESMIRA» ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ

ΠΗΓΗ: papadakis press