Για 7η συνεχή χρονιά το A JEWEL MADE IN GREECE,
συνώνυμο της προώθησης και ανάδειξης του σύγχρονου ελληνικού κοσμήματος σε όλο τον κόσμο, διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία τη Συνάντηση Δημιουργών στο Ζάππειο Μέγαρο, με την συμμετοχή 75 καλλιτεχνών και την αιγίδα του ENTERPRISE GREECE.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ

Κατά τη διάρκεια των λαμπερών εγκαινίων, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν, να αγγίξουν και να απολαύσουν κοσμήματα με διαφορετικές υφές, χαρακτήρες και συμβολισμούς σε μία γιορτή έμπνευσης, υψηλής αισθητικής και δημιουργικότητας.

ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ, ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, DELLA ROUNICK

Η εμπνεύστρια και δημιουργός του A JEWEL MADE IN GREECE, εικαστικός Μαίρη Σαμόλη σε σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στη συγκίνηση, την περηφάνια και την ικανοποίηση του να βλέπει το όραμα να γίνεται θεσμός και πραγματικότητα για την αναγνώριση του ελληνικού αποτυπώματος στον κλάδο του κοσμήματος σε όλο κόσμο.

MAUREEN WELLENS – ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ

Εκπλήξεις και καινοτομίες χαρακτήρισαν την 7η διοργάνωση, καθώς οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν φέτος την χαρά να γνωρίσουν και να μυηθούν στην Αμερικανική οπτική και εμπειρία καθώς το AJMIG φιλοξένησε τη New York City Jewelry Week για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα στο πλαίσιο της Συνάντησης πραγματοποιήθηκε και το εκπαιδευτικού χαρακτήρα round table «A JEWEL & THE LAW» με αντικείμενο τα νομικά θέματα που απασχολούν συχνά τους δημιουργούς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στο κόσμημα.

ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ(ΤΟ SISSYSWORLD.COM ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ)

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ενδιαφέροντος και λαμπερού τετραημέρου στο Ζάππειο, η διοργανώτρια Μαίρη Σαμόλη, ο έγκριτος Γεμολόγος και Επιστημονικός συνεργάτης του AJMIG Γιώργος Σπυρομήλιος, η εικαστικός Della Rounick, η Ιστορικός Τέχνης Ίρις Κρητικού και οι δύο εκπρόσωποι της NYC JEWELRY WEEK Jessica B. Johnes και Bella Neyman απένειμαν μετά από ψηφοφορία του κοινού, των δημιουργών και της επιτροπής, τα ετήσια θεσμοθετημένα βραβεία του AJMIG επιβραβεύοντας την υψηλή αισθητική και την ιδιαίτερη τεχνική.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΜΗΛΙΟΣ

Μία ζωντανή συνάντηση, μία γιορτή δημιουργικής έκφρασης, παραγωγικού διαλόγου, υψηλής αισθητικής και συνεργατικής επιχειρηματικότητας, έδωσε για μία ακόμη χρονιά ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και ελληνικής εξωστρέφειας τονίζοντας ότι το “Made in Greece” είναι τίτλος τιμής για κάθε δημιουργό σύγχρονου κοσμήματος.

ΗΛΕΚΤΡΑ ΚΑΛΟΥΔΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΗΝΑΙΔΗ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΝΤΑΚΗΣ – DELLA ROUNICK 


ΑΝΝΑ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΔΑΝΟΥ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ


ΑΝΟΥΣΑ ΜΕΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ

ΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΦΕΤΖΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΜΗΛΙΟΣ, ΒΙΚΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΆΓΚΗ ΠΟΥΛΑΝΤΖΑ – ΠΑΜΟΥΚΟΓΛΟΥ – ELIS KISS – ΚΛΑΡΑ ΠΟΥΛΑΝΤΖΑ

ΗΛΙΑΝΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ – ΜΑΝΟΣ HONOR

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΙΤΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΛΑΚΗ

ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΟΓΛΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΔΟΥΡΙΔΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ – ΒΕΡΙΝΑ ΣΑΜΟΛΗ – ΜΑΙΡΗ ΣΑΜΟΛΗ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ 

ΕΡΙΕΤΤΑ ΒΟΡΔΩΝΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΚΑΒΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ – ΤΑΝΙΑ ΚΟΦΙΝΙΩΤΗ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑΣ

Το sissysworld ήταν χορηγός επικοινωνίας

ΠΗΓΗ:studio panoulis