Ο ανθρωπιστικός οργανισμός LIFELINE HELLAS www.lifelinegr.org, η Marathon Team Greece by Maria Polyzou, η πρωταθλήτρια και Πρέσβης του Lifeline Hellas Μαρία Πολύζου και το Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας συνδιοργάνωσαν πρόσφατα τον 1ο αγώνα δρόμου με την επωνυμία LIFELINE RUΝ, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ με σκοπό την ενίσχυση του Π. Γ. Νοσοκομείου «Αττικόν» με σκοπό την προσφορά θερμοκοιτίδων και την στήριξη των παιδιών της Ουκρανίας. 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ, ΜΠΕΤΤΥ ΡΟΥΜΕΛΊΩΤΗ, Η ΧΡΥΣΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΩΤΑ ΤΖΗΜΑ ΚΥΤΣΑΡΑ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ BIRO ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ SERGII SHUTEKNO, ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

 

Ο φιλανθρωπικός αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης και ήταν αφιερωμένος στα 60 χρόνια από τον θάνατο του Γεώργιου Παπανικολάου, του ανθρώπου που ανακάλυψε το τεστ ΠΑΠ και αφορά την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου που έσωσε χιλιάδες γυναίκες.


ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ SERGII SHUTENKO, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΛΕΝΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΚΟΝΙΚΗΣ ΝΑΣΟΣ ΓΚΑΒΕΛΑΣ, Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κύριος Λευτέρης Αυγενάκης καλοσώρισε την διοργάνωση και μίλησε για τον σκοπό της.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ – Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και η Πριγκίπισσα Αικατερίνη αναφέρθηκε στον σκοπό του φιλανθρωπικού αγώνα και στην σημασία της προσφοράς. 


ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ SERGII SHUTEKNO, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΩΤΑ ΤΖΗΜΑ ΚΥΤΣΑΡΑ, ΔΡ. ΑΝΤΖΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS

 

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη, την Μαρία Πολύζου, τον κύριο Κων/νο Χαλιορή και το ΟΑΚΑ, τον χρυσό χορηγό της εκδήλωσης τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Biro, όλους τους υποστηρικτές, τους εθελοντές, τους δρομείς και τους περιπατητές.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Η Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και τους φίλους του Lifeline και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

ΔΡ. ΑΝΤΖΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS, ΔΡ. ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΑΛΕΞΙΑ ΣΑΒΡΑΜΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΒΡΑΜΗΣ

Ο Ουκρανός Πρέσβης Sergii Shutenko ευχαρίστησε το κοινό που με την συμμετοχή του στήριξε τα παιδιά της Ουκρανίας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Πρώτος στην διαδρομή των 4 χιλιομέτρων έφτασε ο Αλέξανδρος Καρυκάς με χρόνο 00:13:49 , δεύτερος ο Βασίλης Τιμπλαλέξης με χρόνο 00:14:01 και τρίτος ο Γιώργος Δρυμούζης με χρόνο 00:14:10.


Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΛΙΟΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΣΑΒΡΑΜΗ

 

Στις γυναίκες πρώτη έκοψε την κορδέλα τερματισμού η Κατερίνα Σάπαρη με χρόνο 00:16:24 , δεύτερη η Ελισάβετ Δήμου με χρόνο 00:16:41 και τρίτη η Στέλλα Τσέγκου με χρόνο 00:16:49.


ΕΥΗ ΜΥΓΙΑΚΗ, ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΟΥ

Εκτός από τις απονομές των νικητών τιμητικά βραβεία έλαβαν Η Βασιλική Μπουραζανίδη και ο Λαγός Γαρυφάλλου από το Άσυλο Ανιάτων που πάντα το Lifeline Hellas στηρίζει καθώς και οι σπουδαίοι αθλητές: Αντιγόνη Ντρισπριώτη, Θανάσης Γκαβέλας, Γιώργος Καραγκούνης και Αναστασία Μαρινάκου για την προσφορά τους στον αθλητισμό.
Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Κλεοπάτρα Φυντανίδου και Σάκης Τσιτωμενέας έδωσαν τον ρυθμό του αγώνα.  


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ANDREWS

ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΓΝΗ

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν: ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης κύριος David Andrews με την σύζυγο του και Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο ο οποίος ψυχαγώγησε το κοινό μετά τις απονομές με την υπέροχη φωνή του, η αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης κυρία Μπέττυ Ρουμελιώτη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας με την σύζυγο του Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο Γενικός Γραμματέας κύριος Γιάννης Σαχίνης, ο κύριος Ανδρέας και η κυρία Αλεξάνδρα Παναγιώτου, ο κύριος Βασίλης και η κυρία Αλεξία Σαβράμη. Επίσης, συμμετείχαν η κυρία Λένα Αυγενάκη, η κυρία Γεωργία Τζήμα Κυτσαρά, η Καθηγήτρια Δρ. Βάνα Παπαευαγγέλου, η κυρία Δήμητρα Θεοχάρη, ο κύριος Δημήτρης Οικονόμου και η κυρία Αλεξία Κουλούρη με την οικογένεια τους, η κυρία Ιωάννα Δράγνη, ο κύριος Μάνος και η Κυρία Έλενα Βελάνη με την κόρη τους, η κυρία Έλενα Βρεττού και πολλοί άλλοι.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ANDREWS, ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ, ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΓΓΟΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

ΑΛΕΞΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Το Lifeline Hellas έχει προσφέρει πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ ιατρικό εξοπλισμό στα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια. Μόλις ολοκλήρωσε στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών προσθέτοντας έξι θέσεις και τον εξοπλισμό της, την δωρεά επτά θερμοκοιτίδων και οκτώ μόνιτορ έτσι ώστε να μην μετακινούνται τα πρόωρα νεογνά όταν δεν υπάρχει θέση γεγονός πολύ σημαντικό για την ασφάλεια τους. Επίσης, παραδόθηκαν τρεις θερμοκοιτίδες στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Χορηγοί του αγώνα ήταν οι εταιρείες: BIRO, Βίκος, Health Spot, Planet Fruits, Bananas Manolito, ΓΙΩΤΗΣ, Αγγελική Αγγελίδη, Key Books, Ζήσε Αθλητικά, FOTO τρέχουμε, Margariti Dental Clinic, DNA centers, FutureBox, FlyWhoop Greece, Filoterra, Cosmos Plants, Gentle Carousel Miniature Therapy Horses, Γυμναστήρια Σ.Ι.Γ.Α., Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel. Χορηγός επικοινωνίας ήταν το www.infokids.gr

ΠΗΓΗ: studio panoulis